Cristian1 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Stie cineva unde sunt inscrise seriile de pe sasiu si motor la suzuki sj410 ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Unde se afla seria de pe sasiu si motor la SJ410 ? pe sasiu in dreapta, pe lonjeron, la roata din dreapta fata. Virezi maxim la dreapta si prin fata rotii fata-dr. vezi seria. (dupa ce dai bine noroiul deoparte) La motor este pe bloc, evident sub nivelul garniturii de chiulasa, cred ca pe stg. ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Unde se afla seria de pe sasiu si motor la SJ410 ? Seria de sasiu este pe lateral dreapta fata. Seria motorului, ca sa o vezi, te vei uita tot din dreapta masinii, undeva inspre cutia de viteza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Unde se afla seria de pe sasiu si motor la SJ410 ? Multumesc de ajutor, am rezolvat :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Unde se afla seria de pe sasiu si motor la SJ410 ? Vrei un brief de germania pentru ea? Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate