Tinelos Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Va salut pe toti ... ma numesc Silviu sunt din Otelu-Rosu , Caras-Severin ... de curand sunt si eu posesorul unei Toyota land cruiser bj73 , am luat-o pt ca am vandut un nissan king cab , si imi trebuia ceva de teren (dar fara lada , sa nu ma mai roage nimeni sa ii duc cine stie ce) , asa ca am ajuns la aceasta masina ... E inaltata, cauciucuri 35 , snorkel , cam atat...Rugamintea mea este daca se poate , bineinteles , sa imi spuneti si ,mie cate ceva de modelul acesta , plusuri/minusuri ...cam orice... Multumesc anticipat. Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 Pune niste pozeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 minus - sa ai intotdeauna la tine o pereche de casti.masina scirtie putin. plus - totul, ca doar este toyota. ai grija de ia si ia are grija de tine ( este mai fidela decat nevasta). :banana:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 am luato cu o problema , turbosuflanta musteste un pic ulei ... stie cineva unde se poate repara , ma intereseaza in zona timisoara...Va multumesc! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 Daca nu ui si tu niste poze sau nu dai niste detalii concrete nu vei primi nici un raspuns calumea... Si a mea "mustea un pic de ulei" si s-a rezolvat cu 2 garnituri de carton... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 pozeee.... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 Foarte frumoasa masina! S-o stapanesti sanatos! Are motorul 3.5 turbodiesel? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 Mersi , e de 2494 cmc... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 Atunci inseamna ca e BJ-ul portughez. Acestea au fost asamblate in Portugalia si veneau cu motoare VM italiene. Sunt cele cu 5 chiulase si nu sunt considerate foarte fiabile. In afara de motor restul este 100% Toyota. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 Si se pare ca e si de vanzare pe Autovit :uameni Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 Da am pus-o la vanzare pt ca eu vreau o hilux , la ceea ce imi trebuie mie , dar nu exclud varianta de a ramane cu aceasta masina .... daca imi puteti spune de motoarele vm italiene , ce minusuri au ? de la ce motoare se potrivesc piese pe ele ? Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: toyota land cruiser bj73 E o masina frumoasa,da minusuri la motor...scurgeri de ulei la conducte,de sub chiuloasa,etc.cateodata se slabesc suruburile de fixare a axului culbutorilor,cateodata merita verificate.Cateodata garnitura de chiuloasa,dar nici chiuloasele nu sunt partile pozitive a motorului(crapa destul de usor)Piese gasesti(se potrivesc)de la Alfa Romeo(90,164)Crysler,Jeep,Magnum,etc.Altfel felicicitari si multa bafta sa ai.:br Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kristy Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: toyota land cruiser bj73 Daca te hotarasti sa o pastrezi, incearca sa scapi de motorul ala, eu asa am facut.....si nu te va lasa niciodata, e indestructibila masina asta. Poate ai norocul sa gasesti un 13B-T, sau macar 3B, motorul ei original si nu vei regreta! Suzuki Grand Vitara 1999, 2.0l benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: toyota land cruiser bj73 2lt ala de 2.4 nu merge pe caroseria de bj73? adik si la cutie ... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: toyota land cruiser bj73 Am si eu o curiozitate.In acte asa este trecuta masina?Model BJ73? Nu de alta dar BJ73 reprezinta implicit motor 3B sau 13B-T in perioana aia.Nu cumva a schimbat cineva motorul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: toyota land cruiser bj73 Motoare VM s-au pus din fabrica sigur. Cred ca in Portugalia. Din ce am citit, tot BJ-73 se cheama modelele astea... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: toyota land cruiser bj73 Motoare VM s-au pus din fabrica sigur. Cred ca in Portugalia. Din ce am citit, tot BJ-73 se cheama modelele astea... Nu-i foarte corect din punctul meu de vedere pentru ca pentru mine BJ7x este unica si anume cea cu motor de tip B 3,5l.In rest este replica.Se pot creea confuzii grave si sa ajungi in situatia sa cumperi o masina cu un motor pe care nu ti-l doresti.Era asa greu sa-i zica ex. VJ73?Si sunt aproape convins ca in situatia asta a ajuns si tinelos.Nu stiu cum a ignorat Toyota aspectul asta.Le dau un punct in minus aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: toyota land cruiser bj73 Scoasa la vanzare , aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62027-Vand-Schimb-Toyota-Land-Cruiser-BJ73-4000-Euro-negociabil&p=682168#top REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaib0nciu Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Salutare tururor. Ma bucur enorm ca am intrat pe acest forum pentru ca tocmai am aflat ca nu toate motoarele de pe aceste masinute sunt la fel. Eu as vrea sa iau un j73 cu motorul de 2. 4, dar nu stiu cum sa ma feresc de acele motoare italienești de care spuneți voi? Dupa ce trebuie sa te uiti mai exact? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate