Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tuning motor 1.9 TD

zolameister

Postări Recomandate

Re: Tuning motor 1.9 TD

mersi de link...dar...nu regasesc motorul...

E un motor de pe samurai fabricatie 2000.Dupa cum stiu e un motor renault dar nu-l regasesc..:old

Pai da-le un telefon ca altfel nu te lamuresti!e posibil sa nu poata fi upgradat,mai ales ca are cam putini cai pt un 1,9td!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

XUD9 este motor PSA. Esti sigur ca e turbo? Motorul turbo de 1905cc are 92CP pe Peugeot 405, Citroen Xantia si Zx, etc. Se poate duce usor la 110-115CP si 250Nm.

Motorul aspirat de 1905cc are 69CP pe Berlingo, Partner, Xsara si 206 pana in 2000.

Daca e aspirat se inlocuieste f usor cu varianta turbo. Blocul si chiulasa sunt identice pe exterior, difera doar colectoarele de admisie si evacuare. Pretul unui astfel de motor e 4-500eur la parcurile de dezmembrari dar il poti gasi cu 250-300 la particularii ce dezmembreaza Citroen.

Link spre comentariu

Sau, poti sa pui motoru de 2,1TD de pe peugeot 605. Merge la cutie insa cu ambreaju de 1,9d.

Rezultatu e fooarte fain, am pus eu pe un papuc Citroen C15 si demareaza mai tare ca Allroad-ul 2,5tdi...pacat ca planetarele au devenit mai perisabile decat cureaua de alternator...

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Corect! Motorul de 2.1TD cu 12 supape are 110CP si 250NM. Am un amic care alearga pe 400m cu asa ceva si scoate 14s. Actualmente motorul are peste 150CP.

Poti pune turbo pe motorul aspirat dar nu are rost. Te va costa mai mult si nu va avea aceasi fiabilitate cu cel din fabrica. La 1.9TD difera ungerea, pistoanele si arborele cotit. In plus vei avea nevoie de pompa de injectie cu compensare turbo.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare