aurelian timisoara Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 (editat) Salut sint posesorul unui nisan patfhinder din 2007,octombrie cumparat de la reprezentanta cu 135.000 km parcursi de la 0 de mine. La momentul achizitionarii lui am vrut sa-mi iau o masina care sa poata fi folosita atit ca masina de familie cit si masina pentru activitatile mele profesionale zilnice, si totusi sa aiba ceva istorie 4x4 in spate. Per ansamblu masina si-a facut treba , pe parcursul celor 3 ani de cind o am am schimbat set ambreaj + volanta la 60.000 km , si crucea cardanica la 120.000 km pina acum, binenteles consumabilele de rigoare . Recent prin septembrie 2010 dupa parcurgerea unei distante de 3 km m-i sa spart un furtun de apa ,parea ca s-a frecat de caroserie, l-am schimbat ,am completat cu lichid antigel si acum cind a venit frigul am constatat ca nu baga caldura, cineva mi-a zis scimba termostatul ca precis sa blocat cu toate ca pe bord ceasul nu-mi indica ca apa s-ar incalzi peste normal, problema e ca am schimbat termostatul si tot asa fara caldura, ce am obs. eu face presiune in furtunele de apa , si arunca apa afara pe la busonul de la vasul de expansiune (cred ca asa se numeste) in apa nu este urma de ulei.Am sunat la reprezentanta ptr. o parere ,ei spunindu-mi ca garnitura de chiuloasa e dusa si ca ei cind schimba garnitura schimba si chiuloasa si vreau sa aflu parerile voastre vis a vis de problema mea. Cu respect va salut: Aurelian Craciun fericit: B Editat Martie 2, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Probleme cu incalzirea nisan patfhinder Ai rezolvat problema ?... mi se pare ca ti-am vazut masina in reprezentanta pe aradului... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian timisoara Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Probleme cu incalzirea nisan patfhinder Am rezolvat-o totul e ok., m-am linistit ca toata lumea avea o gramada de explicatii si pareri ,dar s-a rezolvat si nici nu a costat vasa mult. cu tot cu garnitura si manopera 1250 lei, e un pret ok. Vreau sa-mi schimb telescoapele ,si vreau ceva mai speciale eventual un chit de firma ceva ,daca poate cineva sa ma sfatuiasca de care sa-mi cumpar si care e diferenta intre ele. va salut.,si ...multumesc.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Probleme cu incalzirea nisan patfhinder Am rezolvat-o totul e ok., m-am linistit ca toata lumea avea o gramada de explicatii si pareri ,dar s-a rezolvat si nici nu a costat vasa mult. cu tot cu garnitura si manopera 1250 lei, e un pret ok. Vreau sa-mi schimb telescoapele ,si vreau ceva mai speciale eventual un chit de firma ceva ,daca poate cineva sa ma sfatuiasca de care sa-mi cumpar si care e diferenta intre ele. va salut.,si ...multumesc.:cl Grup AC inlocuit la Brasov, 6500RON, cica nu exista optiune de inlocuit dor fulia ci tot grupul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate