szk72 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Salutare, sunt posesorul unui Suzuki Samurai an 1991, motor cu injectie,care prezinta urmatoarea problema: la rece se tureaza la 2500 rot/min timp de 10 minute indiferent de temperatura de afara, am citit pe forum ca ar fi normal dar nu atat de mult dupa ce se incalzeste revine la 1000/rot, dar revine foarte greu din ture din cand in cand are si niste intreruperi (smucituri in mers) am inlocuit termostatul crezand ca din aceasta cauza se incalzeste greu, insa fara efect ce ar trebui sa verific si eventual sa inlocuiesc? multumesc anticipat!! Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture salut si eu am cam aceasi problemela (samurai 1994 full electronic injection) la rece se tureaza pina la 2500 chiar mai mult dar dupa ce se incalzeste mere bine, si scutura citeodata, daca stiti daca stiti cauza sau daca e normal spunetine si noua :tkhttp://forum.club4x4.ro/images/smilies/grazie.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Samurai 1.3 '94.Face la fel dar cred ca e normal. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudatm Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture samurai '93 1300 cm, la fel se tureaza la 2500 la rece,dupa care revine la 1000 si....go planet!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Se incalzesc motoarele suficient de tare.Baga caldura suficient? Al meu nu-i chiarde laudat. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture caldura baga ok:h5 la mine simtomul este urmatorul: cand o turez pe loc revine greu la ralanti, la fel si in mers o simt ca nu revine si sta accelerata cand schimb vitezele, la fel cand opresc sta turata ceva timp pana sa revina la 900 - 1000 ture Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Vezi ca poate sa mai fie un fenomen de care m-am lovit si eu....cablul de acceleratie.Scoate-l afara si unge-l si vezi cand il pui inapoi sa nu fie prea intins.Am patit si eu la fel ca tine dar era cablul..... Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Se incalzesc motoarele suficient de tare.Baga caldura suficient? Al meu nu-i chiarde laudat. verifica robinetul daca se deschide complet, asa am patit eu, desi din comutator era la maxim pe protiunea rosie, cand am verificat in compartimentul motor robinetul, parghia nu actiona cablul cum trebuie si l-am mutat manual pe pozitia deshis total, acum e super ar mai putea fi, termostatul sau caloriferul murdar Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Vezi ca poate sa mai fie un fenomen de care m-am lovit si eu....cablul de acceleratie.Scoate-l afara si unge-l si vezi cand il pui inapoi sa nu fie prea intins.Am patit si eu la fel ca tine dar era cablul..... multam pentru sfat, o sa verifica si asta, dar de unde smuciturile? Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture verifica robinetul daca se deschide complet, asa am patit eu, desi din comutator era la maxim pe protiunea rosie, cand am verificat in compartimentul motor robinetul, parghia nu actiona cablul cum trebuie si l-am mutat manual pe pozitia deshis total, acum e super ar mai putea fi, termostatul sau caloriferul murdar Robinetul l-am verificat si e ok,se deschide pana la capat. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Tre' sa va povestesc una tare patita de mine azi. M-am trezit ca vreau sa spal parbrizul si am tras de maneta.In momentul ala m-am trezit cu un jet de apa pe picioare.Furtunul sarise afara din stropgel.Pana aici comic..dar sa vedeti ce usor se pune furtunul inapoi. A trebuit sa dau jos prelata si sa rabatez parbrizul,altfel nici o sansa.Pe sub bord nu de poate pune.Mai exista varianta sa demontez bordul ceea ce e o aberatie.....as fi scris mesajul asta abea maine. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Se incalzesc motoarele suficient de tare.Baga caldura suficient? Al meu nu-i chiarde laudat. de incalzit incalzeste acceptabil, dar mi se pre suparator timp de 4-5 minute pina scade turatia pina la 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Tre' sa va povestesc una tare patita de mine azi. M-am trezit ca vreau sa spal parbrizul si am tras de maneta.In momentul ala m-am trezit cu un jet de apa pe picioare.Furtunul sarise afara din stropgel.Pana aici comic..dar sa vedeti ce usor se pune furtunul inapoi. A trebuit sa dau jos prelata si sa rabatez parbrizul,altfel nici o sansa.Pe sub bord nu de poate pune.Mai exista varianta sa demontez bordul ceea ce e o aberatie.....as fi scris mesajul asta abea maine. Daca ai metal top... te paste aberatia.Adica trebuie sa dai bordul jos ca nu ai cum sa rabatezi parbrizul.Eu am patit-o.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture E de compatimit,sincer,nu vreau sa stiu prin ce ai trecut....eu am scapat ieftin. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Vezi ca poate sa mai fie un fenomen de care m-am lovit si eu....cablul de acceleratie.Scoate-l afara si unge-l si vezi cand il pui inapoi sa nu fie prea intins.Am patit si eu la fel ca tine dar era cablul..... am verificat cablul de acceleratie, este in regula referitor la problema pentru care am cerut pareri, am mai constatat ceva ca si simptom, anume cand accelerez in mers are si un moment in care moare, un lag ca sa spun asa, ce ar putea fi ?:tk Editat Ianuarie 10, 2012 de f_zoltan Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumitru1961 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Suzuki Samurai, revine greu din ture Si al meu face asa cand accelerez brusc moare motorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate