Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Incalzitor motorina Nissan Terrano 2

Andrei.T

Postări Recomandate

Am asa ceva pe masina de cand am cumparat-o,nu stiu daca a mers vreodata,chestia consta intr-un buton care se roteste la bord care are un led(ce penibil suna) dar care nu se aprinde,deci prin cunostintele mele avansate de electrica inseamna ca nu merge :grin: ,am avut mai demult probleme cu alarma de la masina si am taiat toate cablurile si nu-mi dau seama daca am taiat si alimentarea de la acest incalzitor,cum arata,unde ar trebui sa fie pozitionat?
Nu mai semnez.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Incalzitor motorina Nissan Terrano 2

in momentul cand rasucesti butonul, ledul trebuie sa inceapa sa palpaie pana la aprinderea amestecului in webasto. Tot acel led, prin emiterte de coduri , diagnosticheaza eventuale erori ale incalzitorului...... Daca nu se aprinde deloc, si nici nu auzi nimic semnificativ, atunci inseamna ca nu se alimenteaza cu curent.

Atentie ,la ce fire legi. Webasto are in interiorul sau o placa electronica=computer de gestiune, daca legi ceva gresit......... aleluia, poti sa il arunci, la cat costa placa aceea............

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

hm...asa ceva am si eu montat pe masina, de cand am cumparat-o. E un led portocaliu inchis. Si de iarna trecuta a inceput sa nu se mai aprinda cand rasucesc butonul. Ce zici don' Luigi s-a defectat sandramaua?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

daca este pe apa este montat in compartimentul motor si din el ies niste furtune ce duc la motor.......

daca este pe aer musai este montat in interiorul masinii, pe podea.........

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

pe aer , pe apa? Webasto? Eberspracher?

asta ultimul este un produs german? pentru ca la cumpararea masinii aveam si o carticica cu instructiuni de la preincalzitor in limba germana dar din pacate am ratacit-o.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare