TEODOR2012 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Salut, Cu putin timp in urma s-a aprins pe bord un bec de avarie (Vitara 1993); am fost la mecanic si mi-a spus ca este vorba de lichidul de frana. A verificat instalatia si a constatat ca pierde lichid pe la "repartitor" si ca trebuie inlocuit. Am verificat in manual si asa-zisul repartitor ar trebui sa fie LSPV(Load Sensing Proportioning Valve). Aveti idee unde l-as putea gasi - nou sau SH - sau daca poate fi reconditionat? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Lspv vitara Intai prezinta-te si tu ! sa stim si noi cu cine vorbim. Apoi discutam problemele masinii tale.:rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TEODOR2012 Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Lspv vitara Intai prezinta-te si tu ! sa stim si noi cu cine vorbim. Apoi discutam problemele masinii tale.:rules Scuze, nu citisem. Rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Lspv vitara Daca s-au dus garniturile n-ai ce sa-i faci. Mai bine unul nou.Repartitorul pot sa-l comanzi la Unix.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate