Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

20, 21, 22

nessum

Postări Recomandate

Acum 21 ani incepeau sa se intample chestiuni interesante prin Bucuresti.

Rezultatul a fost LIBERTATEA dar cu sacrificiul suprem pentru unii.

Din pacate s-a cam uitat sacrificiul acelor oameni si idealurile lor/ale nostre...

Ne afundam in mizarie morala. Ne-am pierdut optimismul...

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 20, 21, 22

dar cu ce are legatura?

in legatura cu revolutia totul este politic

doar familiile care au avut jertfe in acea perioada....isi aduc aminte asa cum trebuie de acele evenimente.....

au murit oameni langa mine....era sa raman si eu pe acolo...deci stiu ce spun...

idealurile revolutiei au fost socio-politice....din pacate acum totul este politizat....asa ca eu personal nu mai vreau sa aud de asa ceva....

multi au ajuns mari ...datorita mortilor din revolutie....

tu inca nu ai priceput ca si geamurile la o scoala se monteaza tot pe sforarii politice?

Link spre comentariu

Sunt tare curios si nu gasasc un raspuns la o intrebare:

Daca in acele zile am fii avut "posibiltatea de a vedea in viitor" adica la situatia din ziua de astazi cati ar mai fii iesit in strada?

Imi pun aceasta intrebare pt ca aud tot mai multi oameni care regreta fostul regim !

S-a uitat repede mizeria in care traiam inainte de"89.

D-ZEU sa-i odihneasca pe cei ce s-au jertfit pt. libertate si tot EL sa-i pedepseasca pe toti cei ce si-au batut joc de TARA asta!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

Atunci nu aveam LIBERTATEA de a vorbi...;

Acum suntem Liberi sa vorbim,Liberi sa Murim dar in nici un caz nu putem sa Traim Liberi,sa Murim Liberi.

Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex

Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450

Link spre comentariu

acest topic ar trebui inchis...vorbe fara fapte....din pacate atunci au murit multi ca sa ne fie mai bine....pacat ca cei care o duc bine in tara asta i-au uitat

din pct meu de vedere ...topic inchis

Link spre comentariu

Ma gandeam cu multi ani in urma dupa ce am revazut imagini de la revolutie: mama ce prosti si incuiati eram.... iar acum ma gandesc: mama cat de prosti si idioti mai suntem...

Vorba lui BRANCUSI:

Cand am plecat de-aici v-am lasat saraci si prosti iar cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti.....

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

O fi fost bine pentru unii, eu unul stiu ca in 88-89 am trait cei mai spurcati ani de pana acum si nu ii vreau inapoi. De fapt nu i-am vrut, ca imi pare ca macar in parte s-au intors. De ce m-am temut la prezidentialele de anul trecut imi pare ca nu am scapat. Imi pare rau doar ca jertfa celor de atunci, a celor adevarati, a fost folosita de smecheri, si imi pare si mai rau ca multe chestii au ramas neterminate. Cei care nu i-am lasat sa "moara: nu ne-au lasat sa traim. Pacat ca am uitat cum se fac schimbarile adevarate, acum romanul nu mai iese-n strada nici daca e lovit sub centura in fiecare zi. Si din pacate cei "prosti dar multi" au ramas la fel inca de pe vremea lui Motoc.

Eu unul imi iau timp in fiecare an sa imi aduc aminte de ce a fost atunci, macar eu sa nu uit.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Bre oameni buni, stiti voi de ce ne ingretoseaza aceste topicuri? Pentru ca vine vorba de "multime", nu de individ. E mai simplu sa deschizi un topic, pe un forum de offroad, despre cum nu-ti merge becul stanga spate, decat despre valorile intrinseci alea neamului tau. Asta pentru ca oricum 80% din auditoriu ori nu este interesat ori idiot! Si la ce bun? Am pierdut oricum! Vorbiti despre voi, nu despre popor! Despre scula voastra, nu despre boasele romanilor si totul va fi bine!:)) Apropo: va ajuta masina inaltata si pragurile cand faceti sex in offroad? Dar scaunele "scoica"?:wink:

Link spre comentariu

• 5 ani mai târziu...

Si uite asa au trecut 27 de ani de cand frati nosti din Timisoara strigau:

"noi nu plecam!

noi nu murim!''

:rsp:rsp:rsp:rsp

L.E. Sa nu uitam!!!

si peste 30 de ani de la 15 noiembrie 1987 Brasov si nimeni sau foarte putini isi amintesc...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare