Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tapitare interior!

dcosmin

Postări Recomandate

Re: Tapitare interior!

Incearca cu "Search" - nu stiu daca merge. Era un nene care cica tapitza fain si ieftin, dar nu gasesc postul . Stiu ca cineva isi schimbase pielea de pe volan si era lucrata intr-adevar ca lumea.

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acolo e despre volan..dar nu mentioneaza de tapitarea interior.. nu ma intereseaza din piele neaparat... pt ca pielea e nasoala iarna daca nu au scaunele incalzire, iar vara se incinge ca dracu..:old

Iata ce scrie acolo "Pretul a fost 200 lei, a durat probabil 6-7 ore (de vineri pina simbata), si l-am imbracat la un atelier de tapiterie de toate felurile din Bucuresti zona piata Cotroceni. Daca doriti datele de contact, PM."

Link spre comentariu

Se fac tapiserii f frumoase si in Timisoara.Cine e curios sa-mi scrie un mesaj.Am sa pun niste poze cu interiorul de la Samurai care dupa cum poate stiti e f urat din fabrica.Am dat pe doua scaune 700 lei.

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

La intrarea in Pitesti disnpre Campulung sunt cateva ateliere care fac tapiteria si probabil mai ieftin ca in Bucuresti. Am facut acolo acum vreo 4 ani dar nu am poze si nici nu pot sa fac pentru ca am vandut masina. Eu am fost multumit la vremea respectiva si de pret si de lucrare. Materialele erau cele folosite la Dacii, deci cine vrea alt material probabil ca tre' sa si-l cumpere singur din alta parte.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Se fac tapiserii f frumoase si in Timisoara.Cine e curios sa-mi scrie un mesaj.Am sa pun niste poze cu interiorul de la Samurai care dupa cum poate stiti e f urat din fabrica.Am dat pe doua scaune 700 lei.

Baga te rog ceva poze daca poti. Si da pe pm adresa astora daca nu e voie sa pui aici...

°lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll°
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

DSC08317.thumb.jpg.4b9526c59dbb7fa878996130f481cf2c.jpgDSC08318.thumb.jpg.f0f958fb1b07443383104255018d3f19.jpgDSC08319.thumb.jpg.c574daa8877a6edc093ec52befb60109.jpgDSC08320.thumb.jpg.157b9cc3688874b99552910fe0719773.jpgDSC08323.thumb.jpg.b1a2d83cbada0f45033bc4ae1232adf8.jpg

Scuze pentru intarziere.Scaunele care le vedeti sunt folosite aprox 6 luni in offroad.Daca vreti vreo lamurire contactati-ma.

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Un singur comentariu am.....au cute multe.Uite-te la ale mele.Un cunoscator nu-ti face cute.Si ale mele au si ceva timp de uzura.

Nu vreau sa umplu topicul.Spune-i tapiterului tau ca sub piele,ca sa nu faca cute trebuie pus un material anume.Vor iesi perfecte.

Editat de stefan79

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Nu vreau sa umplu topicul.Spune-i tapiterului tau ca sub piele,ca sa nu faca cute trebuie pus un material anume.Vor iesi perfecte.

Maestre ..........intradevar au cute ......dar pielea natural se intinde destul de greu , sa bagat vatelina darrrrrrrrrrrr .............( sunt din piele naturala ) :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sa nu ma intelegi ca galcevist....baietii care fac scaunele astea imbraca masini noi care ulterior ajun in showroom.Deci calitatea este de nota 10.Ideea e ca se pot face perfect.Ale tale sunt ok,nu te stresa.

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Baietii astia iau 500 eur pt un interior complet,nu stiu daca include si bordul(unii cer si asa ceva).Depinde ce masina e si ce pretentii ai.Eu pe doua scaune am platit 700 lei parca,nu mai stiu exact.

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare