dcosmin Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Rog un moderator sa mute thread-ul daca nu este in locul adecvat multumesc anticipat. Ideea este ca as dori daca stie cineva si recomanda un loc unde sa tapiteze interiorul custom- si daca are si un feedback in acest sens /poze ceva . Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Tapitare interior! Incearca cu "Search" - nu stiu daca merge. Era un nene care cica tapitza fain si ieftin, dar nu gasesc postul . Stiu ca cineva isi schimbase pielea de pe volan si era lucrata intr-adevar ca lumea. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Tapitare interior! Da, de topicul ala era vorba......si am incercat, dar nici eu nu-l gasesc nici cu politia......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Tapitare interior! Da, de topicul ala era vorba......si am incercat, dar nici eu nu-l gasesc nici cu politia......:ha: L-am gasit eu http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53800-Volan-reconditionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Tapitare interior! acolo e despre volan..dar nu mentioneaza de tapitarea interior.. nu ma intereseaza din piele neaparat... pt ca pielea e nasoala iarna daca nu au scaunele incalzire, iar vara se incinge ca dracu..:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Tapitare interior! acolo e despre volan..dar nu mentioneaza de tapitarea interior.. nu ma intereseaza din piele neaparat... pt ca pielea e nasoala iarna daca nu au scaunele incalzire, iar vara se incinge ca dracu..:old Iata ce scrie acolo "Pretul a fost 200 lei, a durat probabil 6-7 ore (de vineri pina simbata), si l-am imbracat la un atelier de tapiterie de toate felurile din Bucuresti zona piata Cotroceni. Daca doriti datele de contact, PM." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Tapitare interior! Scuze am fost neatent..:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Tapitare interior! Se fac tapiserii f frumoase si in Timisoara.Cine e curios sa-mi scrie un mesaj.Am sa pun niste poze cu interiorul de la Samurai care dupa cum poate stiti e f urat din fabrica.Am dat pe doua scaune 700 lei. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Tapitare interior! Pune pozele aici, sa vedem si noi ce a iesit. Chiar sunt curios, ne mai inspiram. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Tapitare interior! La intrarea in Pitesti disnpre Campulung sunt cateva ateliere care fac tapiteria si probabil mai ieftin ca in Bucuresti. Am facut acolo acum vreo 4 ani dar nu am poze si nici nu pot sa fac pentru ca am vandut masina. Eu am fost multumit la vremea respectiva si de pret si de lucrare. Materialele erau cele folosite la Dacii, deci cine vrea alt material probabil ca tre' sa si-l cumpere singur din alta parte. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Tapitare interior! Nu-mi face placere sa te contrazic Wolf...,dar mai bine cumparati huse decat sa apelati la ....indieni,chinezi,cine sta prin zona stie. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Tapitare interior! Se fac tapiserii f frumoase si in Timisoara.Cine e curios sa-mi scrie un mesaj.Am sa pun niste poze cu interiorul de la Samurai care dupa cum poate stiti e f urat din fabrica.Am dat pe doua scaune 700 lei. Baga te rog ceva poze daca poti. Si da pe pm adresa astora daca nu e voie sa pui aici... °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Tapitare interior! Scuze pentru intarziere.Scaunele care le vedeti sunt folosite aprox 6 luni in offroad.Daca vreti vreo lamurire contactati-ma. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Tapitare interior! Arata bine? Ce material ai folosit? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Tapitare interior! Piele naturala. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Tapitare interior! Am imbracat scaunele de concurs ..........si volanul .....un super tapiter :br http://img820.imageshack.us/img820/3249/fotografie0020q.th.jpghttp://img822.imageshack.us/img822/4290/fotografie0018e.th.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/3530/fotografie0019i.th.jpg http://img843.imageshack.us/img843/1382/fotografie0021h.th.jpghttp://img848.imageshack.us/img848/9715/fotografie0022.th.jpg tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 (editat) Un singur comentariu am.....au cute multe.Uite-te la ale mele.Un cunoscator nu-ti face cute.Si ale mele au si ceva timp de uzura. Nu vreau sa umplu topicul.Spune-i tapiterului tau ca sub piele,ca sa nu faca cute trebuie pus un material anume.Vor iesi perfecte. Editat Martie 27, 2011 de stefan79 Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Tapitare interior! Nu vreau sa umplu topicul.Spune-i tapiterului tau ca sub piele,ca sa nu faca cute trebuie pus un material anume.Vor iesi perfecte. Maestre ..........intradevar au cute ......dar pielea natural se intinde destul de greu , sa bagat vatelina darrrrrrrrrrrr .............( sunt din piele naturala ) :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Tapitare interior! Sa nu ma intelegi ca galcevist....baietii care fac scaunele astea imbraca masini noi care ulterior ajun in showroom.Deci calitatea este de nota 10.Ideea e ca se pot face perfect.Ale tale sunt ok,nu te stresa. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Tapitare interior! Si cam care ar fi pretul pentru imbracat scaune fata spate si fete de usi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Tapitare interior! Baietii astia iau 500 eur pt un interior complet,nu stiu daca include si bordul(unii cer si asa ceva).Depinde ce masina e si ce pretentii ai.Eu pe doua scaune am platit 700 lei parca,nu mai stiu exact. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate