fastervw Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 salutari , am un Nissan Terrano II 3,0 D 2003 si nu mai debreia cum trebuie, am dat jos cutia de viteze si am descoperit ca am furca fisurata, in dreptul boltului de fixare pe carcasa cutiei. Ce sa fac restul ambreiajului , arata foarte bine fara urme de uzura, sa fie doar furca? si mai am o problema furca nu exista nicaieri in Ro pe stoc, am nevoie de masina urgenta , aveti cumva idee unde as putea gasi una chiar si Sh sa pot avea masina gata de Sarbatori, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: furca ambreiaj Terrano II fisurata salutari , am un Nissan Terrano II 3,0 D 2003 si nu mai debreia cum trebuie, am dat jos cutia de viteze si am descoperit ca am furca fisurata, in dreptul boltului de fixare pe carcasa cutiei. Ce sa fac restul ambreiajului , arata foarte bine fara urme de uzura, sa fie doar furca? si mai am o problema furca nu exista nicaieri in Ro pe stoc, am nevoie de masina urgenta , aveti cumva idee unde as putea gasi una chiar si Sh sa pot avea masina gata de Sarbatori, multumesc Am una sh de la un nissan terrano II 1994, daca e buna ti-o trimit prin curier dar numai miine dupa amiaza o pot da jos . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate