Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

furca ambreiaj Terrano II fisurata

fastervw

Postări Recomandate

salutari ,

am un Nissan Terrano II 3,0 D 2003 si nu mai debreia cum trebuie, am dat jos cutia de viteze si am descoperit ca am furca fisurata, in dreptul boltului de fixare pe carcasa cutiei. Ce sa fac restul ambreiajului , arata foarte bine fara urme de uzura, sa fie doar furca?

si mai am o problema furca nu exista nicaieri in Ro pe stoc, am nevoie de masina urgenta , aveti cumva idee unde as putea gasi una chiar si Sh sa pot avea masina gata de Sarbatori,

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: furca ambreiaj Terrano II fisurata

salutari ,

am un Nissan Terrano II 3,0 D 2003 si nu mai debreia cum trebuie, am dat jos cutia de viteze si am descoperit ca am furca fisurata, in dreptul boltului de fixare pe carcasa cutiei. Ce sa fac restul ambreiajului , arata foarte bine fara urme de uzura, sa fie doar furca?

si mai am o problema furca nu exista nicaieri in Ro pe stoc, am nevoie de masina urgenta , aveti cumva idee unde as putea gasi una chiar si Sh sa pot avea masina gata de Sarbatori,

multumesc

Am una sh de la un nissan terrano II 1994, daca e buna ti-o trimit prin curier dar numai miine dupa amiaza o pot da jos .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare