Nivaru Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 am auzit ca ar exista un asemenea chit pt niva 1.7, voi stiti ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: kit de conversie rusesc de la 1700cc la 2000cc NU am auzit, dar, suna tare interesant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: kit de conversie rusesc de la 1700cc la 2000cc Nu am auzit dar sa maresti capacitatea motorului cu 300cc cred ca trebuie sa pleci de la blocul motor,pistoane,chiulasa....dar daca ai ceva concret pune-l aici sa vedem si noi despre ce ar fi vorba. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: kit de conversie rusesc de la 1700cc la 2000cc Nu am auzit dar sa maresti capacitatea motorului cu 300cc cred ca trebuie sa pleci de la blocul motor,pistoane,chiulasa....dar daca ai ceva concret pune-l aici sa vedem si noi despre ce ar fi vorba. Se poate din vilbrochen, biele si pistoane. Maresti practic cursa. Stroker e denumirea pe engleza a unui motor modificat asa. E o modificare comuna la motoarele Jeep de 4.0L. Se pun biele si vilbrochen de 4.2L, iar combinatia e un 4.5L. Cu alte pistoane si bloc alezat se poate urca la 4.7 sau 4.8L si puteri pe masura. http://www.ajeepthing.com/stroker-motor.html Probabil ca si motorul de Niva se poate modifica asa. Avand in vedere ca ungurii sunt mari fani de Lada, inclusiv pe la raliuri, se poate discuta cu ei daca au asa ceva. Stiu pe cineva care modifica un motor de Niva de 1.6 (cred), vrea sa-l puna pe o Lada 1500 si estimeaza undeva pe la 120cp doar din modificari de moda veche pentru benzinare. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 (editat) Re: kit de conversie rusesc de la 1700cc la 2000cc http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=el&u=http://www.ladanivaclub.gr/&ei=AgsRTdbwM8ei8QOT0OGGBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dladanivaclub.gr%26hl%3Dro%26prmd%3Divns si intrati la mecanica, acolo am citit si eu:wink: cica e in jur de 1000-1500 euro/kitul, 105 cp si 160km/h blana se schimba cam tot din el (bloc motor) la banii astea eu imi iau 2:ha: Editat Decembrie 21, 2010 de Nivaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: kit de conversie rusesc de la 1700cc la 2000cc STROKER KIT LADA ... Sunt destul de multe versiuni care se pot face joncgland cu piesele de la motorul de Lada. Se poate ridica capacitatea acestor motoare dar costul se ridica cu mult peste cel al unui motor deja puternic de Fiat eventual care se potriveste si la prinderi. Arborele motor este piesa care se procura cel mai greu si costa enorm daca vrei un motor de cca 2000cc ajungand pe la 1600 Euro dar este de o rezistenta fantastica putand sustine si 700Nm, dar din ce sa-i scoti.:banana Cursa cea mai mare care se gaseste din fabrica pe masinile lada in mod uzual este la motorul de 1.7 de 80mm, iar pistoanele au 82mm in diametru. Se gasesc pistoane pana pe la 83mm de cota de reaparatie. Se pot face la comanda pistoane cca 600 Euro, forjate rezistente si la turbo, compresor, NOS... Arbore motor se mai gaseste de 82mm si de 84mm. Lazile alea care fugeau tare si umileau alte masini pe vremuri de exemplu Daciile noastre ... aveau combinatii din astea in motor si umblau cu ocaua mare. :x Din pacate la noi montarea unui alt motor se loveste de ITP - RAR ... si se descurajeaza combinatiile astea. Pacat mare pacat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate