ra4x4 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Am dat o tura pe la mecanic, sa vedem cum stam. In urma vizitei am luat un set de curele (distributie+celalte doua). In afara de acestea, am depistat un joc la directie, respectiv semicasetele de directie par ca ar cam trebui schimbate. Fiind vorba de directie m-am gandit sa le schimb cu unele noi si atunci vin cu intrebarea, daca stiti surse de piese noi, originale. La o tura pe la magazinele de profil, acestia toti m-au indrumat spre reprezentanta (nu am gasit asa ceva in RO)! Stiti voi ceva pe linia aceasta? nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: piese noi feroza? incearca sa cauti si aici http://www.ingaraj.ro sau incearca-i cu un telefon pe cei de la AlPadrino, au multe piese pentru japoneze. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: piese noi feroza? Al Padrino , autokarma,(pe net ii gasesti si faci cont cu masina. Cei de la Alpadrino mi-au gasit imediat ce am cautat! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: piese noi feroza? Adica alea care sunt prinse de sasiu si prinse de caseta? Gen asta: http://img232.imageshack.us/img232/5790/directie1.jpg Nu o sa gasesti la niciun magazin de piese auto. O sa se uite la tine ciudat. Se gasesc doar originale, costa cam 200 euro o bucata de fier si nu stiu cat dureaza pana vin. Eu am luat una second hand de la Cristophe. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? poti cauta si pe ebay in DE sau UK uite aici piesa asta si e noua Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? Se pot repara. :) Stiu pe cineva care a bucsat o camasa pe una din piesele astea si ii functioneaza. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? Da...merci de sfaturi, o sa incep sa sun la cei pe care mi ia-ti recomandat. Sper ca preturile sa nu fie chiar asa prohibitive, cu toate ca ebay-ul poate fi o referinta... nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? Din pacate astea sunt preturile pentru piesa asta cumparata noua. De obicei pe ebay e mai ieftina decat in magazine. Daca tin bine minte, mi-au cerut 800 Ron deci e tot in jurul pretului de pe ebay daca mai pui si curierul. Aia second hand pe care am luat-o eu era ca noua. Nu vea joc deloc. Putina rugina pe ea dar nu afecteaza cu nimic. Depinde foarte mult si de la cine o cumperi second hand. Vezi ca exista riscul sa o cumperi noua si sa nu se potriveasca ca sunt mai multe tipuri. Cea de pe stanga difera de cea de pe dreapta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? Da, baghi, merci de sugesti, intradevar difera stanga de dreapta. Daca nu era legat de directie nu ma omoram cu noul, dar asa chiar nu vreau sa fac rabat. Mi s-a mai sugerat sa caut prin Ungaria, zice-se ca au importatori de Daihatsu pe acolo, incercam si asta... nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? Pai si la mine tot la directie era vorba. Aia din poza e semicaseta de pe masina mea.Se observa cu ochiul liber ca e varza. Cea second pe care am luat-o era ca noua, fara pic de jos dar exista si riscul sa iei una second sa fie mai varza ca a ta. Avantajul al Feroza e ca multe piese aftermarket sunt ieftine in comparatie cu alte masini. Daca trebuie ceva original sunt scumpe si se gasesc greu. Mai e un avantaj ca se gasesc la dezmebrari. Chiar aseara ma uitam pe ebay in Anglia niste Feroza frumusele la 400-500 de lire. Una chiar din 97. Avea si airbaguri. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? pai si cine ti-o aduce din Anglia? da-mi si mie linkurile te rog . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? Tocmai nu imi cumpar pentru ca nu are cine sa mi-o aduca si acum am alte prioritati. Uite link http://cgi.ebay.co.uk/1997-DAIHATSU-SPORTRAK-ELX-GREEN-/280605799087?pt=Automobiles_UK&hash=item415568b2af#ht_602wt_1139 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: piese noi feroza? Am o feroza din 93 si mananca mult ulei (intre 100-300 mg/100km) pe semne trebuie sa-i fac setul motor. Are cineva sugestii unde as putea cumpara piesele necesare si cam care ar fi acele piese?, mecanici se gasesc, multi imi spun sa vin cu piesele alti sa o desfaca si sa vada ce trebuie etc. As vrea sa am toate piesele inainte sa se apuce de treaba ca sa nu stau mult timp cu ea pe dreapta. Multumesc Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: piese noi feroza? Eu cred ca e mai corect sa o desfaci si sa vezi de care piese ai nevoie, decat sa cumperi ceva ce banuiesti tu ca ar trebui schimbat si constati ca nu trebuie schimbate mare parte din ele Ramai si cu banii bagati in ceva de care nu ai nevoie. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: piese noi feroza? Salut. Este normal sa iti desfaca motorul intai. Trebuie sa vada a cata reparatie este in primul rand , ca sa stie ce fel de segmeni sa comande ( standard, cota 1 etc). In principiu ai nevoie asa: set segmenti, set complet garnituri, cuzineti biela, prezoane chiulasa (care se gasesc FOARTE greu ) si in functie de ce gaseste se mai pot adauga la astea o gramada. In functie de bugetul tau piesele pot fi turcisme sau mai calitative. ( aici iti recomand segmeni Victor Reinz care sunt best). Daca te mai pot ajuta cu altceva welcome :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: piese noi feroza? Ma duc eu la inceputul lunii aprilie in UK. Poate vin cu un Sportrak, cine stie. Ar merita sa ne vedem inainte sa vorbim. Pai si la mine tot la directie era vorba. Aia din poza e semicaseta de pe masina mea.Se observa cu ochiul liber ca e varza. Cea second pe care am luat-o era ca noua, fara pic de jos dar exista si riscul sa iei una second sa fie mai varza ca a ta. Avantajul al Feroza e ca multe piese aftermarket sunt ieftine in comparatie cu alte masini. Daca trebuie ceva original sunt scumpe si se gasesc greu. Mai e un avantaj ca se gasesc la dezmebrari. Chiar aseara ma uitam pe ebay in Anglia niste Feroza frumusele la 400-500 de lire. Una chiar din 97. Avea si airbaguri. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: piese noi feroza? Ma duc eu la inceputul lunii aprilie in UK. Poate vin cu un Sportrak, cine stie. Ar merita sa ne vedem inainte sa vorbim. In regula. Dupa sarbatori o sa fiu mai mult pe la capitala si ne vedem mai mult ca sigur. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: piese noi feroza? Multumesc, ramane sa o desfac si va tin la curent Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: piese noi feroza? dupa cate stiu eu feroza are motor 16 v.de obicei, adik mai des ca la 8 v , cad semeringurile de supape.rezulta un consum de ulei apropiat de al tau.eu zic sa masori compresia prima oara si dak e ok sa dai jos numai axele cu came si sa schimbi semeringurile de supape.se poate si fara a demonta chiuloasa.altfel e posibil sa segmentezi motorul degeaba. cat despre piese pt motor daca ma suni la 0741/493385 te pot indruma sa gasesti in tara.chiar in pitesti. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: piese noi feroza? Pai in general se duc segmentii de ungere , iar daca nu demontezi chiulasa nu ai de unde sa stii ce e pe acolo. Asta pt ca poate avea compresie perfecta si sa consume ulei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: piese noi feroza? Si la mine consuma ulei. La 8000km ii fac schimbul si in astia 8000 ii completez cam 1,5l de ulei. Si nu ma deranjeaza absolut deloc. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: piese noi feroza? da . se pot uza segmentii de ungere sau mai mult cei de radere si sa avem compresie.dar nu merita desfacut pana nu se schimba semeringurile de supapa.si asta se poate pe masina.( adik fara a demonta chiuloasa ) 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: piese noi feroza? deci, dc stau bine sa ma gandesc la 1000 km mi-a papat aproape 3 l ulei cu un mers mixt si sosea si off si oras. O sa incep cu semeringurile de supape..... Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: piese noi feroza? dupa ce desfaci motorul te rog sa imi zici si mie ce ai gasit ,ce piese ai luat si de unde si cat ai dat. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate