Gabila Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Salut . Am niste probleme cu un rulment pe fata stinga (huruie) si nu stiu pe unde sa gasesc unul second . precizez ca am fost la piese auto si m-au spart cu pretul unuia nou... daca stie cineva sa ma ajute . imi cer scuze daca nu am postat bine dar nu am voie inca sa postez la mica publicitate . Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: rulment fata cherokee pai daca il dai jos poti incerca la un magazin de rulmenti.. ai fi surprins cat de usor ai putea sa-l gasesti si la ce preturi bune jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: rulment fata cherokee Buna seara daca demontezi butucul ai grija ca exista doua semeringuri acolo pe care daca le distrugi nu prea cred ca le gasesti pe undeva.rulmentii sunt Timken si se gasesc la magazinele de specialitate.nu trebuie prea mare efort ci doar atentie si o presa buna. Respecte.Radu Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: rulment fata cherokee Imi face impresia ca dupa 89 sau 90 tot butucul trebuie schimbat, nu se pot schimba doar rulmentii, deci trebuie tot butucul. Unul nou, Timken costa aprox 600 lei adus de peste ocean. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: rulment fata cherokee incerca aici:http://cgi.ebay.de/Radnabe-Radlager-vorne-Jeep-Cherokee-XJ-Bj-90-99-/300470380455?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item45f56e27a7#ht_1684wt_982 iti ajunge in 7-8 zile lucratoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: rulment fata cherokee Buna seara ! Butuc complet de roata, nou, pentru XJ dupa 1991 este 77.35 Euro, aici: http://de.4x4-garage.com/product_info.php/cPath/41_43/products_id/361 Daca vrei sa schimbi rulmentul, presupunand ca poti sa-l dai afara si sa-l identifici, poate nu merita efortul, mai ales daca iei in considerare si manopera, si timpul cat o sa stai fara masina. P.S. Completeaza o semnatura cu tipul de masina, anul de fabricatie si motorizarea, ca sa fie mai abordabil procesul de diagnosticare. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabila Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Multumesc heavy d. sa-mi spui daca e bine cum am facut semnatura. rulmentul nu poate fi schimbat separat ci numai cu butuc cu tot ,l-am schimbat acum 2 ani pe cel de pe dreapta si nu poate fi extras rulmentul.am unul bun second ,dar este de xj fara ABS ca atare ar trebui sa schimb cu planetara cu tot am inteles. Referitor la linkul pe care m-i l-ai trimis ..germana mea este zero barat ... habarnam ce si cum ar trebui sa cumpar de acolo.. Cind l-am schimbat pe cel de pe dreapta m-am lovit de o problema: primul pe care l-am luat era cu 5 milimetri mai mare ca cel pe care l-am dat jos de pe masina si freca in fuzeta discul de frina . a trebuit sa merg inapoi cu el ( fiind second a mers) sa-mi caute omul unu bun pentru ce imi trebuia mie. sint mai multe tipuri de rulment la diferente de 5 milimetri la cherokee? Daca il iau nou si nu e bun ce ma fac cu el ? sau masina mea o fi vreo struto-camila din puzzle cu bucati ciudate ? Exista riscul sa mi-o ia roata inainte??? el de putini kilometri a inceput sa faca pe nebunul.. Editat Decembrie 22, 2010 de Astral Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: rulment fata cherokee Buna seara ! Preferabil sa schimbi butucul cu totul. Si ar fi frumos sa nu gandesti chiar atat de "romaneste". Un rulment, un butuc, o bucsa nu se pun second, se pun noi. Si, preferabil, sa se schimbe pe ambele parti dintr-o miscare... La XJ, butucii difera in functie de generatie. Pana in 1990 inclusiv, doar 1991, si apoi din 1992 incepand. Cherokee-le tau se incadreaza la ultima. Cu alte cuvinte, piesele din link-ul lui paulgr sau al meu sunt exact ceea ce ai nevoie. Poti discuta cu Hodea4x4 sau cu Worldscape, ambii vanzatori autorizati specializati pe Jeep, aici pe forum. Un PM catre ei cu informatii despre piesa necesara ajunge ca sa primesti un raspuns. Roata n-o s-o pierzi, dar, in cazul extrem (dar improbabil) se poate gripa rulmentul si se blocheaza roata. Repet, este posibil, dar improbabil. Misca-te rapid si adu-ti masina in ordine. La semnatura nu e nevoie si de nick-name-ul tau, datele despre masina sunt suficiente. Si semnatura poti s-o modifici/editezi. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabila Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Rulment fata Cherokee Se poate inchide,:tk multumesc. Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate