claus.b Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Nu am reusit nicicum sa gasesc pe forum o discutie despre un portbagaj la vitara soft-top pe care o urmarisem si care m-a inspirat in ceea ce am realizat asa ca am deschis o noua discutie.Rog moderatorii sa o mute daca subiectul mai exista. Cum in vitara mea nu incapeau nicicum si schiurile si 3 persoane m-am apucat sa concep un portbagaj deasupra care sa poata duce schiurile si eventual alte bagaje(vara), care sa fie destul de rezistent, sa nu fluiere la vitaza si sa nu impiedice decapotarea masinii. De mare ajutor mi-au fost postarile -cu poze- ale celor care au mai incercat asta. Gata; pun pozele si daca va fi cineva interesat pun si detaliile tehnice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio Chiar misto si finut a iesit.:br Poate ma apuc si eu ca m am saturat sa tot am portbagajul plin la troaca:ha: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio arata ok...... inox........ mishto. sunt curios cat poti pune pe el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio Prinderea din fata este in aceleasi gauri in care se prinde softtop-ul? Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio pentru skiuri e ok, dar pentru alte bagaje, ma indoiesc (atat eu la figurat cat si prtbagajul la propriu). felicitari pentru efortul depus. :br ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio Pentru Naivatco Da e inox, teava de 16 mm, am gasit in oras un meserias adevarat care lucreaza in inox (multumesc Attila) Suruburile de prindere in fata au fost mai simplu de realizat decat am crezut: daca dai jos soft top-ul pe marginea caroseriei sunt doua dopuri de plastic pe care daca le scoti se gasesc doua gauri gata filetate (M8) asa ca a fost destul de usor. Cred ca n-am facut prea bine poza dar sper ca se intelege ca placuta de care e sudata teava se prinde in acele doua gauri filetate -cu suruburi inox scurte 8x20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio scuze raspunsul anterior era pt.adrian_c dar nu cred ca-i bai. Referitor la rezistenta: nu ma gandeam sa pun pe el mai mult decat schiuri si bagaje usoare dar am constatat ca este mult mai rezistent decat ma asteptam -practic m-am suit pe el si ma tine(nu am decat 75 kg dar nu prea a arcuit teava); e totusi otel chia daca are numai 16mm diam. Transversalele sunt dintr-un soi de teava aplatizata si sudate solid de barile longitudinale. Meseriasul mi-a promis ca la anu` o sa-mi faca si un bull-bar nou ca nusunt pra multumit de cel din cauciuc ranforsat pe care-l am. Craciun fericit tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio Multumesc. Cred ca sunt suficiente suruburile de 8 pentru a sustine si ceva greutate mai mare. Vreau sa fac si eu unul putin mai masiv. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio frumos si practic:xbravo Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio Dap, interesant Eu as vrea unul complet, adica si in partea fata, ca sa pot pune niste proictoare. Inca nu sunt hotarat asupra grosimii (sper ca la tine sa nu vibreze find mai subtiri datorita curentilor de aer), iar la sami as vre sa fie si un fel de roll cage, fiind prelungit cu prinderi pana la balamalele usilor sau chiar mai jos de sasiu. Cam asa ar fi o idee :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: roof-rack vitara cabrio merge ok sa faci portbagaj la cabrio, partea nasoala este ca daca il duci pana in fata ca sa poti pune proiectoare nu mai poti deschide trapa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Ianuarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio da, asa e :daca il faci mai mare nu se mai deschide trapa. Asa ca am pozitionat foarte atent bara transversala din fata astfel incat sa nu impiedice nici macar deschiderea prelatei din spate -aceasta trece la 1 mm. de bara. De fapt transversalele nu sunt din teava rotunda ci am gasit una aplatizata. Oricum desi nu pare inox-ul are o rezistenta mult mai mare decat ma asteptam - m-am suit pe el (cu grija) si nu s-a deformat iar de suierat -abea peste 95 km/h poza cu sistemul de prindere din spate: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio e frumos lucrat.... speram sa trimiti o poza pe dreapta spate. respectiv prinderea dinspre balama a portbagajului. acolo e curbata tabla si eram curios daca ai reusit sa copiezi curba sau daca ai pus o placa dreapta. oricum e lucrat ingrijit si bine finisat. si avand in vedere ca ma ocup cu fierul forjat.... stiu ce spun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Salut m-ar interesa si pe mine un portbagaj asemanator,a mea are hardtop si as vrea sa ii fac si o buza pe margine ma poti ajuta cu o schita ? Te rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Am lipsit ceva vreme.Concediu,ski etc.-foarte fain.De aceea n-am raspuns pana acum. Maine fac poza cu prinderea pe dreapta spate -are doar o usoara decupare cu flexul pt. a nu jena deschiderea portbagajului.Si incerc sa fac si o schita cat de cat (eu n-am facut un proiect pe hartie ci doar in cap) si sa le postez miercuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Scuze pt.intarziere (uneori trebuie sa mai si muncim). Am facut o poza cu prinderea din dreapta spate si o atasez.Cum ziceam, dupa ce am confectionat si montat placuta am verificat daca se deschide usa din spate.Nu se deschidea -se poate vedea in foto ce frumos am zgariat vopseaua. Asa ca am polizat zona respectiva pana nu a mai jenat deschiderea. Referitor la o schita: eu nu am facut niciuna am luat bara si am tot indoit la ea pana sa potrivit (pe masina de indoit teava).A doua bara am indoit-o dupa prima. Am sudat prinderile si la final transversalele. Incerc sa pun foto mai bune -fix din profil si din spate - poate ajuta pe cei interesati.Si pe mine m-au ajutat mult pozele de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu1971 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Salutare Foarte fain si practic :br ,am o intrebare ? placutele din spate (acelea originale ,unde ai facut prinderile ) cum sunt prinse initial . :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Raspund cu o sapamana intarziere -concediu ski(dar nu cu vitara ca faceam 3 zile cred pana in Austria. Ornamentele initiale sunt doua plasticuri in culoarea caroseriei de o parte si de alta a usii din spate si care sunt prinse cu clipsuri ca cele ce tin tapiteria int.pe usi in doua gauri din caroserie. Nu stiu daca asa e la toate vitarele dar la mine erau si lipite cu ceva prenadez asa ca a necesitat un cutitas si ceva rabdare sa le dau jos intregi. Gaurile ramase in caroserie se potrivesc perfect pentru a fixa suportul de portbagaj. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu1971 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Mersi mult :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Felicitari! Chiar arata foarte bine! Cum de ai soft topul din doua bucati pt ca este destul de interesant, cel putin eu nu am mai vazut pana acum! L-ai facut sau asa ai luat masina? Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Sorry.Abea acum am revenit pe acasa. Vitara asa asa luat-o si sunt f.f. multumit de ea.Am observat si eu ca putine sunt cu soft-topul din doua bucati.Consider ca e foarte practic- poti sa deschizi separat fata si spatele.Am impresia ca e un model care a fost comercializat numai pe piata germana.Fabricat la mama lui, in Japonia.Da` pentru aia tot are rugina.Cat incape. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: roof-rack vitara cabrio Avand masina desfacuta bucatele pt.renovare, acum cand montam portbagajul am facut si doua poze mai explicite cu prinderile in caroserie.Poate ajuta pe careva. Si cu portbagajul asa cum arata dat jos. Cainele nu face parte din dispozitiv.A intrat accidental in cadru si abea acum pe calculator l-am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate