Gelu4x4 Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Stiti cumva daca trebuie verificat/reglat jocul la tacheti? Masina are 75k km si este vorba de motorul pe benzina de 1.3 VVTI (M13 AA) Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Verificare joc tacheti - Jimny 1.3 dak motorul este galagios, probabil ca trebuie.dar mai pot fi si alte cauze... chiar am unul in lucru pe aici. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Verificare joc tacheti - Jimny 1.3 daca este cu distributie variabila n ai ce sa reglezi, sunt hidraulici. Doar verificat cum spune mishu. Sa nu fie obturat vreun pasaj pentru ulei sus. Eu am patit o cu un bmw 730i(e65), tacaneau tachetii de i lua dracu. Au schimbat in garantie, tacheti, apoi intregul vanos ca apoi sa si dea seama ca era dusa pompa de ulei si asta la 30-35.000Km Asa ca incearca sa verifici si asta. By the way exista un aditiv de la liqui moly-Hydrostossel adittiv special pt asta, temporar rezolva solutia. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Verificare joc tacheti - Jimny 1.3 Multumesc pentru informatii.. Motorul nu are nici un zgomot care sa tradeze ceva jocuri de tacheti. Vroiam sa stiu numai daca trebuie facuta verificarea ca si intretinere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Verificare joc tacheti - Jimny 1.3 pai atunci ai putea sa desfaci tot motorul sa vezi de ce functioneaza....numa asa ca o verificare:):h5 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Verificare joc tacheti - Jimny 1.3 Multumesc pentru informatii.. Motorul nu are nici un zgomot care sa tradeze ceva jocuri de tacheti. Vroiam sa stiu numai daca trebuie facuta verificarea ca si intretinere. Nu ai ce regla :wink: In manual e trecuta doar verificarea jocului la supape la fiecare 60.000 de km (sper ca am retinut bine numarul). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate