Vizitator ius Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 daca are cn idee sau a facut acest test sa ne povesteasca si nou si eventual sa puna si niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Poti fii mai explicit? Ce reprezinta acest test sau la ce foloseste? Mergeti cu bine! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? cred ca se refera la 'coafat' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? cred ca se refera la 'coafat' :ha::ha::ha::ha: scuze pentru off dar nu pot sa ma abtin :grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? On-topic: Simplu ... se ia o agrafa din material cat mai bun, se deschide ... daca materialul este prost ... se rupe, deci trebuie material bun si se foloseste la agatat in pomul de Craciun globuri frumos colorate si pline de voie buna! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? de ce sunteti rai??? fii atent se ia o agrafa mare din sarma putin mai oteloasa (alea mici au materialul mult prea moale), se dezdoaie si se indreapta bine cu ea se impunge sunca cand crezi ca e fiarta daca e fiarta bine agrafa trebuie sa intre usor si fara sa scartiei carnea asta e testul cu agrafa care il stiu, binenteles, merge si la altii decat posesorii de opel :old :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? L-ati bannat. Acu o sa murim toti de curiozitate. E ca si cum pui cadoul sub brad, dimineata copilul il vede dar nu are voie sa-l deschida. Doar se uita la el. Stiu ca suna ca o razbunare perfecta, dar nu e drept! :uameni Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Ca sa nu mor prost ... despre ce e vorba in propozitie ?? Ce test ? Ce agrafa ?? :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Se pare ca se refera la citirea codurilor de eroare facand punte intre pinii din mufa de diagnoza cu ajutorul unei agrafe.cred..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Raspunsuri valabile pe perioada sarbatorilor! Urmeaza testul cu ....pioneza! Acuma e-acum! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? :ha::ha::ha:lati lamurit....atatea raspusuri, asa rapid as fi curios si eu ceo fi cu testul ala....asa ca daca stie cineva ceva sa zica sa nu mor prost. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 (editat) Re: cum se face testul agrafa? Cred ca infingea agrafa in "debilmetru" sa vada daca il doare :ha::ha::ha::ha::ha:! Cer iertare rautatea din mine plus o :x m-a facut sa scriu asta! Editat Decembrie 26, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? L-ati bannat. Acu o sa murim toti de curiozitate. E ca si cum pui cadoul sub brad, dimineata copilul il vede dar nu are voie sa-l deschida. Doar se uita la el. Stiu ca suna ca o razbunare perfecta, dar nu e drept! :uameni Si i-am mai banat vreo doua clone....... Omul are mari probleme de bun-simt, iar gramatica elementara si Regulamentul forumului ii sunt complet straine......mi-a umplut mail-ul cu imperative gen, citez : "scoate banul de pe - ca dar nu va jignit" "insist sa imi scoti banul de pe ius" ...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Si i-am mai banat vreo doua clone....... Omul are mari probleme de bun-simt, iar gramatica elementara si Regulamentul forumului ii sunt complet straine......mi-a umplut mail-ul cu imperative gen, citez : "scoate banul de pe - ca dar nu va jignit" "insist sa imi scoti banul de pe ius" ...... Intreaba-l daca stie cum se face testul cu ban-ul :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Intreaba-l daca stie cum se face testul cu ban-ul :ha: Cred ca dupa trei conturi banate a invatat asta.....cu Regulamentul e mai greu la el......ca bunul simt nu cred ca-l mai invata la varsta asta...... Si nu-l mai intreb nimic ca am destula carne si specialitati de carmangerie in frigider.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Asata-i din ciclul: un nebun arunca o piatra intr-o balta, iara zece intelepti se chinuie s'o scoata... Oricum, v-a pus pe ganduri pe toti, eu cel putin la altceva nu mai pot sa ma gandesc... ...testu cu agrafa...testu cu agrafa...testu cu agrafa... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Dupa cum banuiam e vb de diagnoza...la Opel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? @Astral tot cautam discutia cu testul agrafa sa mai rad si eu si abia acum am vazut ca ati mutato la bancuri:ha: poate si ius o fi vrut sa ne intrebe daca stim bancul cu testul agrafa dar a gresit sectiunea si a postat gresit:ha::ha::ha: AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Dupa cum banuiam e vb de diagnoza...la Opel Nu m-as fi gandit niciodata! :br Alex22 :g Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? El e un caz tipic : cand are nevoie de ceva, nu "buna ziua", nu "va rog", nu nimic, omite detalii, scrie ca si cand toata lumea trebuie sa inteleaga care este nevoia lui exacta, iar apoi daca i se atrage atentia, sare de cur in sus si striga : rusine voua !!! Chiar daca suntem acoperiti de anonimatul internetului, nu inteleg de ce trebuie sa se manifeste asa...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Chiar daca suntem acoperiti de anonimatul internetului, nu inteleg de ce trebuie sa se manifeste asa...... Raspunsul e in semnatura mea,sa stii ca mi-au trebuit 35 de ani sa descopar ca e plina de adevar!:ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Anumiti constructori (aici vorbim de masini sub an de fabricatie 1997 cind s-a standarzizat OBD-ul -mufa standard cu 16 pini) au facut o metoda alternativa de diagnosticare in lipsa SCANERELOR speciale pe tipul de masina. Mufele de conectare puteau fi de la 3,5,6,8,10,12 pini...fiecare cum vroia fiecare constructor. Cu ajutorul AGRAFEI-ca asa i-a ramas numele(poate fi folosit orice material conducator electric) se faceau legaturi pe direct intre diversii pini ai mufei de diagnoza.Exista la fiecare constructor o secventa de citire a martorului MIL(malfunction indicator lamp) care pulseaza la diverse intervale si astfel se creeaza coduri de defect care se citesc dintr-un tabel dat tot de fabricant.Astfel exista un punct de plecare in diagnosticarea defectiunilor . Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Deci "agrafa" asta inlocuieste calculatorul si diagnozele de mii de EURO :ha:. Ce fraieri! Si cat ma chinuiam eu cu o agrafa ... de plastic :ha: Nu era mai usor sa-ti afiseje direct defectul (codul), decat sa faci tot felul de punti prin mufe :uameni. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Anumiti constructori (aici vorbim de masini sub an de fabricatie 1997 cind s-a standarzizat OBD-ul -mufa standard cu 16 pini) au facut o metoda alternativa de diagnosticare in lipsa SCANERELOR speciale pe tipul de masina. Mufele de conectare puteau fi de la 3,5,6,8,10,12 pini...fiecare cum vroia fiecare constructor. Cu ajutorul AGRAFEI-ca asa i-a ramas numele(poate fi folosit orice material conducator electric) se faceau legaturi pe direct intre diversii pini ai mufei de diagnoza.Exista la fiecare constructor o secventa de citire a martorului MIL(malfunction indicator lamp) care pulseaza la diverse intervale si astfel se creeaza coduri de defect care se citesc dintr-un tabel dat tot de fabricant.Astfel exista un punct de plecare in diagnosticarea defectiunilor . Si adica e suficient sa ratezi la numaratoare o singura pulsatie luminoasa si s-a dus dracu diagnoza ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: cum se face testul agrafa? Io am facut testu cu agrafa si nu mi-a reusit ... Am descoperit ca apa minerala in amestec omogen cu vinul in cantitati mari provoaca ...alte amestecuri de apa minerale cu alte vinuri ...In consecinta, am luat o agrafa tip "pelikan" si am trasat pe un perete o linie dupa fiecare pahar dat pe gat ...acu dupa lupte seculare ma cinui la decorarea tavanului ... :ha: Ca-n reclama aia: Jidvei, vant puternic ...agrafa rezista ...sau nu?! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate