patroler Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Toyota LJ70 - Patroler ...niste poze mai murdare. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Toyota LJ70 - Patroler ...niste poze mai murdare. .......................................................:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 - Patroler Sa o stapanest sanatos si cati mai multi km fara evenimente nedorite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 - Patroler Una dintre cele mai frumoase Toyota LJ70 de pe forum. S-o stapanesti sanatos! Intrebare de curiozitate, desi stiu ca de obicei se simte, nu se explica - cum trage de 33-uri? De aratat, arata fenomenal! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 - Patroler Una dintre cele mai frumoase Toyota LJ70 de pe forum. S-o stapanesti sanatos! Intrebare de curiozitate, desi stiu ca de obicei se simte, nu se explica - cum trage de 33-uri? De aratat, arata fenomenal! Merci:be de apreciere. Cum trage cu 33-ul,hm...eu nu am incercat cu rotile originale+ca am fost obisnuit cu Patrol,este diferenta,:h5dar sa stii ca sunt foarte multumit si e un compromis foarte bun. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Toyota LJ70 - Patroler ... si inca cateva... Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate