blackufo Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 (editat) negrutza noastra , din 84 are un defect sau suntem noi in necunostinta de cauza , nu baga caldura . Azi vara era placut si nu am bagat de seama dar acum cu ocazia primului tur de forta (Agnita- Constanta ) am inghetat efectiv in ea ,problema ca acum are montata prelata de 4 locuri si sufla vantul ca prin sura , iar caldura mai putin . Am dat de clapete in toate partile dar , doar in partea soferului se simte ceva cald ,in parbriz,si la picioare in schimb la partea dreapta ii durerere , frigider. Un sfat rapid ar fi indicat , duminica seara am de refacut traseul sus amintit si imi este groaza .multumesc si CRACIUN FERICIT va urez ... Editat Decembrie 24, 2010 de blackufo amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: panoul de climatizare in sj 410 negrutza noastra , din 84 are un defect sau suntem noi in necunostinta de cauza , nu baga caldura . Azi vara era placut si nu am bagat de seama dar acum cu ocazia primului tur de forta (Agnita- Constanta ) am inghetat efectiv in ea ,problema ca acum are montata prelata de 4 locuri si sufla vantul ca prin sura , iar caldura mai putin . Am dat de clapete in toate partile dar , doar in partea soferului se simte ceva cald ,in parbriz,si la picioare in schimb la partea dreapta ii durerere , frigider. Un sfat rapid ar fi indicat , duminica seara am de refacut traseul sus amintit si imi este groaza .multumesc si CRACIUN FERICIT va urez ... sunt posibile mai multe cauze : calorifer infundat, termostat defect blocat pe deschis, robinetul de la calorifer sa nu deschida total..verifica pe rand, apa se ridica cat trebuie?? Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: panoul de climatizare in sj 410 termostatul inca ii in mintile lui , functioneaza in parametri ,ma gandesc sa obturez fantele de acces a aerului de pe partea stanga din exterior sa mearga doar pe recirculare , vorba vine , la cat debit de aer intra prin prelata ......(LA 120 km /h).,deci va rog un sfat urgent ,chiar daca ii provizoru dar imi tebuie un plan de urgenta , unde sa pun mana ?,ce sa ii fac ?cum sa-i fac ? amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: panoul de climatizare in sj 410 ai un strat gros de frunze pe radiatorul de incalzire trebuie sa iei jos bordul sa scoti radiatorul sa il cureti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: panoul de climatizare in sj 410 Poti incerca si chestia urmatoare. http://www2.izook.com/?page_id=258 Sfatul meu este sa nu blochezi caloriferl pe recirculare.O sa se abureasca inauntru de nu o sa mai vezi nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: panoul de climatizare in sj 410 Poti incerca si chestia urmatoare. http://www2.izook.com/?page_id=258 Sfatul meu este sa nu blochezi caloriferl pe recirculare.O sa se abureasca inauntru de nu o sa mai vezi nimic. ma indoiesc la cat de tare a zis ca bate vantu in masina lui:pl1 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate