Busu4x4 Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 La multi ani si tot ce-ti doresti :banana:banana:banana Mi-e seteeeeeeeeeeeeeeeeeee :uameni Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! La Multi ANI!:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! La multi ani! Busu am auzit eu de la cineva ca da de baut! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! La multi ani, Stane!!! Sanatos si voinic sa fii!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! Busu am auzit eu de la cineva ca da de baut! Da da daaaa !!! Acum plec. Sari in masina si hai si tu :banana Sibiel Nr 1 :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! Cum in masina?????? In taxiu! Don't drink and drive!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! Nu Flash...se fac pe rind...:ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! La Multi Ani! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: La Multi Ani Stane !!!! Multumesc.Multi ani tuturor Cristianilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate