Barbu Marian Alexandru Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Salut! Astazi am crapat putin parbrizul la samurai si as vrea sa stiu daca se poate repara! Am inteles ca sunt sevice-uri care repara. Se poate oare? daca nu, unde as putea sa gasesc un parbriz?:hl:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Parbriz Samurai La "Cumparari diverse".......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barbu Marian Alexandru Postat Decembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Parbriz Samurai Ok! Multumesc dl Astral!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Reparare parbriz crapat Samurai Deschide topic acolo si il lasam si pe asta poate apar ceva solutii miraculoase si eficiente.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 (editat) Re: Reparare parbriz crapat Samurai Salut. Din ce stiu exista o solutie care poate stopa. dar aplicata repede dupa ce apare buba. Intreaba in mai multe locuri. In Bucuresti. Dar mai bine cauta unul la dezmembrari. Editat Decembrie 25, 2010 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Claudiu samurai Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Reparare parbriz crapat Samurai Salut! Astazi am crapat putin parbrizul la samurai si as vrea sa stiu daca se poate repara! Am inteles ca sunt sevice-uri care repara. Se poate oare? daca nu, unde as putea sa gasesc un parbriz?:hl:tk incearca in bucuresti la ager pe trafic greu, eu de akolo mi-am cumparat si a costat 220 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Reparare parbriz crapat Samurai incearca in bucuresti la ager pe trafic greu, eu de akolo mi-am cumparat si a costat 220 lei cind l-ai cumparat? eu am sunat la ei saptamana trecuta si nu aveau de samurai. dupa ce am sunat la toate magazinele de parbrize din bucuresti, am gasit la marctec.ro, in jur de 300 ron cu montaj. informatia este strict telefonica, nu am fost la ei inca. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Reparare parbriz crapat Samurai Daca fisura nu e mare mai merge lipit si nu inainteaza.La mine mi-a sarit o piatra si aveam o pleznitura sub 1cm si a mers lipita,de 2 ani tot acolo e si nici nu se cunoaste .A fost ceva de genul asta si nu a costat decit 30 ron. http://autoglassfix.ro/?page_id=2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate