Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

telescop rupt la feroza

adifcb

Postări Recomandate

deschid acest topic, poate ma ajuta si pe mine cineva. problema mea este telescopul din spate stanga care mi s-a rupt de 2 ori. cand s-a rupt prima data, am schimbat amandoua telescoapele in ideea de a nu fi unul mai slab decat celalalt, dar se pare ca problema nu s-a rezolvat. vreau sa mentionez ca masina nu a fost in off deci nu a fost fortata suspensia iar mecanicul care a montat telescoapele m-a sfatuit sa nu mai strang la maxim prinderea de jos a telescopului, ptr a avea putina * libertate*. nu stiu ce sa zic, am incercat si asa dar nu sunt convins ca asta e o rezolvare. daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi v-as fi recunoscator o viata intreaga :tk Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: telescop rupt la feroza

salut si eu am aceeasi problema ambele telescoape rupte (pe spate)

as vrea sa intreb poate stie cineva daca nu se pot potrivi niste telescoape mai trainice, mai usor de gasit, mai ieftine de exemplu aro , poate dacie papuc sau de la alt ceva ?

bafta

Link spre comentariu

In ce punct se rup telescoapele si ce marca sunt?

Poate aveti amandoi aceeasi marca de telescoape cu vreun defect. Eu am pe masina Monroe Adventure(galbene) si nu sunt rupte desi ar cam trebui schimbate.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Salut,

Astazi am constatat ca am rupt un telescop pe spate dreapta la VIROZA,

am facut off road pe Comandau -Covasna cu ea.... este enervanta...

zdruncina ca dracu... de asemenea cred ca trebuie sa schimb si arcurile de pe spate deoarece o foaie este rupta si sunt mai mult ca sigur ca acestea sunt obosite.....

Dupa lupte seculare cu cei de la http://www.ingaraj .ro am primit o lista de amortizoare

Pot sa o listez sa o vedeti si voi si sa va alegetiti care preturi vi se potrivesc mai bine..

Stimate client,

Oferta de pret pentru reperele solicitate este:

- amortizor fata - original -1324 LEI/BUC

- SACHS - 324 LEI/BUC

- MONROE - 210 LEI/BUC

-amortizor spate - original -1163 LEI/BUC

- MONROE - 232 LEI/BUC

-indicator nivel benzina rezervor - Pompa cobustibil - DAIHATSU - 2785 LEI

Cu stima,

Radu Spiridon

Telefon: 0721111711

Link spre comentariu

am schimbat ambele telescoape am ales kayaba japoneze pretul de 200 lei bucata, si foaia de arc am inlocuit-o cu una de la dacia papuc (atentie urmatoarea foaie trebuie ajustata in capeti ) doar ca acum s-a rupt si cea din stanga, binenteles dupa o iesire prin padure !:ha:

Link spre comentariu

si telescoapele mele sunt kayaba , japoneze, dar totusi ramane intrebarea * de ce se rup ? * . am verificat arcurile, sunt ok NU AM FOST pe coclauri si totusi am rupt al doilea telescop. sa fie chiar asa de proaste??? As opta si ptr telescoape mai scumpe daca as avea garantia ca nu se rup. Oricum maine o sa fiu cu ea prin noroaie, sper sa ma intorc acasa cu DOUA telescoape pe spate. bafta tuturor:cl

Link spre comentariu

se rupe la urechea de prindere din partea de jos, unde are si o bucsa. se rupe propriuzis bucsa de restul telescopului. Nu-l mai am pe cel rupt sa-i fac poza dar poate in curand........:ha:

Link spre comentariu

Si eu cand am luat masina am luat-o cu un amortizor rupt pe spate. Nu mai tin minte care din ele. era rupt in partea de jos parca, la urechea de prindere. Am schimbat toate 4 amortizoarele cu unele originale, care sunt Kayaba si care au fost extrem de ieftine. Ceva de genul 300 ron/pereche.

Deja unul de pe fata "plange" si nu am facut nimic foarte dur cu masina, doar gropile obisnuite.

Nu stie nimeni ceva kit dedicat pt offroad? Ironman sau altceva?

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

ma bag si io in acest topic ca "musca`n lapte" stiti vorba aia :P . Probleme cu foile de arc am avut si eu .. am reusit sa le rup pe ambele parti..dar nu in acelasi timp..ideea e ca le`am schimbat .. ba chiar am adaugat 2 foi in plus pe fiecare parte dar acum ma scutura de ma trajneste.am impresia ca telescoapele mele spate nu lucreaza deloc.doar arcurile care , rigide fiind nu prea ma leagana cum am observat la alte feroza.acum sunt in cautare de telescoape, mai stie altcineva ceva oferte de telescoape ? multumesc.salutari.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare