Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

24 h de offroad ...oare ne cunoastem limitele?

Yonutz

24 h de offroad ...oare ne cunoastem limitele?  

61 membri au votat

1. 1. 24 h de offroad ...oare ne cunoastem limitele?

• M-as baga fara sa stau pe ganduri ptr a castiga cursa
      4
    • M-as baga fara sa stau pe ganduri ptr aventura
      44
    • Mi se pare prea dura idea ptr mine dar voi veni sa asist ca spectator
      7
    • Nu mi se pare interesanta aceasta idee
      6

Postări Recomandate

Sa zicem ca ar exista o cursa de offroad de 24h cu de toate , grea din punct de vedere tehnic, cu toate duse la limita spre epuizarea echipajului ...Cu taxa de inscriere de aproximativ 250euro ...cu premii pe masura ...5000 euro / primul loc samd

Cati dintre voi v-ati baga la asa ceva?

Am facut un chestionar in acest sens ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 24 de ore de offroad ...oare ne cunoastem limitele?

Salut.

Eu unul m-as baga cu siguranta. Dar de ce numai 24 h de ce nu 3 zile cum era in vremurile bune la Arad?

Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor
Link spre comentariu

Re: 24 de ore de offroad ...oare ne cunoastem limitele?

Salut.

Eu unul m-as baga cu siguranta. Dar de ce numai 24 h de ce nu 3 zile cum era in vremurile bune la Arad?

24 h NON-STOP.....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: 24 h de offroad ...oare ne cunoastem limitele?

cool...nu am stiut, si nici banuit. hmmm, 3 zile non-stop...

o sa incerc sa caut vreun topic.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

De ce doar 24h:

1.Din motive de siguranta ptr participant. Statistic dupa 24h de nesomn si solicitare omul devine nesigur in anumite decizii, mai ales pe reflexe si pot aparea diverse accidente. Ne/va ferim de chestia asta.

2.In 24h cursa va fi concentrata, participantul va da totul fara sa i se para foarte obositor.

3.Unii au servici. Si ar trebui sa ajunga luni acolo. Si poate si-ar dori sa vina la cursa asta

4.Din considerente economice ptr participant (consum carburant f mare in 3 zile).

5.Din considerente de taxe (caci ne gandim sa facem asta 100% legal) sub copertina FRAS

Traseul va fi cu o zi de recunoastere ca la raliu.

Invingatorul va fi cel care are mai multi km pe directia inainte in traseu.

Monitorizare cu buton de panica si transmisie GSM de date catre centrul operator.

Inca oscilam intre doua chestii... ceva de tip circuit (cca 80-100km) sau unul ceva mai lung tot de tip circuit (150-180km)

Link spre comentariu

cand se da startul??????????

Am merge pe inscriere vineri pana la 12.00

Inspectie tehnica vineri 13.00-15.00

Recunoastere traseu (:grin: e ceva nou) 15.30-20.00

Start sambata ora 11.00

Finish duminica ora 11.00

Premiere duminica ora 16.00!

Inca nu s-a hotarat nimic. In functie de parerile voastre incercam sa construim ceva ptr viitor.

Am aplicat o tehnica asemanatoare si se pare cu rezultate (nu avem pana la aceasta ora nici un complain) constructiei editiei 2010 a Impotmoliadei. :h5

Link spre comentariu

Si eu sint de parere ca 24h e cam scurt.

Mi-ar place ceva de genul "RAT RACE". Ai punct de plecare, punct de finish, timp maxim in care sa ajungi (de ex. trei zile). Echipe de 2 masini. In rest fiecare cum si pe unde crede... cu drujbait, construit poduri, pontoane plutitoare, etc. Cine ajunge primul a cistigat.

:shrk

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

@Patrolator

Fara drujbarit caci respectam natura! Se vor penaliza astfel de actiuni ...cu excluderea din cursa.

Vrem ceva "altfel" nu o copie dupa ce deja s-a experimentat in Ro.

Timpul maxim e ... 24h! Fiecare cat poate in 24h ...

Competitia asta se doreste a fi o provocare a factorului uman. Bazata pe luciditate, rezistenta, inteligenta ...

Mi-ar place ca dupa 24h nonstop de offroad de zi si de noapte sa pot ciocni cu tine un pahar ... :grin: sau poate mai multe ... :2dr

Link spre comentariu

@Patrolator

Fara drujbarit caci respectam natura! Se vor penaliza astfel de actiuni ...cu excluderea din cursa.

Vrem ceva "altfel" nu o copie dupa ce deja s-a experimentat in Ro.

Timpul maxim e ... 24h! Fiecare cat poate in 24h ...

Competitia asta se doreste a fi o provocare a factorului uman. Bazata pe luciditate, rezistenta, inteligenta ...

Mi-ar place ca dupa 24h nonstop de offroad de zi si de noapte sa pot ciocni cu tine un pahar ... :grin: sau poate mai multe ... :2dr

Daca tai bucati un copac cazut pe drum, ca sa poti elibera drumul e "nerespect" pt. natura?

Atunci am votat fals. Votul trebuia pus la "Nu am interes la o asemenea competitie".

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

@Patrolator

Asa merge ... :h5Ma uitam azi la filme de la Superkarpata ...un exemplu pe care NU VREM sub nici o forma sa-l urmam! :wink:

Daca iti schimbi optiunea ... o sa tinem cont de ea! Nici o problema ...:h5

Link spre comentariu

Concursul de anul trecut de la Odorhei a fost unul de , parca, 48 ore si a fost foarte tare, atat la open cat si la extrem! Mie unul mi se pare foarte challenging asa ceva!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Interesanta idee - a! 250 de euro de persoana sau echipaj ? :wink:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Exista o astfel de competitie in Europa.. Daca gresesc va rog sa ma corectati: prin Portugalia? Egal...

Ideea este ca dupa culegerea recoltei, organizatorii construiesc in camp, cu ajutorul buldozerelor, un circuit off-road de cativa kilometrii...

Fiecare masina participanta are doua echipaje care se schimba, parca, la trei ore. In timpul cursei insa configuratia traseului este schimbata de organizatorii. Astfel, acolo unde stiai din tura anterioara ca este linie dreapta si poti sa-i dai gaz, te poate astepta foarte bine o mare groapa plina de apa (adusa cu masinile de pompieri), sau o alta "sicana"....

Concursul este epuizant si solicita atat masinile cat si echipajele!

In urma cu vreo 2 ani, la Sibiu, discutam ideea aceasta cu Crinu... El a venit cu propunerea de a organiza un astfel de concurs si ne-a si explicat in ce consta...

Desigur, competitia poate fi adaptata si conditiile de concurs pot fi hotarate de organizatori.

Eu as merge pe:

- circuit inchis (organizatorii pot supraveghea mult mai usor traseul si in cazuri nefericite, se pot deplasa usor dintr-un colt in altul al circuitului)

- circuit de 15 - 20 km

- modificarea traseului prin schimbarea pozitiei benzilor de concurs..

- o masina - un echipaj.

- 24 de ore.

- castiga cel care are mai multe ture.

L.E. Si sa fiu on topic, DA sunt interesat de o astfel de competitie! :y

Editat de zippo
completare

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Da ...exista ...sunt 8(opt) asemenea competitii in Europa (toate de circuit) cea mai de anvergura - cea din Franta ...studiez pe fiecare ... :h5

Link spre comentariu

Foarte interesant ce propui, formula asta cu 24 h este ok pt cei multi care trebuie sa se duca la munca si nu prea pot lipsi de Joi, chestia cu recunoasterea este ceea ce ne dorim multi dintre noi, taxa este acceptabila.....asadar..... dai bataie.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Trebuie sa va marturisim ca:

1.Incercam sa construim o competitie unde diferenta sa fie facuta de echipaj (factorul uman) si nu de masina. Adica una la care sa se faca diferenta prin decizii, rezistenta, inteligenta, strategie, stapanire de sine, tehnica de raspuns la nepravazut, spirit de competitie samd ...si nu prin performantele masinii construite pe bani putini, multi sau foarte multi!

2.Nu ne dorim sa rupeti masinile, dorim insa sa va "exploatam" la maxim toate capacitatile atat fizice cat si mentale ...

3.Dorim ca dupa 24h sa puteti sta in picioare sa va primiti premiile ... :grin:

In functie de parerile/sugestiile voastre incercam sa modificam si sa adaptam din mers competitia deja gandita de noi ...

La nivel organizatoric dorim sa ne situam sub regulamentele si legile in vigoare din toate punctele de vedere.

De asemenea s-au avansat discutii in sensul in care ne dorim ca la aceasta prima editie sa aducem si ceva participare de peste hotare.

Cel mai probabil undeva la sfarsitul lunii ianuarie acest proiect va fi definitivat pe hartie si atunci se va hotara si o data exacta cand se va putea da startul... :wink:

Echipa Club 4x4 Bucuresti

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Proiectul asta se va face. Cel mai probabil la anul. Anul asta nu am fost suficient de pregatiti ptr a-l duce la indeplinire.

Ca toti organizatorii, ne dorim o intalnire in primul rand legala si dupa aia reusita. Timpul scurt in a organiza un asemenea eveniment insa ne-a taiat aripile. S-au studiat mai multe variante. Si la nivel de club, realist s-a votat ca inca nu suntem pregatiti ptr asta.

Sper din toata inima ca la sfarsit de an sa-l anuntam ptr la anul ... :h5

Link spre comentariu

Lenin ...

... ,,cantitatea e o calitate in sine” .De parca n`ar fi suficente murmurul drujbelor si`al TAF-urilor,... 24ore/zi,...365 zile/an, mai trebuie razgandite animalele pentru 24 h ca`i mare competitie de ?oameni la ele`n curte.

Incercati un Le Mans 4x4 (24 h) intr`un loc semi/urban deja obijnuit cu reclame,piloti,noroi gratis,fanfare,utilaje cu multi cai putere inutili.

Cand am lovit cu masina un mistret in Germania,un simplu agent de circulatie mi`a spus :

,, noi, cand am venit pe acest pamant,astia erau de multa vreme aici;daca astia nu mai sunt,noi suntem deja de mult plecati ".

Cam ce rost are sa furajam codrii 24 ore cu cox 4x4?: tot asa are rost sa vina

la noi in balcon pinguinii la eclozare.Nu vreau sa franez bantuiala 4x4 prin paduri,dar daca n`au cu adevarat treaba nu merita deranjul.Antrenamentul 4x4 face din sofer vanator,nu exista reciproca.

Link spre comentariu

Pai de unde ai dedus matale ca noi am dori sa facem cursa asta in padure? :grin:

1. Am distruge inevitabil padurea

2. Nu am obtine aprobare niciodata

3. Offroad inseama ptr unii ca noi si putin respect ptr localnici si mediu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare