specials Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Datorita faptului ca am inlocuit spoilerul fata cu unul original Brabus a trebuit sa renunt la bullbar-ul cu care era echipata masina (un set de la care au ramas montate pe masina barile la praguri...). Problema este ca vreau neaparat sa montez un alt bullbar pe masina (cel vechi nu s-a mai potrivit si acest model de spoiler nu este prevazut cu bullbar) si nu stiu de unde anume sa gasesc asa ceva...Astept sfaturi, sugestii...eventual cineva care confectioneaza/adapteaza asa ceva... http://i282.photobucket.com/albums/kk274/mvsilviu/03052010550.jpg Am uitat sa precizez ca exista acces la prinderile de pe sasiu prin noul spoiler, singura diferenta fiind faptul ca bullbarul ar trebui sa fie drept si nu indoit in unghi ca cel vechi care practic intra sub bara fata. Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Sfaturi pt bullbar custom pt ML Chiar te-ar ajuta cu ceva bullbaru` ala?Parerea mea ar fi sa o lasi asa,e mai "clean",si are un aspect mai placut:grin: :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Sfaturi pt bullbar custom pt ML :wink:Asa ceva?: http://img340.imageshack.us/img340/9941/cimg0736r.jpg Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Sfaturi pt bullbar custom pt ML parerea mea e ca-i strici aspectul...grav de tot. acum cu bara de brabus il strici si mai rau...dar cum nu are rost sa stea nimeni in calea fericirii omului, cred ca va trebui sa faci ceva prinderi custom.... Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Sfaturi pt bullbar custom pt ML problema e grava si deosebit de spinoasa intrebarea de la care se pleaca e...ce trebuie sa faca bullbarul, adica la ce trebuie el... sa fie pentru offroad ?? adica sa te bagi in teren si daca mai trebuie sa mai culci cate un copacel care in fata sa il culci cu bullbarul ca sa nu iti sparga radiatoul.. :ha: sa fie pentru ca sa poti fixa pe el trolu sau macar un ochet de ancorare (pentru troliu altuia...sa te scoata din namol) :ha: sa fie de aspect??? pai ala musai sa fie cromat sau inox, asa ca, tre sa vezi pe la firme care aduc aspiratoare second hand, ca tevile de obicei le raman si sunt din inox, si poti sa faci o gramada de forme din ele, dar neeaparat sa le prinzi bine de sasiu (ma rog, nu are, dar de un punct solid din caroserie) ca daca se desprinde de la gropi o sa iti spargi si bunatate de spoiler brabus cand treci peste el... saaaaau, il lasi asa cred ca e neeaparat nevoie sa ne spui la ce iti trebuie bullbar forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Sfaturi pt bullbar custom pt ML ...ce trebuie sa faca bullbarul? ...bule...?:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Sfaturi pt bullbar custom pt ML Se vede in poza pusa de Patrolator la ce este bun bull barul ala.... ML-ul din poza tocmai are bara sparta din pricina acestui bull bar si probabil ca a deplasat si alte piese catre dreapta dupa cum se vede. Daca vrei neaparat un bull bar la masina aia, te indum catre o firma care executa balustrade din inox. Iti poti desena singur o schita si oamenii o executa in maxim o zi. Si dupa parerea mea, masina nu are nevoie de bull bar...... Stima, "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Sfaturi pt bullbar custom pt ML Hei, terminati cu rautacismele. Omu' vrea bullbar. Ce va maninca-n freza de ce? Poate vede patrolu' ala cu esapamentul pe pavilion si o sa vrea si deala. Si ce daca? specials, avind in vedere ca fata e dreapta, ar merge un bullbar ca si la autotrenurile din australia. Nu-ti va mai sta in cale nici un cangur. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate