Mitzu Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Cunoasteti cumva unul din cele doua modele ? Aveti idee cat de fiabile sunt ? Cum stau cu receptia pe GPS cu antena din dotare ? LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator STS Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Da sint ok. Depinde la ce pret le gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Februarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2008 Multumesc. Am luat A696 pana la urma. Am pus I-Go pe el si merge ok. Din discutiile de aici am vazut ca lumea foloseste GPSTuner sau OziExplorer. Intrebare : care dintre ele este mai bun ? A fost cineva curios sa le compare/utilizeze pe ambele ? LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate