minitehnicusro Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: cablu vitezometru samurai sti cumva codul cablului cu clema METALICA in ceas ? (ala ieftin)... la noi la unix au gasit numai dupa tipul masinii cablul cu filet care era 75 ron aftermarket ("model sua" si Santana)... dupa seria de sasiu nu au gasit cablu la unix intreaba-i de codurile: 34910-80C21 sau 34910-80C31 e fabricat de cofle si este ce trebuie. daca la sibiu nu se descurca, suna la bucuresti viilor si ti-l livreaza acolo. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: cablu vitezometru samurai sarumana conashule ! Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: cablu vitezometru samurai de unde as putea cumpara melcul din cutia de transfer la samurai din 96 injectie , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: cablu vitezometru samurai scuze am uitat sa specific mecul de la cablu de vitezometru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: cablu vitezometru samurai scuze am uitat sa specific mecul de la cablu de vitezometru dar ce a patit ala al tau? nu imi pot imagina cum s-ar putea strica piesa aia... Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: cablu vitezometru samurai nu mergea vitezometru am desfacut cablu de jos de la CT si am bagat o subelnita in capatul cablului si cind o rasucesc se misca acul vitezometrului deci cablu este bun , am introdus surubelnita in capatul melcului iar acesta se roteste in gol , am incecat sa il scot afara din CT dar imi vine uleiul jos ,acum trebuie sa vad cit ulei ce cantutate trebuie si ce fel ,am inteles de pe forum ca ar fii indicat 80w90 dar vreau sa stiu si cantitatea si pe unde se introduce pentru ca si al doilea buson mi se pare destul de jos, asa ca daca gasesc melc cu un drum as schimba si uleiul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
centurion Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: cablu vitezometru samurai sj 410 vitezometru nu functioneaza. am luat alt cablu nou. am desfacut cu cheia de 10 capul de surub de pe reductor, am dat peste cap ceasurile de bord am desfacut clipsurile . cablul era trecut sub podea pe langa ambreiaj si prins in sarme pe sub puntea fata. Am montat noul cablu cu mufa veche la cesuri (cu ajutorul la putin izoler si o bricheta ) am deschis capota am dat o gaura suficient de mare cat sa treaca mufa prin tabla dublata (pe unde trece cablul de ambreiaj), am prins ceasurile la loc si merge de minune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
udrescu_marian Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: cablu vitezometru samurai nu mergea vitezometru am desfacut cablu de jos de la CT si am bagat o subelnita in capatul cablului si cind o rasucesc se misca acul vitezometrului deci cablu este bun , am introdus surubelnita in capatul melcului iar acesta se roteste in gol , am incecat sa il scot afara din CT dar imi vine uleiul jos ,acum trebuie sa vad cit ulei ce cantutate trebuie si ce fel ,am inteles de pe forum ca ar fii indicat 80w90 dar vreau sa stiu si cantitatea si pe unde se introduce pentru ca si al doilea buson mi se pare destul de jos, asa ca daca gasesc melc cu un drum as schimba si uleiul Salutare! Pana la urma ai gasit melcul respectiv? Sau cum ai rezolvat problema? Sie eu am aceeasi defectiune! Cablu OK, ceas OK, deci melcul e de vina! Astept raspuns! Multumesc!:tk Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Re: cablu vitezometru samurai Pana la urma ai gasit melcul respectiv? comanzi pe original: 29421-80451 - pinion 29421-83051 - roata melcata sau de la lowrangeoffroad.com http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/transfer-case/suzuki-samurai-transfer-case-rebuild-parts.html pinionul 36 se scoate relativ usor, tragand de carsasa 37 ca sa schimbi roata melcata 32, care este presata pe ax, este putin deranj ca trebuie sa desfaci cutia de transfer si sa scoti arborele de iesire spate 29, sa depresezi rulmentul 33 si bucsa de fixare 34 si sa le pui la loc. verifica totusi ca firul din cablul vitezometrului nu este prea impins in camasa si nu este agatat de pinion. daca nu ai experienta cu cutiile de viteza, chiar daca ct de sam este una simpla, lasa pe cineva de meserie sa faca lucrarea. Editat Septembrie 9, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
udrescu_marian Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: cablu vitezometru samurai Multumesc mult pentru explicatii si exemplificari! :cl:tk Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate