jantorero Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Este vorba de pajero scurt 2,5 td,an 92,anglia Daca ati avut probleme cu termometru digtal din bord si ati rezolvat problema,va rog sa ma ajutati cu sfaturi . Cand pun contactul se lumineaza dar nu afiseaza nimic,nimic. -Poate fi si sondele de int si ext ? -Aceste sonde influenteaza si klimatronicul? Va multumesc ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Termometru defect sau ce...? Banuiesc ca nu sant asemenea probleme la pajero. Totusi pana rezolv am sa montez unul clasic (traditional) Tot traditional va urez la toti 'LA MULTI ANI" Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? Cum se manifesta la tine? La mine pe exterior afiseaza normal, insa pe interior afiseaza ceva de genul E0. In rest merge normal inclusiv clima. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? Consola cu cele 3 ceasuri se desface usor. Vezi sa nu fie ceva mufa oxidata sau asemenea. In cel mai rau caz, e display-ul ars. Dar gasesti la cate Pajero sunt venite. Clima are alta sonda prin care citeste temperatura. P.S. Cred ca o consola d-aia am primit eu cand mi-am luat scara, dar nu promit nimic pana nu o gasesc (asta cand o sa am timp sa o caut :grin:. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? La mine afisajul este luminat de o lumina de fond(nu cea de poziti)in rest nu afiseza nimic,nimic.As vrea sa stiu ce rol au butoanele? -Rog cei in cunostinta de cauza daca au idei,s-au daca mai are cineva acest ghinion. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? Butonul S e pnetru setat busola, care se afiseaza pe acelasi display. Butonul din stanga, care are desenat pe el o rigla de termomentru, schimba afisarea temperaturii din exterior in interior si invers. Daca nu are nimic desenat pe el, e chior, adica nu are senzor si de interior, deci o sa afiseze numai temperatura exterioara. Desfa si studiaza putin pe acolo. Nu vreau sa cred ca e defect. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? @Marse,multam si daca gasesti da un semn ca mai am drum prin Ploesti,intre timp am sa caut pe cineva din judet care accepta sa-l probez ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? Cand ajungi pe la Ploiesti, da un telefon (0722.446.442) si poate reusim sa ne vedem. In cel mai rau caz, il demontam pe al meu.:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorel_cirjaliu Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? Dupa ce a umblat un electrician pe la firele de sub bord, la mine, a uitat sa cupleze o mufa si imi arata si mie eroare la temperatura de interior gen E0, dupa ce am pus mufa la loc, functioneaza normal, cred ca era mufa de la sonda de temperatura interioara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Termometru defect sau ce...? Nu am rezolvat...,poate mai vede cineva cu experienta. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate