suzuker Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Asta scrie pe mine. :? Motiv? : termostat blocat, senzor de temperatura defect, blana pe autostrada. Defectiuni constatate pina in prezent: Radiator fisurat (15 cm), garnitura de chiulasa terminata, doi cilindri zgiriati (fireste, cu lipsa de compresie si ulei la greu). Multumiri lui Lipoveanu pt recovery de la Pitesti. PS: daca nu mai dau cu prezentra pe forum sa stiti ca sint la garaj, bag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 bafta ,sa il termini in 2 zile ca simbata sa te dai :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 31, 2007 Autor Partajează Postat Mai 31, 2007 pai de terminat, l-am terminat, acuma trebuie sa-l repar :lol: multam, sper sa il dreg dar o sa dureze mai mult, astia de la alezat se misca greu, piese nu sint pe stoc... cam nasol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Deci tot mai bine in padure decat pe strada... imi pare rau de eveniment, da' sa o faci la loc cat mai repede, succes! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Nasoala treaba. Sa ai spor!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 31, 2007 Autor Partajează Postat Mai 31, 2007 Multam Zoli. Succes si voua pe coclauri, ca aveam si eu ceva in program pt weekend, dar... Multam Suparici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 spor la treaba :arrow: bine ca te pricepi s-o repari singur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 motor = piesa de schimb :) . eu unu pana oi lua o toyota ceva....sunt convins ca nu e ultimu motor pe care il am pe acesta masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Urata treaba. Pe mine ma omoara treaba cand am de lucru in motor. De aceea sta Mitsubishi-ul de atat vreme pe tusa. Am facut o data motorul dar la prima iesire s-a dus dracului din nou. Asa ca am renuntat. Daca nu am eu timp sa imi fac motorul si in altii nu mai am incredere, mai bine caut alt motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2007 si eu preferam sa gasesc unul second si sa il schimb cu totul, dar la noi suzuki sint la fel de rare ca ferrari se pare. :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 ... bafta la reparatie ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 ce motor ai tu mai exact pe vitara a ta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2007 Multam koala motorul este 1,6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 http://www.allradscheune.de/portal/publ ... chreibung= incearca la baietii astia. poate te pot ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2007 e cu 8 valve si e prea scump, tot la ei gasesc masina cu totul la banii astia. Multam oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 gata, motorul facut piese, maine merge la alezat. Mai ramine sa aiba astia piese pe stoc, sa nu stau sa astept luni de zile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Spor la treaba si sa iasa lucru bun si trainic . Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 bravo, bravo, tot asa :) sa ne zici de unde ai luat piesele.... al padrino? Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2007 multumiri. Piesele le-am comandat la cei care se ocupa cu rectificarea blocului (se ocupa si cu asa-ceva) si costa 9mil fata de 11 cit costa la alpadrino. In schimb, aici dureaza o saptamina pina vin, iar alpadrino le are pe stoc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 19, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Re: Engine rebuild am uitat sa mai pun si restul pozelor desi masina este de mult in functiune. Asadar, iata-le Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 19, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Re: Engine rebuild alezat, planat, pistoane, cuzineti, garnituri si simeringuri noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Re: Engine rebuild bafta cu lucrarea si spor la lucru...si eu dupa ce termin cu tabla pe a mea ii scot motorul la revizuit...dar aia e alta poveste ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 19, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Re: Engine rebuild merci, masina e gata de anul trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Re: Engine rebuild merci, masina e gata de anul trecut. nare a face...mai bine mai tarziu decat deloc ...eventual imi dai te rog un pm cu procesul de revizuire a motorului?...adica de unde se incepe ce trebuie cautat etc...asta ca sa nu ma duc la service si sa ma uit la aia ca matza in calendar...ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate