Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Engine rebuild

suzuker

Postări Recomandate

Asta scrie pe mine. :?

Motiv? : termostat blocat, senzor de temperatura defect, blana pe autostrada. Defectiuni constatate pina in prezent: Radiator fisurat (15 cm), garnitura de chiulasa terminata, doi cilindri zgiriati (fireste, cu lipsa de compresie si ulei la greu).

Multumiri lui Lipoveanu pt recovery de la Pitesti.

PS: daca nu mai dau cu prezentra pe forum sa stiti ca sint la garaj, bag.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Urata treaba.

Pe mine ma omoara treaba cand am de lucru in motor.

De aceea sta Mitsubishi-ul de atat vreme pe tusa. Am facut o data motorul dar la prima iesire s-a dus dracului din nou. Asa ca am renuntat. Daca nu am eu timp sa imi fac motorul si in altii nu mai am incredere, mai bine caut alt motor.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
multumiri. Piesele le-am comandat la cei care se ocupa cu rectificarea blocului (se ocupa si cu asa-ceva) si costa 9mil fata de 11 cit costa la alpadrino. In schimb, aici dureaza o saptamina pina vin, iar alpadrino le are pe stoc.
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Re: Engine rebuild

merci, masina e gata de anul trecut.

nare a face...mai bine mai tarziu decat deloc ...eventual imi dai te rog un pm cu procesul de revizuire a motorului?...adica de unde se incepe ce trebuie cautat etc...asta ca sa nu ma duc la service si sa ma uit la aia ca matza in calendar...ms mult

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare