ormus Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Hai ca ma intorc de unde am plecat: w461. Daca o fi schimb actionarea blocabilelor, da ce fac cu ESP-ul ca am vazut ca unele au? Asta are legatura si cu motorul in caz ca pica? Sau mai bine zis daca pica merge masina ca si cum nu l-ar avea sau nu mai merge in deplina regula?Merci pana acum - mai am un pic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Daca pica ESP, ABS treaba lor merge ca si cum nu ar avea.Numai sa nu incerci sa le repari la vreo reprezentanta ca lesini cind iti da factura. Sau le dezactivezi sa sti o treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quattro Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Si eu am doua 460,cam vechi ptr tine,unul din79-300GD si unul din 89-250GD inmatriculate PF.Sunt indestructibile,din pacate cel din 89 a dat piept cu un tren marfar,accident in urma careia a murit mama mea,ptr ca nu avea centura iar G ul a rezistat in fata trenului 130 m. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Si eu am doua 460,cam vechi ptr tine,unul din79-300GD si unul din 89-250GD inmatriculate PF.Sunt indestructibile,din pacate cel din 89 a dat piept cu un tren marfar,accident in urma careia a murit mama mea,ptr ca nu avea centura iar G ul a rezistat in fata trenului 130 m. Da m-ar interesa, sa vorbim de preturi , etc. telefonul meu 0724030201 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G As mai avea si eu o intrebare catre cunoscatori: la modelelle vechi, fara diferential central daca se suspenda rotile din fata sau cele din spate (amandoua odata) nu mai ai transmisie pe cele ramase pe sol? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Salut haide sa vedem cum functioneaza transmisea: diferentialul permite prin intemediul pinioanelor sateliti(orbiteaza in jurul pinioanelor plnetar)sa se obtina turatii diferite la iesirea din diferntial. Daca punem in practica inseamna ca permite rotii exterioare pe viraj sa se roteasca mai mult decit cea interioara. Pentru a realiza o tractiune 4x4 permanenta este nevoie de un diferential care sa permita axelor sa se invirta cu turatii diferite(in viraje cele patru roti au turatii diferite) cea ce inseamna ca la o tractiune 4x4 permanenta este obligatoriu diferentialul central.Pentru masinile fara diferential central exista optiunea 4x2 pentru viteza mare si aderenta buna(la 4x4 fara diferential cental compensarea de turatii intre rotii se face prin alunecarea acestora)pe pozitia4x4 transmisia catre axe(fata spate)se face uniform si independent. Concret la intrebarea ta G460 si G461 neavind diferential central daca una din axe nu mai trage (noroi . planetara rupta ,cardan rupt,etc )cealalta nu este afectata deci va trge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Sa incerc si eu o clarificare. Daca nu exista diferential central este ca si cum ai avea diferentialul central, cu optiunea de blocare, setat pe pozitia "blocat". Se vor invarti minim cate o roata de pe fiecare punte. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Salut intradevar asa este cu complectarea ca daca blochezi fata si spatele nu mai pierzi tractiunea pe nici o roata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Merci, m-am lamurit. Nu sunt sigur da la Mitsubishi Pajero Sport parca am pus pe 4x4 greu (4L) cand s-a suspendat o roata din fata in zapada si nu mai tragea nimic (nu sunt sigur daca mai patina si o roata in spate). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Ce parere aveti de G-ul alb cu numar de arad (fost suceava acum un an) de pe autovit?. Cel la 16500E Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G E unul din putinele G - URI din ROMANIA intr- o stare perfecta......cel putin asa a plecat de aici..am vazut masina.....cu adevarat masina de GARAJ....IMPECABILA.....a fost a lui PRUDOM activ aici pe forum.poate sa-ti dea el mai multe detalii....singurul handicap pt unii este ......manuala..in rest jos palaria......cred ca in GERMANIA cu greu gasesti o asemenea masina.. ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G O masina asemanatoare are Liviu numai ca este G 230ge. G 300gd cel alb de 16500 are avantaju ca e inscris dar daca vrei sa se miste mai rapid tot trebuie sa schimbi motorul cu unul cu turbina, iar pretul mi se pare mare, si eu am vrut sa-l cumpar de la Prudom si baiatul avea pretul mult mai jos numai ca atunci nu am avut eu banii necesari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Salutare tuturor! Am o intrebare de verificare pentru G-ul argintiu de pe autovit B 39 MAY la 14500 euro. Ce parere aveti ? Stiti ceva despre el? M-am dus in proba si pare OK doar ca atunci cand luam piciorul de pe acceleratie brusc in treapta intai se auzea un pic de zgomot de pe dedesubt cred ca de pe la flanse/ cruce?! Ce puteti spune de asta? O fi grav? Merita masina aia? O cunoaste cineva? Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G parca rommy l-a vazut mai bine... da-i un pm si vezi ce zice. Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Salutare tuturor! Am o intrebare de verificare pentru G-ul argintiu de pe autovit B 39 MAY la 14500 euro. Ce parere aveti ? Stiti ceva despre el? M-am dus in proba si pare OK doar ca atunci cand luam piciorul de pe acceleratie brusc in treapta intai se auzea un pic de zgomot de pe dedesubt cred ca de pe la flanse/ cruce?! Ce puteti spune de asta? O fi grav? Merita masina aia? O cunoaste cineva? Merci. Salut toate G 463 dupa un anumit numar de km au acel joc in transmisie dar nu este o problema mare daca deranjeaza se poate regla(transmsi trece prin trei diferentiale) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G BV 01 ABS l-ai probat are pretu mai bun si e lung, din acelasi an. Este tot pe autovit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G S-a rezolvat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu stiu sa pun poze dar este vorba de G-ul alb fost pe autovit cu numar de arad fost suceva acum un an la 15000. Sunt multumit si implinit! Va multumesc tuturor pentru ajutor, am aflat multe si probabil voi mai afla despre Geuri. De aici mai am nevoie de sfaturi pentru intretinere si reparatii... Apropo daca blochez diferentialele trebuie obligatoriu mai intai central apoi spate si apoi fata si la decuplare obligat in ordine inversa? Pot cupla toate diferentialele si in mers? Ca pe ala central il cuplez in mers dar pe celelalte nu am incercat. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Felicitari pt achizitie.........:h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G S-a rezolvat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu stiu sa pun poze dar este vorba de G-ul alb fost pe autovit cu numar de arad fost suceva acum un an la 15000. Sunt multumit si implinit! Va multumesc tuturor pentru ajutor, am aflat multe si probabil voi mai afla despre Geuri. De aici mai am nevoie de sfaturi pentru intretinere si reparatii... Apropo daca blochez diferentialele trebuie obligatoriu mai intai central apoi spate si apoi fata si la decuplare obligat in ordine inversa? Pot cupla toate diferentialele si in mers? Ca pe ala central il cuplez in mers dar pe celelalte nu am incercat. Merci.:tk Mult noroc pt noua achizitie si drumuri pline de aventura si fara peripetii!!!:dr1 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Bravo! Sa te bucuri de achizitie! Ordinea de cuplare a diferentialelor este central, spate , fata... dar G463 nici nu te lasa sa le cuplezi in alta ordine. Iar daca decuplezi cel central , se decupleaza toate celelalte. Dar nu tr abuzat. In general pe teren 95% din deplasare nu ai nevoie decat de diff central sa fie blocat. Ce gume are masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Bravo! Sa te bucuri de achizitie! Ordinea de cuplare a diferentialelor este central, spate , fata... dar G463 nici nu te lasa sa le cuplezi in alta ordine. Iar daca decuplezi cel central , se decupleaza toate celelalte. Dar nu tr abuzat. In general pe teren 95% din deplasare nu ai nevoie decat de diff central sa fie blocat. Ce gume are masina? Gume care poate sunt de fapt glume adica matador at si dimensiunea ceva cu 10 si daca nu ma insel 31. Vreau si eu genti cu talon negativ originale mercedes ca am punti inguste...Nici eu nu stiu cum e mai bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Mercedes G Niste poze ar fi totusi binevenite! Cei care am urmarit pana in acest moment topicul suntem interesati cum arata jucaria...si la vederea pozelor vin si ideile :) Vezi topicul de mai jos care te indruma cum sa faci upload: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Editat Februarie 2, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Mercedes G Cam asa e mai frumos ca-i mai direct: Editat Februarie 3, 2011 de ormus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Pare super Ok! Din ce an este? Ce motor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ormus Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Sfat achizitie Mercedes G Pare super Ok! Din ce an este? Ce motor ? Anul e 91 motor de 300 d simplu si e chiar impecabil exterior interior. Poate fac si niste poze din interior. M-am obisnuit si cu motorul asta cam lenes la deal care daca il turezi te descurci binisor, ma rog....asta e, poate compenseaza faptul ca merge si cu ulei vegetal (am auzit) tipul asta de motor fara turbo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate