nicu p Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 a trecut cineva de pe simex pe brutale? si daca da care sunt concluziile. Nu am mers pana acum decit pe simex si am inteles ca brutale este mai agresiv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? am vazut recent brutale pe masina lui cristiblondu si dupa spusele lui sunt mult superioare simexului. conditia sa aiba cine sa traga de ele:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? a trecut cineva de pe simex pe brutale? si daca da care sunt concluziile. Nu am mers pana acum decit pe simex si am inteles ca brutale este mai agresiv Cea mai simpla solutie roaga-l sa ti le dea o zi sa vezi cum sunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? rog un coleg sa puna si aici o poza cu brutalele astea ca am cautat de am inebunit si nu stiu despre ce profil se discuta multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? incerc sa atasez eu poze. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? Cred ca astea sunt : http://forum.buschtaxi.org/ziarelli-brutale-t21674.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? am vazut in lucru gumele astea pe un Y61 si sunt spectacol,sunt destul de grele insa ,deci trebuie sa ai cu ce sa le tragi:grin: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? am vazut in lucru gumele astea pe un Y61 si sunt spectacol,sunt destul de grele insa ,deci trebuie sa ai cu ce sa le tragi:grin: Tot pe patrolul ala le-am vazut si eu si ce pot spune e ca au o descarcare mai buna decat simexurile, is destul de spectaculoase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? salutare:cl cine vinde asa ceva , sunt resapate? cam ce greutate au (35)? ca si pret? multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? cred ca zoli Unimog vinde asa ceva dar nu stiu sa fie 35-uri,oricum sunt grele si 33-uri.Cu ce vrei sa le tragi? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? era doar un gand sa iau asa ceva ,un pajero v6 3000 dar e mare problema cu planetarele fata (cam grisine) ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? era doar un gand sa iau asa ceva ,un pajero v6 3000 dar e mare problema cu planetarele fata (cam grisine) ms Stiu un Pajero V6 ce merge cu brutale de juma de an si nu au fost probleme. Ce ii drept ca sunt 31 (32 real) , pentru ca masina nu are nici un lift si omu' nu a vrut sa taie nimic din aripi. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? Stiu un Pajero V6 ce merge cu brutale de juma de an si nu au fost probleme. Ce ii drept ca sunt 31 (32 real) , pentru ca masina nu are nici un lift si omu' nu a vrut sa taie nimic din aripi. acum am 35 tsl dar trebuie schimbate (uzura enorma) si inca nu is tare hotarat as fii tentat de cauciucurile aste va rog daca pute-ti sa-mi da-ti un nr de la unimog ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? Cel mai mare este 265/75 r16 (aprox 33") Pret aprox 160-170 eur 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? Era vorba (feb 2010) ( personal mi-a zis patronul ) ca este in curs sa produca si 285/75 R16 dar eu nu am mai tinut legatura cu el 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? Le mai gasiti si la Sibiu...Gabi le aduce KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? la el pe masina am vazut gumele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popik_50 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? Ca sa ai asa anvelope iti trebuie si masina serioasa.Sincer as fi curios cat de repede se uzeaza si daca nu cumva , iti distrug planetarele la masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
italiagogu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? pe 15...la un samurai? sunt....si in primul rand.....le trage???:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? pe 15...la un samurai? sunt....si in primul rand.....le trage???:tk Astea sunt masurile disponibile http://www.ziarelli.com/prodotti/fuoristrada/brutale.html Daca e stoc nu incap si nici nu le trage. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? Salut,eu le-am avut pe Wrangler de 4l,acum le am pe Mitsu de 3.0 180hp si merg intrun mare fel.Singura problema ar fi ca unflate la1,8-2,0 barr,nu prea stau pe inclinatii laterale. Miron a fost la Bucovina cu ele si a facut spectacol Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? va salut! deci cine comercializeaza mai exact aceasta marca in tara? ma intereseaza alt model de cauciuc de la Ziarelli 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ziarelli extrem forest sau brutale? va salut! deci cine comercializeaza mai exact aceasta marca in tara? ma intereseaza alt model de cauciuc de la Ziarelli Gabi Badea - Pneu Elit, il gasesti in Sibiu. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate