Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ford F250 vs. Jeep Wrangler vs. orice!

DieselRider

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ford F250 vs. Jeep Wrangler vs. orice!

Personal nu mi se pare nimic penibil. Astept un raspuns la intrebarea de mai sus. Defapt un sfat in legatura cu ce ar fi mai avantajos. O masina noua si cu mai putine modificari sau ceva SH si modificata serios. Restul erau doar mici discutii sa mai destindem atmosfera nu vrea nimeni sa te stresezi!

Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :))
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi frumos sa ne limitam la chestii tehnice aici, deja o dam din Fanta-n Cola si nu e bine.

Deci, partea cu femeile o lasam deoparte si vedem ce facem cu masinile.

Watch out, please !

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Pe 17 in aceasta luna voi face un test drive cu Wrangler diesel, automat, 4 usi. Dupa asta cel mai probabil va fi a mea masina dar totusi nu ma pot hotara daca sa o iau noua sau ba... :-? Grea alegere!

Link spre comentariu

Diesel si automata, inseamna Rubicon. Alegere buna. Sh nu vei gasi care sa merite diferenta de pret fata de una noua. Apropos de garantie, daca faci modificari cu ajutorul servicelui arondat firmei de unde ai luat masina sau de unde iei piesele respective, beneficiezi de garantie la modificarile(piesele)aduse. Din proprie experienta iti pot spune ca nu merita daca ai masina noua sa iei piese de pe internet.Comanda unde ai masina in garantie. Ca fapt divers, pe bara AEV frontala,cu placa de troliu, am dat cca. 2000 euro. Jantele standard la Rubicon sunt din aliaj , model simpatic ,dar cu anvelopele standard, 255/75/17, ating bara stabilizatoare. Am schimbat jantele cu alt et.Alti bani ,alta distractie.

La drivetest nu vei constata mare lucru.

Cu Defender-ul nu se poate compara. Defenderul ramane un utilaj agricol.

Ptr. confort si spatiu in portbagaj te sfatuiesc sa te orientezi catre un LC

sau DID

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Acum test drive-ul este programat si nu strica sa il fac. Nu as renuntat la un Jeep pentur o Toyota sincer sa fiu si oricum tot cam in zona aia se invarte portbagajul nu depaseste cu mult. Am vazut cat este si imi ajunge pentur ceea ce am eu nevoie. Modificarile le pot face fara a pierde garantia la un service auto din Bucuresti zona Bucur Obor sau un service care se ocupa mai mult de tuning, aflat in Brasov, nu stiu numele lor sincer sa fiu dar au contracte cu Jeep si nu voi pierde garantia orice piese pun pe masina. Indiferent daca este luata dupa net sau nu dar oricum voi prefera sa iau piese originale Jeep!

Link spre comentariu

La AEV, bara "militara" e 850$, cea "premium" e 1200$, cu placa de troliu 1320$.

Preturile sunt complet nejustificate pentru o confectie metalica, cu 200-250 Euro se poate crea o bara superba si placa de troliu.

"Piesa originala Jeep" se refera exclusiv la o piesa originala, si nu la una modificata. Bari, kit-uri de liftare sau telescoape marca "Jeep" n-o sa intalniti in viata asta.

Pentru modificari exista Rubicon Express, SkyJacker, ProComp, Koni, Warn, Teraflex, Advance Adapters, Summit Racing, Jegs, Quadratec, Rough Country, Rusty's, Fabtech, J.C. Whitney, Clayton, Rocky Mountain, BDS, Yukon Axle and Gear, Eaton, Richmond Gear, Alloy USA, Tractech, Rancho, Sway-A-Way, OME, Dana Spicer, AEV, Rugged Ridge, AJ's Offroad, Rockhard, JCR Offroad si asa mai departe.

NU aruncati banii aiurea...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Deci daca as vorbii cu un lacatus mecanic bun, dvs. imi spuneti ca as putea iesii mai ieftin si sa fac ceva de o calitate mai buna? Bine inteles ma refer la praguri, bullbar, bara spate, scut rezervor, baie de ulei si tot ce mai este, fiindca este evident ca un kit de inaltare nu imi va putea face. Este recomandat sa pun ceva facut acasa?

Pentru un ATV mai vechi, o chinezarie oricum, imi facuse cineva un scut complet din tabla de 4. Probabil ca ar trebuii sa folosesc o tabla de 6 fiind vorba de masina, si un sistem solid de prindere si ar iesii ceva mai bun?

Link spre comentariu

Buna seara !

Barile mele sunt aici, cu poze si detalii despre preturi:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57523-sfaturi-bara-fata-custom-xj

Am si praguri (slidere) montate, nu am poze, ca e prea banala treaba. Facute din profile dreptunghiulare 40x60x2mm, sudate unul de altul, apoi montate cum am dorit eu. Iar actiunea "praguri" s-a petrecut concomitent cu actiunea "taie si indoaie" la montarea overfender-elor de la Bushwacker.

Bullbar nu am vrut si nici n-o sa vreau vreodata, iar scuturi inca nu e cazul, pentru ca o sa schimb puntile si motorizarea, deci va fi alt aranjament pe sub masina.

Ca idee, placa de troliu e din tabla de 8mm, prinsa de lonjeroane si de prima traversa, barile sunt din tabla striata de otel de 4mm grosime.

Pentru cele de mai sus, nu mergi la un lacatus, ci te adresezi unei firme de confectii metalice, acestia avand si masinile necesare executarii produsului conform dorintei tale (Masini de indoit si roluit table, sudura MIG si WIG, etc.)

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Sincer stiu un inginer metalurgist, care nu mai are de munca de aproape 14 ani si lucreaza acasa ca lacatus, confectioner nici nu stiu exact cum sa il numesc are un atelier foarte bine dotat, aparatura de aproape 15.000 de marci (La vremea aceea nu erau euro si rar dolari) masina de indoit tabla, masina de indoit si fasonat fier beron, masina de de taiat tabla, debitator cu plasma, masina de trasat automata, freze, aparate de sudura in gaz inert si cu electrod, si asa mai departe si se ocupa acasa de confectii gen custi, cotete, colivii, si la comanda garduri cu model etc. (Nu fac reclama pentur ca nu am dat adresa daca imi permit administratorii si este cineva interesat pot sa il recomand in privat) Stiu ce poate face omul si ce modele (Flori, desene abstracte etc.) asa ca eu personal cred ca mi le-ar lucra mai bine decat o firma. O sa ma interesez si de preturi si de calitate si ma orientez pe aprcurs. Daca totul merge si imi place pe 20 voi avea masina si ma apuc de modificat!

Link spre comentariu

Buna seara !

Ala e omul ideal pentru asa ceva, mai ales daca lucreaza singur. Mergi pe mana lui, da jos poze de pe net cu diverse aspecte de bari ca sa aveti amandoi un punct de plecare, si dati-i bataie !

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

@ diesel rider.

daca poti trimitemi si mie datele de contact ale acestei persoane ca am si eu cam 2 lucrari pt dinsul.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Pana acum ce mi-a facut omul am fost multumit. O sa trec pe acolo sa vorbesc maine cand vin de la munca. Am sa iau masina pe 20 maxim, apoi incep modificarile. Sper ca pana pe 1 februarie sa fie gata si revin cu niste poze. Maine vine un cumparator si sper sa am noroc si sa vand una din motociclete. Daca voi avea noroc am sa bag ceva mai mult bani in ea.

Ca proiect de viitor (Nu vreau ceva concret decat ceva aproximativ pentru ca nu am bani acum si nici nu este asa important) un Jeep Willys cam cat ar fi? Imi place la nebunie acea masina!

Editat de Astral
Link spre comentariu

parerea mea este ca trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci cu masina pe care o cumperi. 1. Vrei offroad mai serios iti cumperi un: wrangler, G, patrol, pajero,defender(am pus wranglerul pe primul loc pentru ca asta am) din 1990-2000 scurt (YJ este pe foi si se spune ca datorita acestui lucru este mai tare in teren decit TJ care este pe arcuri elicoidale: al doilea este mai confortabil) il prepari cu tot ce trebuie - blocante, planetare HD, trolii fata spate, 2 baterii optima, gume simex sau booger- si atunci cand iesi in teren ai satisfactii

2.vrei sa faci de toate (si offroad, si carat bagaje, si plimbat soacra) iti iei un pick-up-Toyota Hilux, L200, F250, Isuzu D-max- si nu ai sa le faci bine pe nici una

3.iti recomand varianta la care am ajuns eu dupa vreo 10 ani de umblat si si on si offroad:

a.am un jeep wrangler 4.0l preparat cu care fac extrem

b.am o toyota hilux cu care merg la munca

c.am o toyota Land Cruiser 150 cu care ma plimb si pe care o mai murdaresc de noroi din cand in cand asa de amorul artei dar numai atat ca e prea scumpa

Link spre comentariu

Eu am facut prostia sa comand un Wrangler desii acum mi-am facut o parere foarte buna despre LC200 de la Toyota. Am facut test drive cu ambele (Am beneficiat de un test drive mai rapid decat eram programat fiindca au anulat 3 persoane programarile, acum incerc sa anumez comanda de la Jeep si daca imi vor cere 700 de euro cum este specificat in contract, ca sa anulez comanda voi ramane la Jeep, daca voi reusii sa o anulez fara nici un ban sau maxim 100 euro (Ciucucul ca la turci) ma voi orienta spre Toyota!

Link spre comentariu

Jeep Wrangler si Toyota LC200 fac parte din clase total diferite, iar cu banii pe care ii dai pe un LC200 iti cumperi 2 Jeep-uri Wrangler.

Toyota LC 200 e o masina mai mult de lux decat de off road, iar ca sa cari cu ea diferite lucruri nu cred ca te lasa inima.

Jeep Wrangler Rubicon este printre putinele masini cu care poti face off road in varianta de serie, pe cand la LC200 ai de investit.

Oricum decizia este a ta si oricare ar fi aceasta sa ta bucuri de masina si sa corespunda la ceea ce ai nevoie.

2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition

The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest

Link spre comentariu

Eu am facut prostia sa comand un Wrangler desii acum mi-am facut o parere foarte buna despre LC200 de la Toyota. Am facut test drive cu ambele (Am beneficiat de un test drive mai rapid decat eram programat fiindca au anulat 3 persoane programarile, acum incerc sa anumez comanda de la Jeep si daca imi vor cere 700 de euro cum este specificat in contract, ca sa anulez comanda voi ramane la Jeep, daca voi reusii sa o anulez fara nici un ban sau maxim 100 euro (Ciucucul ca la turci) ma voi orienta spre Toyota!

Cum ziceai ca e cu LC-ul ?

Daca ai un pret avantajos la JK , poate il iau eu .

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Daca as lua Wrangler l-as lua cu banii jos, iar LC200 in leasing, problema este sa pot anula comanda. Din pacate nu pot vorbii de un pret avantajos, deoarece comanda a fost facuta pentru o masina noua, deci nu pot negocia pretul. Este de 40.217 euro, daca esti interesat, comanda este facuta pe numele mau dar actele le poti face pe orice nume, nu neaparat pe numele celui care a facut comanda, daca esti interesat poti sa imi spui, in cursul zilei de astazi pana la orele 20:00 ma vor contacta sa vedem ce putem face cu comanda. Daca il vrei tu este ok, daca nu il voi lua eu daca nu pot anula comanda. Masina este full options, cutie automata in 4 trepte, promotie un casetofon cu 10 difuzoare, cu memorie de 3 GB si CD cu mp3+magazie de CD-uri, oferite gratuit in promotia de Craciun. Daca esti interesat ma anunti!

Link spre comentariu

Nu aveam cum sa raspund pana la ora H. Nu stiu exact cate difuzoare am, dar acustica este super ok, iar memoria la aparat este de, nu gresec, 30 GB fara magazie.

Ce nu inteleg, dar aplicand politica lui mos'Teaca, il impuscam si apoi il arestam, ai comandat masina si dupa faci drive testul ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Nu! Initial eram programat la test drive pe 17, dar cineva din Targul Neamt avea programate 3 test drive cu 3 modele diferite de Jeep, si depunand cererea pentru test drive la ei, am specificat ca dorec un test intr-un timp cat mai scurt, nu am specificat o data anume, spunand ca sunt disponibil oricand. M-au sunat luni dimineata la ora 09:30 (aproximativ) si mi-au explicat ca acea persoana din Targul Neamt a fost nevoit sa plece din tara si m-au intrebat daca dorec sa fac testul mai devreme sau ramane la data stabilita. Am acceptat oferta, iar dupa test am facut comanda, am luat factura si a ramas ca ma suna astazi intre orele 19:00 si 20:00, dar vad ca nu a sunat nimeni. Deci testul este facut!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare