Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ford F250 vs. Jeep Wrangler vs. orice!

DieselRider

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ford F250 vs. Jeep Wrangler vs. orice!

"Deci testul este facut"

Nu am inteles mai nimic, iar sa-ti spuna ca cineva a cerut drive test cu trei modele de Wrangler si sa crezi asa ceva, ma retrag.

Poate este lume care considera ca diferentele subtile in echipare se simt puternic..

Nu toata lumea e ultra-pasionata precum noi, sa stie la ce sa se astepte si ce sa caute exact...

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ford F250 vs. Jeep Wrangler vs. orice!

Nu am spus cu 3 modele de wrangler am spus cu 3 modele de Jeep. Nu stiu care erau acele modele si nici nu m-a interesat. Dupa test drive mi-am facut o parere destul de buna cu exceptia scaunelor care mi se par putin cam ciudate. Nu stiu daca intradevar sunt sau m-am obijnuit eu in masini gen Skoda Superb pe care am condus-o destul timp si este posibil ca de acolo sa vina impresia. Ca manevrabilitate pare foarte ok, bordul umpic cam jos pentru gabaritul meu dar nu ma deranjeaza in deajuns incat sa nu mai iau masina, nu am putut anula comanda, asa ca ramane sa primesc masina in 10-40 de zile, bonus casetofon si casco pe un an, in rest nu am ce sa spun mi-a placut. Si nu in off road nu am avut ocazia sa o testez decat pe un drum forestier (Nu il pot numii teren de off road), si in curbe mi s-a parut umpic mai instabil decat Skoda Superb cu care am mers pana acum, dar nu in cat sa am probleme, nici macar la viteze mari!

Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :))
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare