cernescucosti Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Noua jucarie la care lucram ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 A prins forma binisor! :br Spor la treaba si tineti-ne la curent cu progresul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Impresionant! Tineti-o tot asa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 harnici ,harnici care sunt ingredientele pt noua reteta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 intr-o zi am trecut pe acolo pe la tine prin fata si mam mirat de ce nu avea roti.acuma inteleg...tubulara facelift Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Foarte bine spui Costi - Editia 2011. Asta e tubulara pt anul asta. Cea de anul trecut, e deja istorie... Am vazut ca pe blog ai pus mai multe poze. Succese marete in 2011! Sanatate si putere de munca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 impresionanta? ce motoras se vede acolo? Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Am vazut ca pe blog ai pus mai multe poze. /QUOTE] Exista si un blog ? Poti sa imi dai o adresa...pe pm daca nu.. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Interesant proiect, am urmarit si anul trecut. E de vis. Daca se poate adresa blogului, pe PM daca nu vrei sa fie publica.:grin: Multumesc :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 claudiu,costi este misto sa nu o vopsiti galben ,misto modelul,este mai scurta asa-i? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 claudiu,costi este misto sa nu o vopsiti galben ,misto modelul,este mai scurta asa-i? Da este un pic mai scurta si un pic mai joasa ,intentionam sa o dotam cu directie spate , avem puntea , dar mai este de lucru la ea .Momentan va avea acelasi motor pana gasim altceva . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Salutare! Ce teava ati folosit? Ce ampatament are? Greutate estimata? Transmisia a aceeasi ca la modelul 2010? :br:tk:h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zmalciu Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 salut, am inceput si noi un proiect asemanator ... oarecum. avem un frame de la un buggy inmatriculat pe care vom adapta un motor, cutie si transmisie de pe un Samurai. suntem chiar la inceutul proiectului. Poate ne dai si noua cateva sfaturi. de exemplu : de unde ai luat suspensiile si ce dimensiuni ? daca nu ma insel modelul anterior avea fox-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 salut, am inceput si noi un proiect asemanator ... oarecum. avem un frame de la un buggy inmatriculat pe care vom adapta un motor, cutie si transmisie de pe un Samurai. suntem chiar la inceutul proiectului. Poate ne dai si noua cateva sfaturi. de exemplu : de unde ai luat suspensiile si ce dimensiuni ? daca nu ma insel modelul anterior avea fox-uri. Si cine suntem "noi"? :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jdf Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Foarte bine arata ! Care este inaltimea maxima? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Foarte bine arata ! Care este inaltimea maxima?[/QUOT Multumesc . Inaltimea de acum este 1650 mm, dar nu prea cred se poate sa ramana asa , important este ca am reusit sa coboram motorul fata de prima masina cu 200 mm . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 De cateva zile am reluat lucru la masinuta , care din pacate nu va arata asa cum am fi vrut initeal , si am facut mici modificari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 De ce din pacate? Ce motor are?:tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Modificarea tine mai mult de aspect care , e influentat in cazul meu de technic , aici ma refer la lungimea prea mare a telescoapelor de pe fata care ar fi fost bine sa fie de 12-14* . Motorul va fi cel de pe prima masina , deocamdata ii mai dam o sansa pentru ca am facut rost de senzorul de detonatie , si sper sa fie diferit , daca nu , motoare putem pune aproape oricand alceva , :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 va urmaresc cu mare interes postarile. Tin sa va felicit pt ceea ce faceti. Succes! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Zilele trecute impreuna cu un prieten am facut antrenamente offroad , in garaj...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Romanticilor :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Capu lu Silviu iese afara din cadru masinii, deci nu este pentru el locul ala:ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Capu lu Silviu iese afara din cadru masinii, deci nu este pentru el locul ala:ha: Liviu Pinti, Liviu it cheama nu Silviu. Pretenii ii zic Tipri (Tzipri). :h5 Ai dreptate cu locul. Dar Liviu strange si el materiale pentru o "tubulara" pe masura lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Lucram sa incapa si Liviu desi nu ne intereseaza , cam atat am reusit azi , maine speram sa terminam cu tevaraiu urmeaza sudatu definitiv , inchisu cu tabla , vopsitul etc . si ... nu mai am rabdare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate