pinti Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Imi aduc aminte de speciala asta cu placere dar ce a urmat nu mai vreau sa imi aduc aminte. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Imi aduc aminte de speciala asta cu placere dar ce a urmat nu mai vreau sa imi aduc aminte. Poate ne vedem la Hunedoara , am facut mici modificari , speram sa nu mai avem probleme . Mii de multumiri , n-am fi reusit fara ajutorul tau , iar tu n-ai fi ajuns ultimul fara ajutorul nostru , meritai un premiu special:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Ne vedem la Hunedoara cu siguranta. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Editat Octombrie 15, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 daca veniți la hd pe 12-13 sper sa va pot ajuta pe undeva pe traseu ca e destul de greu iar daca concurezi sper sa ajungi undeva pe podium ca merita munca depusă in mașina asta iar daca tubulara câștiga dau de baut si de mâncat pana va da pe nas :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 daca veniți la hd pe 12-13 sper sa va pot ajuta pe undeva pe traseu ca e destul de greu iar daca concurezi sper sa ajungi undeva pe podium ca merita munca depusă in mașina asta iar daca tubulara câștiga dau de baut si de mâncat pana va da pe nas :))) As fi dat un "Like " la ce zici tu :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Si uite ca tubulara din 2011 ajunge si vedeta de MTv. http://www.tion.ro/videoclip-filmat-pe-santierul-autostrazii-timisoara-%E2%80%93-arad/1005614 http://www.urban.ro/muzica/videoclipuri/lorana-a-filmat-videoclipul-take-me-to-the-other-side---poze/ Bravo baieti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Editia 2011 e deja vedeta: http://www.tion.ro/a-aparut-videoclipul-filmat-pe-santierul-autostrazii-timisoara-%e2%80%93-arad/1046154 Sunt curios unde ajunge "Editia 2012" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Sa inceput deja un proiect 2012 ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Povestea tubularei continua. Ieri a participat la un concurs pe circuitul de la Sag, concurs de viteza pe macadam la clasa buggy. A fost spectacol fain, in prima tura din mansa intii, Costi a reusit sa o rastoarne cu cracii in sus pe teren drept, e drept intr-o curba strinsa in S... Totul s-a sfirsit cu bine pentru pilot, masina a suferit doar chestii minore, va povesteste Claudiu,cind intra pe aici. S-au umflat rotile si s-a reluat cursa si Costi a cistigat.:banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leca666 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 salut baieti as dori sa stiui cam cat ar costa o ''tubulara''si daca s-ar putea face pe motor transmisie si punti de lada niva si daca se poate inmatricula pe primarie.va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 probabil se poate da nu vad rostul , si daca ai o Niva inmatriculata las-o asa . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Fantastica treaba, felicitari si... la cat mai multe "tubulare"! Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Chear in ziua alegerilor , chemati la o interventie de recuperare a unui prieten , impreuna cu: Sorin Covaci ,Vitara si "Tubulara" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 In caroseria deschisa , sezonul asta e cel mai fain sa simti ca traiesti . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 In caroseria deschisa , sezonul asta e cel mai fain sa simti ca traiesti . Am avut si usi , dar s-au deschis chear cand zgareeam un pom :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Te salut, Cand ne prezinti noul proiect ? Parca am vazut deja o poza cu noua configuratie. Toate bune KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: `` Tubulara `` Editie 2011 Te salut, Cand ne prezinti noul proiect ? Parca am vazut deja o poza cu noua configuratie. Toate bune[/QUOT Nu stiu , ca nu prea am cu ce face poze si cei care fac ,nu au cont aici , da o sa ma silui odata si pun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate