claudiuzin Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 va salut pe toti; sunt deocamdata admirator niva ;vreau sa imi cumpar si eu una spuneti_mi ce ar trebui sa urmaresc sau sa verific la ea sunt vreo doua in zona dar baietii le folosesc doar la pescuit si nu ii intereseaza sa iasa pe teren cu ele;ce ziceti merita pt inceput sa iau una pana la 1000 de eur de pana in 1990. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Niva buna ,vezi te rog ca este un topic deschis pe aceasta tema,posteaza acolo sau mai bine roaga un moderator sa mute postul tau http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?395-Lada-Niva/page2&order=desc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiuzin Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Niva scuze sunt nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate