pretorian Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Salutare si bine v-am gasit in noul an, asa cum scrie si in titlu am o dilema :hl pe scurt, pe perioada sarbatorilor am fost plecat undeva in Oltenia, toate bune si frumoase pana a dat cu ger -10-12 grade, cat timp am stat acolo a inghetat ceva, de cate ori treceam prin denivelari se auzea un trocanit cam cum se aude la turisme cand bate capul de bara, insa nu era cazul si la mine, pe distante scurte a troncanit in fiecare zi, cand am plecat acasa dupa vreo 50-60 km. nu s-a mai auzit si de atunci nimic, am ajuns in Bucuresti cu gandul sa ma duc la mecanic dar ce sa ii arat? ca nu se mai aude nu mai trocane....:ha: Ma gandesc ca a inghetat unu' din amortizoare ca altceva nu stiu ce.....:ang3 Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Ce a inghetat ? Mai mult ca sigur a fost un amortizor inghetat. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Ce a inghetat ? De cand a venit iarna la mine ingheata totul pe sub masina si in fiecare dimineata cand plec aud cate o chestie nelalocul ei :grin: Ba troncane cate ceva la caroserie , ba scartaie altceva ( deci nu stiu ce scartaie,da ? :wink:) asa ca nu cred ca trebuie sa ne ingrijoram prea tare. Citat : "Daca nu a cazut nimic, nu umbla la ansamblu...s`ar putea sa`l strici." :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Ce a inghetat ? La mine s-a format un bulgare de gheata intre sasiu si caroserie, cad luam viraj stanga/dreapta iar caroseria se misca pe tampoane bubuia destul de tare. Dupa ce am dat jos gheata nu s-a mai auzit nimic :ha: Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Ce a inghetat ? nu m-i s-a intamplat sa se stranga zapada/gheata intre caroserie si sasiu, ma gandesc si incerc sa le iau pe rand si logic si tot la amortizor inghetat ajung. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Ce a inghetat ? Amortizor este. La mine toate is pe ulei si pe gerul asta parca am lemne in loc de telescoape. Dar cel mai sigur la primavara nu vor mai fi probeme:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Re: Ce a inghetat ? La mine asta a fost, zapada aruncata de rotile din fata s-a strans pe suportul care fixeaza caroseria de sasiu, dedesubt intre prag si sasiu. Am spart gheata si am scapat de zgomote. Arunca totusi o privire dedesubt, sa nu fie totusi de la gheata. Editat Ianuarie 6, 2011 de hilux2009 Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Ce a inghetat ? amortizoarele cel mai sigur ,asa pateam si eu cum era sub -5 afara,ca sa te convingi aleargo un pic prin denivelari sa incalzesti amortizoarele un pic,o sa vezi ca nu mai face ....pana a doua zi:ha: bafta Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Ce a inghetat ? pai vad ca acum nu se mai aude nimic :grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Ce a inghetat ? Nu te baza pe impresia unei zile calde si fa o verificare , fie si una rapida . Rau nu-ti face . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Ce a inghetat ? se apropie cu pasi (km) repezi revizia si voi verifica Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Ce a inghetat ? pai vad ca acum nu se mai aude nimic :grin: Pai vezi, s-a topit gheatza :ha: Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate