alex22_xxx Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Nu stiu daca postului ii sta bine aici sau ar fi fost mai bine postat in sectiunea tehnica,important cred ca este continutul. Cu aprox 2 saptamani in urma am primit un telefon de la un coleg de forum (nu-l cunosteam) care m-a intrebat daca in atelierul meu se pot face ceva reparatii la caroseria unui Daihatsu.Am raspuns afirmativ...hmmm...m-am cam grabit! A venit omul cu masina la mine (de la ceva distanta),am constatat impreuna cum sta treaba si am batut palma! Cel mai interesant lucru este ca pe masura ce inaintam, dracul era cu muuult mai negru decat parea(dar era bine ascuns sun straturile de antifon si alte lichide). Ca sa va faceti o idee de gravitatea situatiei precizez ca pentru reparatii au fost necesari 4mp de tabla :al.Dar intelegerea este intelegere si trebuie respectata...fara alte pretentii! Cam asa a decurs lucrarea: Dupa care am inceput inciziile Si s-a trecut la reparatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Feroza resurection Mai este de lucru pe"dedesupt" la traversele de fixare ale caroseriei...traverse ce trebuiesc refacute :grin:! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Feroza resurection Eu sunt "Fericitul" posesor al masinii si pot spune cateva lucruri despre Costin, meserie, cuvant, seriozitate si promptitudine. Pe mine m-a impresionat lucrarea facuta de el la Samurai si m-am hotarat sa-l contactez pentru "Rozica" mea, care dupa cum ati vazut era cam praf la partea de tablarie. Sunt bucurs de alegerea facuta :tk si astept finalul...:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Feroza resurection Pai fa atunci aici un post de prezentare a masinii si evolutia ei. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Feroza resurection Pai fa atunci aici un post de prezentare a masinii si evolutia ei. Cine sa faca asta??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Feroza resurection Proprietarul. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Feroza resurection Proprietarul. Si in acel topic sa mai puna odata pozele puse de mine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Feroza resurection Modifica Astral titlul aici si ramane asa. Tu sau proprietarul puteti sa puneti poze din etapele reparatiei si apoi dupa ce se termina poate continua cu povestea masinii. Daca doreste ca nu e obligatoriu.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Feroza resurection Eu cred ca pozele postate de Costin sunt edificatoare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Feroza resurection S-a terminat si dublura pragar partea dreapta,precum si intariturile aferente.urmeaza stanga.... Pozele sunt facute cu telefonul...ce este alb este body,iar ce luceste tabla noua :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Feroza resurection a fost mancata nu gluma.......bafta in continuare:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Feroza resurection Am termint cu exteriorul.urmeaza interiorul...grunduit,vopsit...asamblat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Feroza resurection Exact cum ma asteptam:banana. Multumesc Costin:tk. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Feroza resurection Salut, Spune-mi si mie cu ce se aplica vopseaua aia negru mat si mai zgrunturos? Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Feroza resurection Salut, Spune-mi si mie cu ce se aplica vopseaua aia negru mat si mai zgrunturos? Este un pistol special care se infileteaza direct in recipientul cu pricina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Feroza resurection la ce suma ati batut palma ? ptr. lucrare........arata foarte bine ,in imaginile din urma. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate