sfatupopular Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Problema este urmatoarea,am iesit la zapada cu samurake si am urcat o panta care in mod normal n-ar fi trebuit sa-mi faca probleme,dar fiind zapada si solul inghetat n-am putut sa mai urc. Inclinatia era destul de mare,m-am agatat de un copac dar la jumatea pantei nu am avut de ce sa ma mai leg. Am incercat sa cobor inapoi,cu spatele,lucru destul de periculos,asa ca am lasat cablu prins de copac si practic m-am troliat invers,adica m-am lasat in cablu...surpriza...troliul scotea niste zgomote de am crezut ca-l rup,noroc ca distanta a fost mica. Intrebare...este neindicat sa cobori in troliu?...adica sate lasi in cablu? Troliu merge in continuare pe normal,dar imi este frica sa mai repet aceasta manevra,poate se rupe ceva in el. Ce sfat imi dati?...a mai coborat cineva pe derulare?...daca da,tot asa zgomote i-a facut troliul?....:tk daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: sfat troliere Zgomotul ce-l auzeai cred ca venea de la frana troliului,al carei rol este sa blocheze tamburul in cazul unei defectiuni...cred! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: sfat troliere Ce se aude ca o cutie de viteze plina cu nisip, e frina troliului (face asa doar cind "cobori" in troliu), iar pocniturile (cu mici zmucituri) e cablul, care la trolierea in sus, nu s-a mai asezat ordonat (spira linga spira) si la trolierea in jos, mai scapa (se aseaza) cite o spira intre alte doua care-s mai lejere. Nu-ti fa probleme, e normal. Cel putin de "pocnituri" poti scapa schimbind cablul de otel cu "plasma". Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: sfat troliere Ce se aude ca o cutie de viteze plina cu nisip, QUOTE] Exact asa facea,ma uitam cu groaza sa vad cand se intampla ceva rau,era prima oara cand ma lasam in cablu,dupa ce am coborat l-am tot frecat...ca sa vad daca este in regula. De faza cu spirele infasurate una peste alta m-am prins eu mai de demult,dar asta era ceva nou pt mine:ha: Bine ca m-am lamurit,ca eram hotarat sa evit cat mai mult astfel de situatii...macar data viitoare stau ceva mai linistit. :tk daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate