Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inselatorie?

PaP

Postări Recomandate

In urma cu aprox. o luna am gasit o masina in Austria, a 2-a zi dimineata cand sa sunam anuntul a disparut. Ieri am vazut aceasi masina cu un pret putin mai mic, dupa 30 min. anuntul dispare.

Am incercat sa sunam impreuna cu o cunostiinta care vb germana, dar numarul de tel. nu era corect, asa ca am trimis un mail in care solicitam un nr. de tel corect.

Raspunde individu' ca masina este ca in poze, impecabila, sa-i facem un pret; momentan fiind plecat in Anglia cu munca si se intoarce peste 2 sapt..

Accepta oferta noastra, ne trimite copie dupa buletin, copie dupa niste ordine de plata cum ca a mai vandut si alte masini(printre care 2 in Romania)-nu am specificat ca suntem romani.

Ne trimite actele unei firme unde sa viram bani, iar dupa ce viram bani masina ajunge in 3-4 zile la noi, o putem testa 14 zile iar daca nu ne convine o returnam si primim banii inapoi.

Il intebam cand se intoarce in Austria pt ca vrem sa vedem masina inainte de a o cumpara--ne raspunde ca nu poate veni in Austria pt ca este in Anglia cu familia si lucreaza acolo(nu mai este plecat pt 2 sapt ca la inceput).

II spunem ca o sa vada cineva in Anglia masina--raspunde ca vrea sa incheiem acum afacerea, sa trimitem bani prin western iar cand ajung el pleaca spre Austria.

Orice propunere de a vedea masina era ocolita, discutia a avut loc prin mail-uri in urma cu cateva ore.

Ce parere aveti, o inselaciune, poate chiar un roman tinand cont ca doar primul mail l-a scris in germana, restul in engleza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inselatorie?

E excrocherie veche :uameni, ma mir ca inca mai incearca cu ea, daca o sa cauti s-a mai discutat si semnalat astfel de tepe cu ceva timp in urma, eu zic sa nu risti.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Spune-i ca nu faci tranzactia decat daca o persoana cunoscuta tie vede masina si actele si certifica ca totul este ok.Tot persoana respectiva sa-i dea si banii in momentul in care se perfecteaza actele de vanzare-cumparare.Niste poze si un anunt poate pune oricine pe net cu pretentia ca sa primeasca banii si apoi sa trimita masina fara ca cumparatorul sa vada in realitate masina.Banuiesc ca si pretul masinii era mai mult decat imbietor ca sa atraga "clientii" care vor crede ca au pus mana pe un chilipir si trebuie sa se grabeasca ca nu piarda afacerea..:uameni:uameni:uameni.

Link spre comentariu

anunturi gasite pe mobile .de, referitor la masini ff tari ,la preturi de nimic am gasit in urma cu vre-o 2-3 ani ,motivele vanzarii erau aproape identice ,serviciu la Londra,masina sta undeva printr-o parcare pazita ,banii sau avansul inainte si respectivul culmea se oferea sa-ti aduca masina la o suma modica in tara. sfatul nostru este de a evita orice forma de a trimite bani prin orice sursa de viramant sau varsamant ,vorba romanului ,cei in mana nu-i minciuna .grija mare .

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

I-am propus sa vada cineva masina la Londra si sa o achite acolo, dar cand propuneam ceva de vazutul masini el propunea o alta varianta sa-i trimit banii. Parerea mea ca nici nu exista o masina.

masina era la pretul pietei poate putin mai ieftina, nu am specificat ca suntem romani.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nici nu ma gandeam sa risc, vream sa stiu daca a mai patit cineva si sunt curios de ce dispare anuntul.

Las-o balta... .

Sau daca chiar vrei sa scapi de bani, iti vind eu o masina mai tare ca a lui, exact asa cum ti-o doresti tu si ce culoare vrei, cu 10% mai ieftin ca ala.:ha:

:h5

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

spunei ca ai un amic politist in Austria sau Anglia si o ia el de unde este,vine si cu toti banii:grin:

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

De ce te miri , eu am gasit o Skoda Octavia chiar pe AUTOVIT ... am sunat si nu era nr bun ... am dat e-mail si am primit asta :

Buna seara,

Va multumesc pentru mesaj. Masina este in stare excelenta, tinuta in garaj si nu a suferit nici un accident. Kilometrajul este real si nu am avut niciodata probleme cu motorul (sau de orice alta natura). Masina arata si functioneaza perfect. Eu sunt primul proprietar, am cumparat-o din Romania si este înca inmatriculata RO. Locuiesc de o perioada impreuna cu sotia mea in Ungaria, in apropierea lacului Balaton.

Suntem un cuplu de pensionari (eu am 64 iar sotia mea are 62) si nu mai folosim masina atât de des. Majoritatea calatoriilor pe care le facem sunt cu avionul, asa ca o masina nu mai este utila pentru noi. De asemenea, am vândut casa noastra din Romania si am cumparat o ferma frumoasa aici în Balaton. Daca sunteti cu adevarat interesat, noi suntem gata sa facem o excursie în Romania si sa va cunoastem personal. Puteti lua masina pentru un test-drive si orice fel de inspectie.

Va rugam sa ne spuneti unde locuiti! Sunt sigur ca vom gasi un oras frumos în Romania pentru a stabili o intalnire, o regiune acceptabila pentru noi si pentru dumneavoastra in acelasi timp. Am incredere ca aceasta poate fi o afacere buna!

P.S. Sunt recunoscator daca putem continua conversatia noastra prin e-mail. Semnal mobil este slab aici, trebuie sa mergem mai mult de 2 km pentru o conversatie cat de cat buna.

Aveti mai jos datele complete ale Skodei. De aseamnea am trimis si ceva poze.

Skoda Octavia Tour 1.9 TDI

Pret: 3000 EUR

Inmatriculata in Romania.

Anul fabricatiei: 10/2005

Verificarea tehnica: 03/2010

Km. rulati: 130000 km

Combustibil: Diesel

Capacitate cilindrica: 1896 cc

Putere: 66 kW (90 CP)

Culoare : Argintiu metalizat

ABS, ESP, aer conditionat manual, carte service completa, servodirectie, închidere centralizata, airbaguri frontale si laterale, proprietar unic, nefumator. Masina a fost tinuta in garaj si a fost ingrijita cum se cade. Masina se afla intr-o stare perfecta atat din punct de vedere optic, cat si mecanic. Consumabilele au fost schimbate de curand, iar kilometri sunt reali. Masina este inmatriculata in Romania si are numere valabile.

Cu bine,

Fam. Bulbui

Am raspuns ca vreau sa o cumpar ..... la care imi raspunde cu :

Buna ziua,

Va multumim pentru raspunsul prompt. Asa cum v-am spus masina este in stare perfecta si nu are probleme tehnice. Nu exista zgârieturi vizibile si nici rugina. Îmi place sa intretin masina într-o stare buna, asa ca nu cred ca veti gasi ceva în neregula cu ea.

Masina este inmatriculata în Romania si are numere valabile. Toate taxele sunt platite. Am toate actele originale, inclusiv cartea service completa.

Asa cum am anuntat deja, suntem în Balaton, Ungaria (masina este aici de asemenea). Daca sunteti interesat de un test-drive sunt gata sa ne intalnim. De unde sunteti?

Numai bine,

Romeo Bulbui

Si ma rog mi am dat seama ca ceva nu e in regula si am renuntat sa mai vb cu el ...

DECI ATENTIE MARE !!!! ..... se fac si in Romania tepe de genul asta .

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Mega escrocheria din Ungaria a fost prezentata la stirile ProTv acum o saptamana !!!

Un prieten din Tecuci a discutat prin email cu ei, iau cerut sa depuna banii prin Western Union pe numele lui, dar cu ridicare din Miercure Ciuc si sa le trimita scanata foaia de varsamant pentru a fi siguri ca este un client serios ! Omul a depus bani, a scanat si a trimis asa cum au cerut escocii, numai ca a mascat zona cu codul. A primit un email prin care iau cerut sa scaneze din nou fara sa mai acopere codul. Omul s-a conformat, dar a mers mai intai la banca, a ridicat banii si abia apoi le-a trimis foaia scanata ! :ha:

De ce sa bei si sa conduci ? Mai bine fumezi si zbori !!! :pl1
Link spre comentariu

Si a mai primit raspuns de la vanzator?:ha::ha::ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Salutare,

Ce spuneti voi sunt incercari de tepe clare.Eu insa am cumparat masini la modul acesta ( prin virament banacar ) pe nv, insa - numai din Germania si numai de la reprezentante ( masini uzate moral - masini de test drive ).In acest caz risc 0.

R

Link spre comentariu

Salutare,

Ce spuneti voi sunt incercari de tepe clare.Eu insa am cumparat masini la modul acesta ( prin virament banacar ) pe nv, insa - numai din Germania si numai de la reprezentante ( masini uzate moral - masini de test drive ).In acest caz risc 0.

R

Tu ai cumparat, dar fara bla bla-urile de mai sus ' suntem un cuplu de pensionari etc....' una sa tratezi cu o reprezentanta si alta e cu o pers. fizica, care iti cere un avans sau chiar toata suma inainte sa vezi fizic masina.

E TEAPAAA

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

De ce te miri , eu am gasit o Skoda Octavia chiar pe AUTOVIT ... am sunat si nu era nr bun ... am dat e-mail si am primit asta :

Buna seara,

Va multumesc pentru mesaj. Masina este in stare excelenta, tinuta in garaj si nu a suferit nici un accident. Kilometrajul este real si nu am avut niciodata probleme cu motorul (sau de orice alta natura). Masina arata si functioneaza perfect. Eu sunt primul proprietar, am cumparat-o din Romania si este înca inmatriculata RO. Locuiesc de o perioada impreuna cu sotia mea in Ungaria, in apropierea lacului Balaton.

Suntem un cuplu de pensionari (eu am 64 iar sotia mea are 62) si nu mai folosim masina atât de des. Majoritatea calatoriilor pe care le facem sunt cu avionul, asa ca o masina nu mai este utila pentru noi. De asemenea, am vândut casa noastra din Romania si am cumparat o ferma frumoasa aici în Balaton. Daca sunteti cu adevarat interesat, noi suntem gata sa facem o excursie în Romania si sa va cunoastem personal. Puteti lua masina pentru un test-drive si orice fel de inspectie.

Va rugam sa ne spuneti unde locuiti! Sunt sigur ca vom gasi un oras frumos în Romania pentru a stabili o intalnire, o regiune acceptabila pentru noi si pentru dumneavoastra in acelasi timp. Am incredere ca aceasta poate fi o afacere buna!

P.S. Sunt recunoscator daca putem continua conversatia noastra prin e-mail. Semnal mobil este slab aici, trebuie sa mergem mai mult de 2 km pentru o conversatie cat de cat buna.

Aveti mai jos datele complete ale Skodei. De aseamnea am trimis si ceva poze.

Skoda Octavia Tour 1.9 TDI

Pret: 3000 EUR

Inmatriculata in Romania.

Anul fabricatiei: 10/2005

Verificarea tehnica: 03/2010

Km. rulati: 130000 km

Combustibil: Diesel

Capacitate cilindrica: 1896 cc

Putere: 66 kW (90 CP)

Culoare : Argintiu metalizat

ABS, ESP, aer conditionat manual, carte service completa, servodirectie, închidere centralizata, airbaguri frontale si laterale, proprietar unic, nefumator. Masina a fost tinuta in garaj si a fost ingrijita cum se cade. Masina se afla intr-o stare perfecta atat din punct de vedere optic, cat si mecanic. Consumabilele au fost schimbate de curand, iar kilometri sunt reali. Masina este inmatriculata in Romania si are numere valabile.

Cu bine,

Fam. Bulbui

Am raspuns ca vreau sa o cumpar ..... la care imi raspunde cu :

Buna ziua,

Va multumim pentru raspunsul prompt. Asa cum v-am spus masina este in stare perfecta si nu are probleme tehnice. Nu exista zgârieturi vizibile si nici rugina. Îmi place sa intretin masina într-o stare buna, asa ca nu cred ca veti gasi ceva în neregula cu ea.

Masina este inmatriculata în Romania si are numere valabile. Toate taxele sunt platite. Am toate actele originale, inclusiv cartea service completa.

Asa cum am anuntat deja, suntem în Balaton, Ungaria (masina este aici de asemenea). Daca sunteti interesat de un test-drive sunt gata sa ne intalnim. De unde sunteti?

Numai bine,

Romeo Bulbui

Si ma rog mi am dat seama ca ceva nu e in regula si am renuntat sa mai vb cu el ...

DECI ATENTIE MARE !!!! ..... se fac si in Romania tepe de genul asta .

aceeasi discutie am avut-o si eu, identica ! cu aceeasi masina numai ca pe al meu il chema marian catalin

• LJ 7O

Link spre comentariu

Salut Pretorian,

Exact asta spunem si eu, sigur ca e teapa, iar partea cu pensionarii e de vis.Cine nu are incredere intr-o familie de pensionari 64 cu 62 ? Prezinta mai multa incredere decit o banca din Elvetia.In plus cine intretine o masina mai bine ca ei ? Sunt artisti excrocii.

Cu stima,

R

Link spre comentariu

Nu mai puneti botu la vrajeli de astea..Daca gasiti ceva pe mobile ,tre sa aiba nr de tel valabil ,adresa,si sa fie in limita de bun simt ca bani,nu f ieftin,am ceva experienta in asta ,personal am adus cateva sute de masini din Deutchland...eventual va pot da o consultatie moca pe tema asta.Cum spunea un coleg mai devreme sunt si nemti seriosi(am platit pe neve un x6 si nu au fost probleme,insa cu 2 saptamani in urma mai luasem unu de la acelas handler )NU PLATITI BANI IN AVANS majoritatea excrocatilor sunt oameni zgarciti care cred ca vor face un chilipir.Sa nu credeti ca handlerii germani sunt prosti,in special la masinile lovite,stiu preturile pietei mai bine ca voi,e meseria lor.....Daca luati o masina sa o tineti pentru voi alegeti una mai scumpa cu 5 sau 10 % decat pretul pietei e mai SANATOS.....

sau puneti o cunostiinta din Germania sa sune sa zica ca o cumpara pentru acolo nu pentru export...si veti vedea...

Sa nu credeti ca *nemtii* nu fac km la dinti...o fac la greu insa daca masina e aranjata nu o vand in Germania ci pentru export...

Toate cele bune si NU PLATITI BANI IN AVANS:grin::grin::grin:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Aceeasi teapa si pe autoscout24.be;tot cu proprietari plecati in Anglia,SUA,etc;

Sfatul meu este ca cele de mai sus:nu se trimit bani sub nici o forma;

se da un avans care poate fi max de 10% din valoarea masinii,dar asta numai in cazul in care o cumparati de la garaj;vi se elibereaza factura si chitanta pe avans, intocmite cu date si acte de fiecare parte;

In cazul unei persoane fizice,se procedeaza la fel,se vede masina se da un avans de max 200 eur(atentie)taxa care reprezinta garantia retinerii masinii respective!la fel se fac acte pe baza datelor dvs personale si a celui pe care este inmatriculata masina;nu se dau bani multi pt retinerea unui autovehicul si mai ales,nu se mai fac km cu masina respectiva;se fixeaza un termen in care aduci diferenta de bani si ai luat masina;daca depasesti termenul indicat,(5-10 zile)risti sa pierzi avansul;dar este discutabil!

Asa este aici in Belgia ;)

Bafta si nu luati TEPE!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Se intampla si pe 'autotrader.co.uk' ,urmaream un HDJ80 cand apare unul cu volan pe stanga la un pret exceptional dar cand sa sun nr. de telefon era cu o cifra in plus, sesizez aceasta printr-un email si-mi raspund cei de la 'autotrader' ca i-au sters postul. A doua zi apare din nou dar cu alt nr. presupun ca de la un fax si atunci mi-am dat seama ca este o inselatorie, ca atare trimit un email respectivului cu anuntul in care precizez aceasta si dupa doua zile dispare anuntul, ca sa primesc azi urmatorul email:

Good Day.

Sorry because I answered you to late but I was busy with my business.

I am writing you regarding the: 1998 TOYOTA LAND CRUISER 4.2 TD 5DR LHD LEFT HAND DRIVE 89,600 miles, 5 Doors, Manual, Station Wagon, Diesel, UK plate number, Red. ABS, Alloy wheels, Cruise control, Electric sunroof, Front armrest, Headlight washers, Folding rear seats, Lumbar support, Immobilisers, Passenger airbag, Rear armrest, Roof rails, Radio/Cassette, Side airbags, Radio/CD Multichanger, Rear headrests, Telephone, Alarm, Body colored bumpers, Drivers airbag, Electric door mirrors, Front electric windows, Front head restraints, Full size spare wheel, Heated door mirrors, Height adjustable drivers seat, PAS, Rear wiper, Remote central locking, Steering wheel rake adjustment, Isofix child seat anchor points, Electrically adjustable drivers seat, Electrically adjustable passenger seat, Front fog lights, Heated front seat, Leather seat trim, Rear electric windows, Solid Paint, Audio remote control, Trip computer. rare Left hand Drive Land cruiser Amazon 4.2TD. Prices: £2500. It is in perfect condition inside and outside as well, never been implicated in accidents. I never smoke in it and i want to sell it to a serious person. The car is located in London/United Kingdom.The price that I’m asking for the car is: £2500. The car have MOT, TAX and full service history.

Now i am located in Italy with my business and i have nobody in United Kingdom that could show you the car. I need to come personal to meet you and present the car. Few weeks ago a buyer told me that he'll buy the car, so we must meet in United Kingdom. I came to United Kingdom because I trusted his word, but when I arrived i call him and no answer, so I lost money and precious time on his promise. I don't want to ask you to send me any money in advance, I just want to see that you are a serious buyer. I will come only for a serious deal. If you don't want to buy it after you will inspect it, no problem, but I need to be sure that you will be there.To be sure that you are real and serious, here is what I propose:

1. The service name that we'll use is Money Gram transfers. You will find Money Gram agency at all the Post Office in your city and you will go there with your best friend or your wife. Your wife or your friend (relative) will be the sender of the money and you will be the receiver in London.

2.Ask your wife or your friend to send £2500 to your name in London. Is enough for me too see that I have a interested buyer. (I will pay the Money Gram fees when we will meet)

3. Only you can pick up the money from London, so this is no risk on your side.

4. Once the money is sent, you will have to scan the paper from Money Gram and email my. In this way you proof my that you have the money for my car and that you come to London to take your money back and see my car.

5. In the same day I will buy the flight ticket and I will email you the scanned ticket.(We will verify the car with a mechanical service and at police to. I also accept any test)

6. We will meet in London and we will finish the deal.

If you don't want to buy the car I will pay for your transport. I assure you that you will love this car and you will buy it. It is in perfect conditions.

I repeat: You must understand that you will not send the money to me. You will be the receiver of the money and only you can pick the money from Money Gram only in London.

As soon as I have the confirmation from Money Gram that the money are available on any name I stop the transactions with all the other customers and i will buy my ticket to come in UK.

If you are still interested to make the deal with me please reply me or call me.

Please don't spend my time with endless conversation, pure curiosity, or any other offer.

My Name: Marcello Pino.

My phone number is: (+44)07939250321.

Thank you for contacting me.

Deci se poate si la englezi sau mai bine zis pe un site englezesc, inca odata atentie la acesti sarlatani.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare