fastervw Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) caut anvelope dune buggy R15 cit mai late dar usoare(gen atv )tot utilajul are 500 kg , diametru maxim 60cm, multam orice idee e bine venita Editat Ianuarie 30, 2011 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: anvelope Buggy Cauti sa cumperi sau cauti pareri, recomandari pt astfel de gume ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: anvelope Buggy as vrea sa cumpar si totodata caut o recomandare pt acest fel de anvelopa, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Recomandari anvelope Buggy Ok, daca topicul se va indrepta spre unul tip Mica Publicitate, il mutam acolo. Pana atunci ramane aici pentru recomandari, discutii, etc. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Recomandari anvelope Buggy caut 2 anvelope R 15 sau R 14 (usoare) gen poza 2, pt utilajul din pozele 1 si 3, orice sugestie este binevenita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Argentis Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: MT: Recomandari anvelope Buggy va pot ajuta cu doua anvelope 31*15.5/15" diametrul 70 cm,latimea 40 cm,latimea jantei 12.5j. avon.impecabile. 0749713794 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cypor Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: MT: Recomandari anvelope Buggy Ca sa nu mai deschid alt topic, am sa intreb aici, avand legatura cu ce fac si eu. Vreau pe niste jante pe care le intorc eu sa pun cauciucurile adecvate fara sa exagerez cu latimea sau sa fortez cutia. Atelajul meu va fi cu o cutie de Broasca + un TD de 1.6 ~400-600 kile estimez. Jantele sunt R15 cu 6J pe care am sa le intorc. Si aici intrebarea, sau intrebarile. Sa ma duc pe simex de 235 75 15? Incap mai late de atat pe 6j? parca stiu ca e maxim. Sa merg pe ceva mai ingust? 195 80? va fi folosit in general pe drumuri gen forestiere/ camp/urme de tractor etc. Nu caut ceva hardcore inca, pana ma invat cu el. Pe puntea faza ce ati recomanda? eu m-am gandit la ceva cauciucuri inelare. (greutate f minca pe fata) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate