Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Domnilor,

Din pacate nu tremura nimeni de frica daca o sa platim numai cu monezi de 1ban sau daca nu o sa bagam de la Petrom combustibil(asa cum a sugerat Mircea Badea aseara). Asa cum spune si Iwa (care stie ce stie pentru ca lucreaza intr-un domeniu conex cu benzinariile) benzinariile sunt in fraciza si plus daca nu alimenteaza nimeni sunt destule carduri petrom pentru firme care pot tine compania sus mult timp(politia, salvarea, camera deputatilor si altele).

Nu sunt de acord ca masina este un lux, dar in tara asta prea suntem `smecheri` in auto...

Cam asa este adevarul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sensul acestui protest, la care voi fi partas, cred ca mai degraba nu trebuie privit prin prisma unui rezultat concret cat mai ales prin faptul ca am capatat curaj, noi, opinia publica, prostii contribuabili, am capata incredere unii in altii ca putem schimba ceva daca ne unim.

Cum mama naibii in decembrie 89 a fost suficient doar un postul radio Europa Libera ca sa aflam toti simultan ce s-a intamplat in TM si apoi sa explodeze spontam mamaliga in toata tara, (de telefoanele fixe nu mai zic ca alea fie ne era frica sa vorbim la ele ca suntem ascultati, fie in zilele alea n-au functionat,) iar acuma cand 1 din 4 romani are mobil nu reusim sa ne intelegem intre noi ?!? Acuma stam si o frecam la rece pe mail, pe FB, ne anuntam intre noi, toate posturile tv dezbat protestul asta si noi ne cacam pe noi si nu putem sa fim dracului solidari intr-o chestie de rahat.......Chiar si aia care sunt curieri, de ex, pot participa pt ca asa cum isi fac socotelile sa mai ciupeasca pt ei la combustibil , ar putea si acuma sa-si planifice sa nu alimenteze in alea 3 zile.......

Asta ar trebui sa fie scopul : recapatarea increderii unii in altii contra guvernantilor !!!

Editat de Astral
Link spre comentariu

noi intotdeauna ne uitam la ceilalti ce ma intereseaza pina la urma daca dau sau nu in greu benzinariile.

este atit de simplu,sustin protestul pt ca mie imi este din ce in ce mai greu sa fac plinil la masina si mi se pare un furt marire pretului,gata pt mine ajunge atit.

ca vine x si y si z sa alimenteze in acele zile sau ca nimeni nu va subii un efect al acestui protest e treaba lor eu nu ma duc.

oricum cu acest pesimism ca niciodata nu se rezolva nimic am ajuns in c...tul unde suntem azi(lasa ma ce protest ca si asa nu se rezolva nimic din enspe motive)

noi romanii suntem setati pe "las-o ma ca merge asa"

Editat de Astral
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

cazul de fata trebuie sustinut de massmedia,,,,acolo ar trebui cautate ''vocile'',,,,eu cred ca doar un boicot sustinut pe o periaoad de 1 luna sa zicem a unui producator( omv in speta) ar face lucrurile sa se miste....ma gandesc ca ar fi o aroganta numai buna pentru cei de la radio zu....haideti sa-i asaltam cu o astfel de propunere!!

ce ziceti?

http://www.radiozu.ro/contact

mesajul meu s-a trimis deja

Editat de suzimm
audi a4b8
Link spre comentariu

O zguduim aiurea cu pareri mai mult sau mai putin avizate......

Am devenit cu totii niste participanti ferventi la talk-show-uri on-line......

Am incercat sa vad cati din cei care au postat aici si-au dat acordul pt protestul asta.......un rahat.....2-3....atat......deci :

O facem sau nu ? Asta e intrebarea ?

Link spre comentariu

eu unul nu voi alimenta in perioada respectiva, si nici inainte sau imediat dupa.

Editat de Astral
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

O zguduim aiurea cu pareri mai mult sau mai putin avizate......

Am devenit cu totii niste participanti ferventi la talk-show-uri on-line......

Am incercat sa vad cati din cei care au postat aici si-au dat acordul pt protestul asta.......un rahat.....2-3....atat......deci :

O facem sau nu ? Asta e intrebarea ?

in sfarsit ...

DA !!!

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Hai sa batem recordul mondial pt cea mai mare adunare de masini 4x4 iar locul sa fie in fata (si in cladirea) Guvernului intr-o zi cand sunt toti adunati acolo.

:bc

Ar fi o solutie sa fie IN cladire. Ma pun la dispozitie cu tot cu buldo-excavator, asa o sa putem face loc de intrare :grin:

In alta ordine de idei, eu unul incerc sa ma deplasez cat mai mult cu transportul in comun, bicicleta sau chiar pe jos. Dar sunt multe ocazii in care nu imi permit sa pierd timp plimbandu-ma si trebuie sa iau masina.

Eu unul voi boicota benzinariile in saptamana aia.

Nici macar. Aia saracii, isi fac "job-ul" si sint platiti pt. asta. De suferit vor avea, cel mai mult, alti "protestatari" (clienti ca tine si ca mine) care, vor ajunge mai tirziu si mai nervosi la destinatie.:ang

PS: Si "miliardarii" nici macar n-o sa afle asta.:cn

Cam asta e adevarul. Plata cu monede si pierdutul timpului vor duce la nervi pentru o buna parte din oameni. Incasari tot vor fi, deci de pierdut pierdem tot noi...

Editat de Astral

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Fratilor,este foarte simplu,de exemplu nimeni sa nu mai alimenteze de la rompetrol o luna,doua,cit timp va fi nevoie:h5

Mi se pare cea mai buna modalitate de protest.

Si DA inca o DATA!

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Noi vrem ieftinirea benzinei/motorinei si ei vehiculeaza un pret de 7 lei/litru la sfirsitul anului 2011.

Ce vom face atunci?:bx:bx:bx

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Stimati colegi,observ pareri pro si contra -(in favoarea ''ursului''),dar ca intotdeauna neamul romanesc nu se dezminte cind fapta concreta a solidaritatii trebuie pusa in aplicare si-anume ca o lalaieste pina moare! Nu ei sunt vinovati ca ne golesc buzunarele,noi suntem cu totii idioti ca platim,platim si iarasi platim ca si cum am fi obligati!

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu

Domnilor,

Felicitari pentru unitatea din spatele tastaturii! Protestul asta este tipic romanesc...batem copilul findca nu a invatat singur sa ne respecte...

Nu sunt Gica Contra si nici lupu` moralist dar hai sa fim o secunda realisti, nu cumva protestul trebuie indreptat catre autoritatile statului (ma refer aici la oficiul pentru protectia consumatorului) si nu catre niste particulari?

Hai sa dam foc benzinariilor si sa spargem geamurile magazinelor, prea sau descurcat de banii cand noi suntem furati la petrom, omv, rompetrol si alti...

Sa fim seriosi! Nu vreau sa distrug dar incerc sa fiu putin logic! :h5

Link spre comentariu

Domnilor,

Felicitari pentru unitatea din spatele tastaturii! Protestul asta este tipic romanesc...batem copilul findca nu a invatat singur sa ne respecte...

Nu sunt Gica Contra si nici lupu` moralist dar hai sa fim o secunda realisti, nu cumva protestul trebuie indreptat catre autoritatile statului (ma refer aici la oficiul pentru protectia consumatorului) si nu catre niste particulari?

Hai sa dam foc benzinariilor si sa spargem geamurile magazinelor, prea sau descurcat de banii cand noi suntem furati la petrom, omv, rompetrol si alti...

Protectia consumatorului nu are competenta in ceea ce priveste reglementarea preturilor,de fapt nici o instituie de stat nu are competenta de a impune societatilor comerciale un pret minim sau maxim de vinzare sau cumparare a bunurilor.Piata este libera fiind guvernata de principiul cererii si a ofertei.Mai simplu si mai concret, daca ''desteptul'' ridica pretul iar ''prostul'' tot mai cumpara cine este vinovat? :al

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu

in occident exista de ex.in italia se cheama federatia consumatorilor care vegheaza aspra astfelor de abuzuri si le combat si sunt cazuri cind si cistig,au fost 2 exemple rasunatoare unul legat de marirea anumitor comisioane bancare iar alta chiar despre benzina,aha si inca unul legat de tarifele companiilor de telefonie mobila,culmea e ca ei vegheaza la aceste chetii si majoritatea le descopera fara a fi sesizati de catre cineva dar sunt si multe cazurile cind se formeaza diferite asociatii si se adreseaza lor pt a ai reprezenta in instantele de judecata unde se constituie si ei parte civila.

oricum la noi daca exista asa ceva oricum este in slujba lor nu a noastra,la aceste niveluri in romanica nici sa nu te gindesti ca cineva va lua o hotarare in defavoarea lor.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Domnilor,

Adi, preferi sa o discutam discutii sau macar sa ne luam un angajament de onoare, noi cu noi insine, in fata propriilor constinte ?!?

Pe bune, uita-te si tu in ce hal am ajuns : carcotim si in fata ideeii de a fi unitari, fie si declarativ.......

Mail-ul pe care l-am primit si eu, il voi forwarda cu adaugirea :

"Posesorii de 4x4 sunt solidari cu acest protest.

Invitam si comunitatile posesorilor moto si nu numai sa ni se alature ! "

Link spre comentariu

"Posesorii de 4x4 sunt solidari cu acest protest.

Invitam si comunitatile posesorilor moto si nu numai sa ni se alature ! "

Eu unul nu sunt de acord cu chestia asta !!! Si asa suntem vazuti ca oile negre nu cred ca trebuie sa mai iesim in evidenta si cu asta.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

si eu voi sustine acest protest...

nu numai ca nu alimentez in acea saptamana!, dar o sa fac economie de motorina prin nefolosirea masinii.

o sa incerc ca saptamana aia sa nu folosesc deloc masina.....

dar, sa va dau un exemplu...eu lucrez acum la o firma de constructii si avem santiere prin tara...

azi am primit 6 tone de motorina....de la mol.....

noi o vom consuma in maxim 1 saptamana (lucram si sambata, 10 ore pe zi)..

deci saptamana viitoare...inca 6 tone....

si firma mea are multe santiere in tara, si fiecare santier consuma minim 2 tone de motorina saptamanal.....

eu cred ca intr-o prima faza, cele 3 zile de ""absenta de la pompa" nu-i va afecta prea mult.....

dar sustin protestul si incerc sa alimentez cat mai putin toata luna ianuarie.

mai aproape de reusita mi se pare boicotul unei anume firme (adica cea care vinde cel mai scump- grupul omv-petrom) ptr. mai mult timp (10 zile, o luna, etc) pana scade pretul.....si apoi pe rand, sa-i boicotam pe toti in ordinea pretulul afisat.

Bafta!

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

Link spre comentariu

DA, F...TUI MAMA MA-SII..

Imi scot la imprimanta posterul cu absent la pompa, il pun in geam si las V6-le la peco ca m-am saturat. Hai sa ne demonstram macar noua ca se poate..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare