Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

voi inca nu stiti ca astia cu producerea si distributia sunt in cardasie cu cei de la putere?

nu ai ce le face...sunt curios ...daca vanzarile de carburanti scad la jumatate...cate societati comerciale vor ramane in picioare

poti merge la ei cu saci de maruntis...cu ce vreti voi....pana nu se im plica politicul...nu e nimic eficient asa ca....vorbim vorbe si calculam calcule

sau poate eu nu fac parte din acea jumatate de oameni destepti care folosesc forumul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@marinionescu: stii ce este aia o franciza? cum functioneaza sistemul, etc?

@Marius...: politicul se va urni in momentul in care va vedea ca cel mai mare jucator pe piata carburantilor este in cadere libera, jucator care este chiar copilul lui, pt ca are multe actiuni acolo, si de unde suge niste bani, oficial si neoficial. sau poate doar eu cunosc acest aspect, cine stie... sau poate ca intre timp statul nu mai detine deloc actiuni la Petrom si nu stiam eu...

Link spre comentariu

@optimus: ai plecat din start cu niste "mici"erori in calculul tau. Pe forum sunt activi cam 50% din cei inscrisi (ma refer aici la cei care au minim o postare). In al doilea rand, cata lume cunosti tu capabila sa convinga 100 de persoane doar din vorbe? Pentru ca eu, sincer, nu cunosc prea multi.

In al treilea rand, asa cum a remarcat @marinionescu, o astfel de actiune loveste in proprietarii benzinariilor si nicidecum in OMV-Petrom.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

@teddybear: eu am dat doar un exemplu... si doar la nivelul acestui forum, dar daca mare parte din forumurile cu multi useri s-ar alia si ar actiona impreuna, eficienta ar fi maxima. asa, daca vreti sa gasiti nod in papura, nu aveti decat. platiti 10 lei pe litru la pompa, luati-va caramizi in cap pe strada, platiti taxe de inmatriculare ca la balamuc, etc :grin: trebuie sa recunosc ca e mult mai comod asa :wink:

dar sa vorbesti cu 100 de persoane (cu care oricum vorbesti tot felul de chestii) despre pretul carburantilor e chiar foarte nasol. poate da febra musculara la limba, in cel mai rau caz.

fiti sinceri si recunoasteti ca printr-o mobilizare eficienta, s-ar putea da o lovitura de multe zeci de milioane de euro lunar pietei carburantilor, cu efecte sigure.

referitor la francize, pt cine nu stie, francizorul este dependent de francizati sau beneficiari (adica cei din retea). pica francizatii, pica si francizorul. sau francizatii se pot muta cu investitia la alt francizor, in functie de contractul initial... oricum solutii exista.

dupa o astfel de lovitura, altfel vor aborda lucrurile cei care hotarasc soarta carburantilor. dar daca va duceti cu maruntis la pompa, pe langa ca e o dovada de prostie, va faceti si de ras acolo. nu casiera de la statie, care poate ca se enerveaza, hotaraste pretul carburantilor. si nici nu va tine sacii de maruntis in buzunare ca sa-i cada pantalonii de pe ea, ci ii baga in banca. iar aia care trag sforile si aranjeaza preturile se cracaneaza de ras pe seama voastra. va asigur de asta. si isi incaseaza banii linistiti mai departe. in pitzule sau bancnote, nu conteaza, bani sa fie.

Link spre comentariu

Hai sa vorbim atunci un pic despre mobilizare:

In ultimele zile s-au facut apeluri pe toate retelele de socializare si pe o gramada de forumuri pentru sustinerea lui Raed Arafat. Poti sa-mi spui (dupa estimarea ta, nu dupa televiziuni sau presa) cati oameni au raspuns acestei mobilizari? Si vorbim aici despre Facebook, Twitter si altele asemenea care au sute de mii de utilizatori doar in Romania.

Pe de alta parte, atunci cand tu te intalnesti cu prietenii si discutati un subiect, fie el si la ordinea zilei, pe cati din ei ii convingi sa faca un anume lucru? Si de cati esti sigur ca il vor face?

Hai sa fim realisti: o astfel de putere de convingere o au acea categorie de oameni numiti "formatori de opinie". Si, marea lor majoritate (ma refer la cei din Romania) sunt deja angajati si platiti de unul din partidele de pe la noi.

Iar restul probabil ca sunt scarbiti de aceste jocuri politice si nu se mai implica in astfel de actiuni.

O seara buna iti doresc.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

eu fac ceva pe feisbuc si tuiter si alte asemenea instrumente de manipulare in masa. daca te limitezi la vrajelile alea, clar ca nu ai nici o sansa sa intelegi ce ai putea face in lumea reala. de fapt exact pe principiul asta se bazeaza sistemul si prospera linistit si netulburat.

la fel cum sunt si petitiile online, unele dintre cele mai idioate forme de spalare a creierelor si amortire a constiintelor. dau impresia ca se face ceva, lumea se linisteste si in fapt nu se petrece absolut nimic.

apropo, un prieten mi-a dat azi un link foarte interesant, si ca sa nu ma obosesc sa explic niste chestii "gata explicate", mai bine vi-l dau sa cititi si voi, parerea mea este ca merita, ca sa intelegeti mai mult din ceea ce se petrece, deoarece puncteaza foarte bine unele aspecte: http://trenduri.blogspot.com/2012/01/occupy-sau-mic-ghid-de-manipulare.html

daca tot ce am scris pana acum nu v-a convins, si nici textul indicat de mine, inseamna ca nu are sens sa mai continui. si mai bine imi vad de treburile mele, timpul este pretios. cine are... spirit sa se prinda, sa o faca, cine nu, Dumnezeu cu mila!

partea proasta este ca momentul ala cand toate chestiile astea vor fi evidente, si vor putea fi intelese de toata lumea, va veni atunci cand pentru cei mai multi dintre noi va fi prea tarziu ca sa mai faca ceva... iar regretele vor fi degeaba...

de texte, eu m-am saturat de mult... de foarte mult...

Link spre comentariu

@optimus.

iti inteleg indignare si sunt si eu la fel ca tine.

nu este nici o problema sa nu mai alimentam de la o anumita firma pe o perioada chiar mai mare de timp decat 3 zile cum e in acest moment.

problema este tot a noastra pt ca dormim in bocanci ani intregi si ne trezim intr-un final cand nu mai putem ca aoleo ce greu este.

aici se greseste si de multe ori ireparabil,pt ca toti acesti ani astia isi inting niste radacini de nici dreaqu nu le mai smulge.

am vazut cu totii in occident dar nu am invatat nimic de la ei(asa suntem noi ne credem mai destepti ca altii)la aia cand se mareste o taxa cu 1,2% ,se scumpeste carburantul cu 2%,se maresc preturile cu 3%,asigurari cu 5%,ies in strada imediat,fac scandal se fac auziti,si tot nu pot oprii anumite fenomene nici ei doar ca in cateva cazuri mai stopeaza/stagneaza/modereaza aceste mariri.

ani de zile nu ne-a interesat ca se scumpeste carburantii ca de eram pe val,ne inprumutam la banci in draci,cumparam masini si vacante de fite,ce ne mai interesa pe noi in acele timpuri ca se scumpeau toate,lasa ma ca am cu ce.

nu zic ca toti erau asa dar majoritatea sau o buna parte.

inca ceva,de cate ori au scumpit carburantul nici o firma din transporturi nu a iesit in strada pt ca a zis ca pe el nu il intereseaza prea mult ca mai mareste si el pretul,dar pe dobitoc nu l-a dus capul ca vine vremea cand nici clientul nu mai poate platii,si stii dece,pt ca putini clienti nu mai poate platii pt ca amjoritatea mai scumpesc si ei produsele chiar ceva mai mult decat trabuie sa acopere marirea carburantului.

in occident la o asemenea nemultumire iese in strada de la combina agricola si tiruri cu sutele pina la scuter,blocheaza tot,pt ca exista solidaritate.

credem ca si eu imi doresc ca ceva din toate aceste sa functioneze insa imi e teama ca nu e chiar asa usor ba chiar imposibil si ce e mai dureros este ca totul se intampla din faptul ca dormim pe noi.

uite de cate zile lumea e pe strada,nimeni nu si-a inaintat o demisie(nici macar un sofer de la guvern,nimeni)si ei astazi s-au certat pe ciolan ca chiorii,si nici unul nu lasa osul,asa ca ce mai vrei,fa socoteala ce trebuie facut ca sa ai pui pe astia cu botul pe labe.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

@hdragos: nu te supara, dar nu ai inteles ce am vrut eu sa spun :) si mai observ si ca tu te contrazici singur. dai exemple cu occidentul dar recunosti ca nici acolo nu se schimba mai nimic, apoi te miri ca nu si-a dat nimeni demisia dupa lesinaturile din strada din ultimele zile...

dar cand e vorba de actiune concreta, pauza! parca v-a pus sistemul ochelari de cal si nu mai vedeti decat "inainte" spre ce vor ei.

gresesti fundamental cand afirmi ca este imposibil sa schimbam ceva. deja pe tine te-a facut sistemul! ti-a dat atatea "oase de ros" in toate directiile incat nu mai vezi la un pas in fata ta. pe principiul asta, ca e imposibil, ne putem impusca cu totii, ca ce rost mai are sa traim, nu? :)

citeste te rog articolul de pe blogul indicat de mine... si reciteste-l de cate ori e nevoie...

sa nu mi-o iei in nume de rau... dar e pacat sa gandesti asa, nu-ti face bine.

cu prietenie si optimism,

O.

LE: aa, si io nu-s indignat, sunt doar calm si lucid, dar ma exprim mai ferm, atat :)

Editat de Optimus
Link spre comentariu

@Astral: sefu, nu ne dusmanim, stai cool... doar discutam si noi ca oamenii. iar in piata nu vin, ca am de munca... cred ca las forumu' o tzara, ca am treaba... am cam zis tot ce era de zis...

LE: no gata ca am treaba... doar m-am gandit ca putem face ceva, cu totii, care chiar sa merite, adica actiunea cu OMV-Petrom. ca restul sunt abureli, credeti-ma. si am observat ca se facuse exact 1 an de cand s-a deschis topicul asta.

eu inca mai sper ca noi romanii vom reusi sa ne recuperam tara de la banditii straini care ne jefuiesc de ceva sute de ani mai rau ca niciodata. asa, incetul cu incetul... dar numai prin actiuni inteligente si sustinute. si deja sunt tot mai multi romani care inteleg asta si actioneaza.

Doamne ajuta!

Editat de Optimus
Link spre comentariu

nu ma contrazic singur,eu am ideiile clare,poate m-am exprimat gresit sau tu nu ai intels ce vreau sa spun.

daca nu esti indignat de ceea ce se inatampla inseamna ca nu te atinge si atunci dece esti pro acestei miscari,nu cred ca doar din plictiseala.

ideea era ca tu(noi) aceste indemnari trebuia sa le faci cam din 3 in 3 luni,dece ai asteptat atat?

nu vezi ca in nici o miscare de acest gen nu a fost un lider care sa isi ia asupra lui acest gen de manifestarti cu bune si cu rele,inn schimb rupem toti tastaturele pe net,dece nu a intrat in aceasta postura de lider un sindicat(poate chiar cel al transporturilor)sau oricare alta persoana.

tine minte in istoria omeniri nimic nu sa facut pina ce masele nu au fost mobilitate de un lider,nimic si niciodata.

enumerami efectele produse de boicotul de anul trecut in potriva benzinarilor,si a fost mediatizat si tinut cateva zile cap de afis peste tot.

scuze,enumerami 1 singur efect.

dupa o asemenea experienta ce entuziasm vrei sa mai aiba lumea,cu siguranta sunt sanse cum am zis foarte putine sa se schimbe ceva in acest fenomen de scumpire a carburantilor dar nici decum acest tip de actiune,o actiune mult mai incisiva poate dar acest gen de proces cel putin de acum in colo este sortit esecului,este deja infantil.

nu este cazul dusmaniri,sunt doar puncte de vedere diferite,atata tot

PACE

Editat de hdragos
Link spre comentariu

prietene hdragos, hai sa-ti explic :)

1. deocamdata imi permit sa platesc carburantii, deci nu ma "atinge" in sensul ala, asa ca as putea sa-mi vad de treaba mea, doar ca nu sunt de acord cu jaful national, in cazul de fata prin pretul carburantilor, deci e firesc sa actionez impotriva. am mai spus-o si la vremea aia, asa cum o spun si acum, asta e singura solutie viabila. restul cu dat foc la benzinarii, plati cu pitzule, sunt de ras, si fara efect. daca am vazut ca nu se prinde nimeni, n-am mai zis nici eu nimic pe aici, ca era degeaba. deci n-am asteptat nimic.

2. faza cu liderii "miscarilor" o sa ti-o lamuresti dupa ce citesti blogul ala. de ce nu-l citesti? :) o sa vezi ca miscarile astea au lideri, de fapt. si cine sunt ei.

eu astept revolutia adevarata, care va veni foarte curand, sunt sigur, altfel nu se mai poate, la dezastrul care ne paste. doar ca am convingerea ca si atunci, cei mai multi isi vor da cu stangul in dreptul si habar nu vor avea ce se petrece, iar aia cu "miscarile" si televiziunile lor ii vor asmuti pe unii impotriva altora ca la balamuc. si vor fi multi care vor actiona fara s agandeasca o secunda. asta este, important este sa se schimbe situatia, pana la urma.

3. intelege ca "sindicatele" sunt tot forme de control a maselor. nu s-au bagat pt ca nu li s-a comandat. prin '93 am cunoscut un lider de sindicat la nivel national, care bubuia din gura de numa, am zis ca e bun de presedinte (eram tanar si naiv si io, ce vreti!) si dupa ce i-a f_t_t pe aia din ramura lui de activitate a ajuns mare ministru pe la PSD si e bine "cotat" si la ora asta.

plus dezvaluirile ulterioare cu lideri de sindicat care au furat banii sindicatelor, fac afaceri cu guvernele, etc...

4. da, aici te-ai prins, este nevoie de un lider care sa miste lucrurile, dar de unul autentic, care sigur se coace pe undeva, dar inca nu s-a aratat. e posibil sa fie deja in politica intr-un esalon secund, sau sa nu fie in politica inca. si ala nu va actiona pana nu-si asigura o sustinere suficient de puternica, ca sa-i dai pe toti la o parte din politica actuala iti trebuie oo si forta. nu mai vorbesc de presiunea exercitata de UE, NATO si alte organisme masonice care ne seaca de sute de ani... deci treaba e mult mai complexa... nu e suficient sa scapam de actualii politicieni doar de la noi.

5. nu am ce efecte sa-ti enumar de la "boicotul" de anul trecut pt ca nu a existat nici un boicot :)))))))))))))))))

Link spre comentariu

cu toate ca imi face placere sa discut cu tine pe tema asta este posibil sa ma abtin doar sa nu devina off toppic.

1.ma bucur pt situatia ta ca reusesti cu lejeritate sa suporti aceste preturi,eu cam contabilizez 100gr si km.

nici eu nu sunt de acord cu actiunile violente (daca ma gandesc mai bine)dar nici aceasta actiune nu are niciun efect.

2.lideri nu exista la momentul asta,pt ca un lider trebuie sa iasa in fata,fara sa ai pregateasca lumea nu stiu ce situatie,scenariu,sau oportunitate,pt ca ala nu mai este lider.

lider e ala care acum iese in fata si prin puterea cuvantului si a rationamentului reuseste sa puna in miscare masele si sa le foloseasca cum trebuie.

pe mine nu ma intereseaza ca exista si sta ascuns(ala nu e lider),nici macar de unde vine,poate sa vina si din china,nu are nici o importanta.

la momentul asta nu exista asa ceva in adevaratul sens al cuvantului.

3.stiim cu totii cum sta treaba cu sindicatele,a fost doar un exemplu.

4.pai daca anul trecut nu a existat nici boicot nici nimic si nu a avut nici macar un efect cum de acum sustii fix exact acelasi lucru?

Link spre comentariu

-fratilor, tot vorbim de boicot, ca sa nu cumparam de la ala sau de la ala, dar ala de la care luati voi(si care credeti ca nu face parte din mafie), da litru de ce-o fi benzina, motorina cu 1 leu mai ieftin si voi il incurajati?

- vreti boicot , dar obsev la voi cate 2-3 masini si nu sunt de 1l capacitate cilindrica:ha:, boicot ar fi:

1. ori sa consumati mai putin combustibil ceea ce ma indoiesc ca veti trece la matiz-uri

2. ori le treceti pe G.P.L., dar pt ca suntem romani, veti face un topic cu protest impotriva deeler-ilor de G.P.L. care fac curu mare scumpind

3. ori mai lasati dihaniile in garaje si mergeti cu transportul in comun, dar probabil veti spune ca nu-s conditii etc......

4. (cred ca cu asta trebuia sa incep)ori cumparativa biciclete fratilor si desfasurativa activitatea folosindu-le, si atunci am fi toti in masura sa boicoitam ce vreti voi. De abia atunci nu le mai ia nimeni marfa si vor avea o problema

- Aveti senzatia ca ala de cartier, ce vinde benzine, de la care luati(ca sa nu-i faceti curu mare, lu ala sau lu ala), are put in curte de unde scoate, oare nu ia tot de la petrom sau omv sau lukoil? deci cercul e inchis oricum a-ti da. Iar punga se umple oricum......

- Dar numai asa de dragul protestului, ca doar sa ne auzim pe bloguri, pe face-uri si restul, ma lasi?....... probabil de aia avem ce avem si suntem unde suntem ca natie , ca ne place cam mult sa ne auzim vorbind......

P.S.: eu care MUNCESC, nu am timp nici sa stau la cozi dand marunt sau pierzand timp sa-l caut, si nici sa merg prin tot orasul consumand inca jumatate de litru de gaz ca sa nu cumpar de la nu stiu care dealer, si probabil asa fac multi....

Dar intrebarea mea e: cati dintre voi astia care vor sa boicoteze opresc hergheliile cand stau la stop, sau cand ajung in fata blocului dupa ce-si duc gagica sau amanta acasa, sau sa mearga fara ac, ca sa nu consume.Sau cati dintre voi mai ies din casa fara masina, pt a cumpara ceva, sau chiar cand ies in alt scop(cand o sa puneti asa problema atunci veti face boicot cu adevarat)

NOTA REDACTORULUI: orice asemanare cu personaje si intamplari e pur intamplatoare, si probabil ca toti cei carora le place sa se auda, am scris si eu randurile astea........

P.S.1: :ha:revin ca m-ati enervat

benzina s-a scumpit pt ca romanul fiind roman , e in stare sa puna la roaba benzina cea mai scumpa(ca si cum ce-i mai scump e cel mai bun), pt a-i proteja motorul, si in conditiile date dragii mei pt ca statiile peco nu aU suficiente rezervoare de stocat pt atatea sortimente, au renuntat la benzina de 95, de aceea e si o vaga senzatie de scumpire, pt ca a disparut sortimentul ieftin dar el e vanzator si se da dupa cererea clientului. AM VRUT SCUMP , NE-A DAT ASA CA SA NU FIM IPOCRITI.......

Editat de dan chiperi
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

@hdragos:

1. nu ma dau banii afara din casa, dar inca imi permit sa consum cat am nevoie, adica n-am ajuns in situatia sa las masina acasa pt ca nu am ce baga in rezervor. ca sa nu se inteleaga altceva... :D

cu atat mai mult ca unii nu-si mai permit sa bage in rezervor mai nimic, ar trebui sa actioneze oamenii.

2. citeste articolul ala de pe blog, te rog!!!!!!!! liderii acestor miscari de strada sunt de fapt cei care conduc sistemul actual, si genul asta de manifestari "populare" sunt apa de ploaie de ametit si calmat credulii. na, ca ti-am facut si un rezumat in cateva cuvinte! ;)

iar adevaratii lideri care chiar vor face ceva trebuie sa fie batuti in cap sa se arunce acum in fata, sa-i beleasca stapanirea. aia cand vor incepe, nu se vor opri pana nu-i belesc ei pe actualii stapanitori, si bine vor face. in fine...

4. pai nu a existat un boicot efectiv. au fost doar cateva tampenii, ce-i drept unele simpatice cu pitzulele la casa de marcat, si atat. eu vorbesc de un protest eficient. si s-a intamplat sa pice "aniversarea" protestului la benzinarii cu circoteca de pe strazi. si am mai sperat ca poate totusi am cu cine...

@dan chiperi: colegu', da' tie chiar iti place sa te auzi... :)))

Link spre comentariu

@hdragos:

1. nu ma dau banii afara din casa, dar inca imi permit sa consum cat am nevoie, adica n-am ajuns in situatia sa las masina acasa pt ca nu am ce baga in rezervor. ca sa nu se inteleaga altceva... :D

cu atat mai mult ca unii nu-si mai permit sa bage in rezervor mai nimic, ar trebui sa actioneze oamenii.

2. citeste articolul ala de pe blog, te rog!!!!!!!! liderii acestor miscari de strada sunt de fapt cei care conduc sistemul actual, si genul asta de manifestari "populare" sunt apa de ploaie de ametit si calmat credulii. na, ca ti-am facut si un rezumat in cateva cuvinte! ;)

iar adevaratii lideri care chiar vor face ceva trebuie sa fie batuti in cap sa se arunce acum in fata, sa-i beleasca stapanirea. aia cand vor incepe, nu se vor opri pana nu-i belesc ei pe actualii stapanitori, si bine vor face. in fine...

4. pai nu a existat un boicot efectiv. au fost doar cateva tampenii, ce-i drept unele simpatice cu pitzulele la casa de marcat, si atat. eu vorbesc de un protest eficient. si s-a intamplat sa pice "aniversarea" protestului la benzinarii cu circoteca de pe strazi. si am mai sperat ca poate totusi am cu cine...

@dan chiperi: colegu', da' tie chiar iti place sa te auzi... :)))

Din fericire pt mine, mie imi place sa ma aud doar o data. Interesant e ca tu chiar te-ai simtit :ha:.

Boicoitarea e reducerea consumului, nu consumul din alta parte, eventual unul mai mare, ca oricum nu ii stii provenienta combustibilului(apropo de manipulare , poate tot la acelasi producator te duci:grin:).

Eu nu mai postez de acum aici pt a nu se interpreta, dar m-am simtit dator sa-ti raspund la remarca pt ca nu stiu de ce, dar cred ca ai senzatia ca detii adevarul suprem(ce-i drept iti impartasesc ideea de manipulare, dar nu si pe cea cu luatul din alta parte, doar pt ca poate ala de la petrom nu ti-a sters parbrizul gratis).

Numai bine.

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

@ optimus.

acum dupa rugamintea ta am citit acel blog.

si singura mea reactie este:cu tot respectul pt persoana ta eu am incheiat orice discutie cu tine pe aceasta tema sau pe teme asemanatoare.

mie acel blog mi se pare un c..at(cu scuzele de rigoare dar este asemanarea cea mai posibila)dar dala uman care nu e bun la nimic,ca pina si baliga are intrebuinta si inca una buna.

daca indemni lumea si sustii aceasta miscare dar in acelsi timp sustii ca acum 1 an nu a fost nimic(sau manipulare)atunci explica ce e nou intre miscarea de acum si cea de anul trecut.

orice se face prin manipula re,lucruri bune si rele tocmai aici e diferenta intre bine si rau si cel mai important este dcavde pe urma manipularii au de castigat majoritate si nu cateva persoane.

Link spre comentariu

@dan chiperi: esti chiar simpatic, pe bune! :) cel mai mult mi-a placut aia cu parbrizul :))

@hdragos: no bine macar ca te-ai lamurit definitv :)

eu n-am citit tot blogul, decat articolul ala, azi. habar nu am cine e tipul, dar cel putin in articolul ala a zis-o foarte bine. dar e parerea mea, evident. bine, nu-ti mai explic nimic, hai sa o lasam asa... e mai convenabil pt toata lumea... si mai vedem noi ce va mai fi in viitor.

totusi, fa diferenta intre manipulare si impulsionare. diferenta intre cele doua e enorma, dar devenim offtopic :)

eu am vrut doar sa dau un impuls intr-o directie, dar se pare ca am gresit, si imi cer scuze. (ce prost sunt, si doar mi-am zis ca nu are sens!)

haideti sa marcam banu' la pompe! viva la revolution! :ha1

Link spre comentariu

faptul ca ai vrut sa dai un impuls este de laudat si eu personal sustin acest act si motivul,singurul lucru cu care nu am cazut la invoiala este modalitatea de a pune in aplicatie acest act in asa fel incat sa existe ceva sanse de izbanda.

credema eu fac eforturi in a diminua consumul(am ajuns si sa merg cu amestec de ulai de palmier)cand timpul imi permite merg cu transportul in comun,ma gandesc de 3 ori inainte la traseu si ce am de facut in asa fel sa am un traseu cat mai scurt si sa rezolv cat mai multe chestii.

dar repet problema este modalitatea si sansele de reusita,nu motivul.

parerea mea personala este ca asa cum propui tu nu functioneaza,e nevoie de ceva muuuuult mai radical si mai transant.

si repet,trebuie lider,zeci de mii de masini in strada sa blocheze tot.

sa fi vazut in italia ce inseamna protest inpotriva benzinarilor,toate centurile oraselor 100%blocate de sute si mii de tiruri,tractoare si tot ce are rotii,cum ar fi judetenele la noi,blocate,blocate pina si intrarile in porturi,mergea doar bicicletel si transportul in comun.

o asa propunere o sustin 100/1000,restul e frectie.

Link spre comentariu

............zeci de mii de masini in strada sa blocheze tot.

sa fi vazut in italia ce inseamna protest inpotriva benzinarilor,toate centurile oraselor 100%blocate de sute si mii de tiruri,tractoare si tot ce are rotii,cum ar fi judetenele la noi,blocate,blocate pina si intrarile in porturi,mergea doar bicicletel si transportul in comun.

o asa propunere o sustin 100/1000,restul e frectie.

Sustinere fara participare, cam aia e frectie.........

Link spre comentariu

Sustinere fara participare, cam aia e frectie.........

participare la ce,unde si cand.

la ce sa oraganizat pina acum eu am sustinut in primul rand prin participare.

Link spre comentariu

ca tocmai poneam mai inainte,in italia a inceput greva transportatorilor,documentativa si vedeti ce inseamna protest,se preconizeaza ca in cateva zile lumea nu mai are ca sa cumpere din magazine in special alimente de baza,deja sunt rafturi goale.

culmea e ca nici macar cisternele care alimenteaza benzinariile nu mai merg.

asa ceva trebuie la noi,nu trei lesinati cu masini proprii incearca sa mute muntii nealimentand 2-3 zile,fix in pix.

Link spre comentariu

transportatorii din Romania nu vor face asa ceva ....ever.....nu sunt uniti....nu au interese comune....interesul lor principal e sa le mearga lor masinile...plin pe plin....sa faca ei un boicot....nici o sansa......daca ei ar face asa ceva....in 8 zile totul e pe butuci...dar asa ceva in Romania sunt doar scenarii SF

Link spre comentariu

transportatorii din Romania nu vor face asa ceva ....ever.....nu sunt uniti....nu au interese comune....interesul lor principal e sa le mearga lor masinile...plin pe plin....sa faca ei un boicot....nici o sansa......daca ei ar face asa ceva....in 8 zile totul e pe butuci...dar asa ceva in Romania sunt doar scenarii SF

din pacate asa este,de aceea nu se face nimic pe plaiuri mioritice.

Link spre comentariu

In Bucuresti , in marile orase, traficul este sufocant in cursul saptamanii. Sufocat de turisme. Se pare ca am devenit o tara de comis voiajori, cu masini si diverse meschine avantaje de la firma. Avand masina de la firma, un avantaj, pe care cu ani in urma nu-l aveai, ca trebuia sa transpiri ptr. masina, combustibilul nici nu mai conteaza.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare