Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

mda...comis voiajori...probabil...mi-as dori sa fac naveta cu masina de la firma...dar firma mea a spus pas.....nema...nada...niet

asa ca in functie de situatie ma deplasez cu trenul..sau cazanul proprietate personala

o fi interes meschin...n-o fi ...dracu stie.....

asa ca raman la parerea mea...daca aia cu 12 roti nu fac greva...noi astia mici...vorbim vorbe

as vrea sa-i vad pe astia de la benzinarii cu ce isi aprovizineaza tasnitoarele lor?

...cu canistra?

sau ca nu ar mai fi paine la pravalie?

sau ca nu ti-ar mai veni marfa la firma?

sau ca ,......etc...etc

dar cum am mai spus...asta-i scenariu Sf in Romania

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

ati vazut ce inseamna un protest adevarat,uitati ce se petrece in italia pt o scumpire mult mai mica decat se aplica la noi.

asta insemna unitate si solidaritate,doar asa potem spera ca se va schimba ceva in bine.

dar noi suntem prea sulfe si perversi si mereu se arunca in sistem cascada pina ajunge peste cei mai mici.

dece acolo toti transportatori ies in strada cind se scumpeste carburantul si la noi nu se vede nimeni inafara de noi.3 gaste lesinate car consuma max.100l/luna.

dincontra acolo aia ies primi si privati chiar nici nu e nevoie sa se cramponeze prea tare.

nu merg nici taxiuri nici nimic,pina si cisternele care alimenteaza benzinariile,deci chiar daca ar fi cineva care vrea sa cumpere(pt ca sunt si din aceia)benzinariile nu au ce sa vanda,sunt benzinarii in italia care de 5 zile nu au 1l de benzina de vanzare.

mare adevar,pacat de tara asta ca e locuita.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Benzina a devenit de neplatit. Asa ca in loc de "DON`T DRINK & DRIVE !" , voi aplica varianta ieftina: "DON`T DRIVE..., DRINK !"

:ha:

adevarul ca pe banii de un plin te imbeti si poti sa te visezi conducand orice, indiferent de consum, indiferent de pret...

Link spre comentariu

Ha, ha! Corina, ce ai de vanzare? Vad ca esti la maraton... :ha:

haha. nu am nimic de vanzare. la maraton poate particip la propriu, ma pregatesc de vreo 2 saptamani

haha. nu am nimic de vanzare. la maraton poate particip la propriu, ma pregatesc de vreo 2 saptamani

dar acum mi-ai dat o idee:))

Editat de Astral
  • Like 1
Link spre comentariu

dar acum mi-ai dat o idee:))

Nu numa`ca te poti cita singura, da-ti dai si idei... .:oo

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Poate ca nu stii, dar CHUCK NORRIS a fost nascut de o matusa, pt. ca nimeni nu a avut curajul sa "i-o traga" lu`ma-sa.

deci la asta am ras cu lacrimi...:br:br:br

hyundai galloper 2,5 d de plimbare

wolkswagen amarok de munca

Link spre comentariu

Ce vor avea afisat la pompa, in 2015, benzinariile:

”Fa-ti plinul si primesti cadou o masina.”

2015:

:hl

"Vind Nissan Patrol cu plinul facut.

Pret:25.000,-€

SAU

Cu rezervorul gol 2000,-€"

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Cat mai este pretul la noi?

In Be este 1.69 regular

1.73 premium+

.................1.61 diesel;

asta ieri 11/03/2012 la shell

In ultimile 6 luni creste pretul sistematic;deja motorina s-a ridicat cu peste 20 de centi in intervalul de timp indicat;nu fara proteste si scandaluri si aici,insa...

Mai alimentam in Luxembourg unde este cu ceva mai ieftin,insa daca pui si la canistre risti sa te prinda pe autostrada politia si amenda e cam cat 3 plinuri,asa ca...tot la pompa alimentam!:ang2

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

se fac controale acum la portbagaje? eu luam intotdeauna in luxemburg citeva canistre cu benzina - la noi a depasit de 1,80 cea mai ieftina iar motorina 1,53- si pina acum nu am avut probleme. cine te controleaza, politia in luxemburg sau in belgia? pe ce motiv, nu ai voie cu canistre sau din motive de accize?

Link spre comentariu

se fac controale acum la portbagaje? eu luam intotdeauna in luxemburg citeva canistre cu benzina - la noi a depasit de 1,80 cea mai ieftina iar motorina 1,53- si pina acum nu am avut probleme. cine te controleaza, politia in luxemburg sau in belgia? pe ce motiv, nu ai voie cu canistre sau din motive de accize?

Politia Be te controleaza acuma;pe motiv de contrabanda...mai in fiecare seara vezi la stiri exemple!

Si apoi mai mult de canistra de 5l de rezerva nu ai voie in portbagaj;

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

bine de stiut. eu urmaresc stirile la voi- belgie 1, canvas- sint mult mai realisti ca in nl, si n-am vazut pina acum. pina una alta mi-am mai tras un rezervor. or controla si alte masini in afara de cele belgiene? motivatia cu contrabanda nu prea e legala in ue

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare