Incepatoru Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 RRC 1992 cu motorul 3.9 (reconstruit) si cutie manuala, kit planetare si hub-uri KAM, ARB fata si spate, rapoarte 4.11, suspensie Trail Master +5, Jante Dotz, Boogere, radiator reconstruit, bara fata, troliu Superwinch cu plasma, scaune sport, centuri de competitie, proiectoare. Urmeaza Rollchage-ul + montare tripmaster, gps si statie. incerc sa atasez si 2 poze v. Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: am si eu un Range batran Felicitari si multa bafta!!!! Arata beton!:br Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: am si eu un Range batran Salut Viorel si bafta cu Range-ul in campionatul 2011. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: am si eu un Range batran frumos exemplar sa l folosesti cu placere si cu siguranta o sa ti aduca multe satisfacti :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jdf Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: am si eu un Range batran Buna dotare...succese pe dealuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: am si eu un Range batran Multumesc de vorbe si urari! Mai sunt ''cateva'' lucrari de facut pana la campionat... Daca v-a fi timp destul, speram sa vada vreo 3 - 4 etape si cateva iesiri... v Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: am si eu un Range batran Sa te poarte fara probleme prin toate coclaurile si sa te bucuri de ea ! Numai bine,:h5, Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: am si eu un Range batran Halooooooo, Incepatorule!! Nouatati, ceva..... Cum a fost la TAT, ...:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: am si eu un Range batran uite aici o mica ipostaza cu el de la TAT :wink: [ATTACH=CONFIG]112133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]112132[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]112135[/ATTACH] nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: am si eu un Range batran E dar sunt ceva modificari fata de forma initiala. Parari ceva, cum s-a comportat, ce ar mai fi de modificat? Bafta in continuare. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ROBA4x4 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: am si eu un Range batran Frumoasa masina ! Am si eu un RR 3,5 de care sunt foarte multumit...inafara de faptul ca consuma cam mult ( defect debitmetru si nu gasesc unul second... ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: am si eu un Range batran Bethoven Salutare, Pentru ca scriu foarte rar pe forumuri si am gasit acest post foarte vechi, mi-am propus sa mai adaug cateva informatii, poate or fi utile pentru alsi posesori de RRC. Bethoven a supravietuit celor 4 competitii din 2012 si celor 5 etape de campionat la care am ajuns din 2013 cu brio! Au mai fost si alte cateva iesiri de organizat Cupa T44x4 in ultimii 3 ani si despre ce scrisesem mai demult, ultimul TAT. Cateva conclusii: - daca te tine buzunarul, motorul V8 de 3,9 este senzational - transmisia schimbata pe reteta ''Trojan'' este foarte competitiva chiar daca masina are / avea 2000kg - desi are gabarit mare, caroseria este usoara - are cel mai mare flex (din tot ce am vazut eu in 4 ani prin competitii) al puntii spate (cu 4link-ul ei din fabrica) fara a compara cu proiecte custom cu 4link - per total este surprinzator de rezistenta (unde am rupt noi ceva, s-au rupt portale, Nissanuri si Toyote la fel) Daca cineva doreste informatii specifice despre orice modificari, scrieti email pe viorel.ognean@gmail.com. Pe forum ajung mai rar. Incerc sa atasez cateva poze cu evolutii diverse. Ultimele modificari sunt putin mai ''radicale'' cu semnatura Dojo Motorsport. Succes, Viorel Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: am si eu un Range batran se vede ca nu prea postez eu... mai incerc cateva poze Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: am si eu un Range batran Frumos proiect! Simfonia V8-ului e demna de numele ales! Felicitari pentru pasiune! Toata stima! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: am si eu un Range batran Intradevar, un proiect frumos, pacat, dupa cum v-am si spus ca nu s-a mai pastrat o linie de range catre finalul proiectului, si ca designul a fost afectat de nevoile din traseu. Bafta in continuare, si mai mult ca sigur masina este un exemplu pentru multi LR-isti ca se poate si asa. Stiti prea bine ca sunt fanul vostru:wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate