sean70 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Salutare, Un complex de imprejurari (motor crapat la Navara si preturi astronomice,faptul ca eram pedestras la vanatoare si ma rugam de colegi sa ma ia si pe mine - odata am si ramas pe munte per-pedes - si promisiunea facuta prietenului meu 'Danutu' ca-i fac o bara fata pentru Disco-ul lui acum ceva luni) m-a impins sa iau decizia de a cumpara un Discovery 1 ca tot aveam proiectul de bara. Asa ca l-am gasit pe Bator -a primit acest nume pentru ca prea semana cu gloaba Fefeleagai - in stare relativ buna la exterior si dupa cum s-a dovedit a fost ok si pe sub aluminiu. Problema lui era ca motorul era decedat si cutia ii lipsea cu desavarsire,asa ca am mai luat o gloaba cu volan pe partea gresita pe post de donator de organe si am transplantat pe Bator ce avea nevoie. In asteptarea barii promise Danutu s-a apucat de treaba serios - dezechipat,despaduchiat,sudat,carpit,grunduit,antifonat,vopsit,facut buze,etc si eu cred ca a iesit masina din Bator.Cateva poze: Editat Februarie 1, 2011 de sean70 postare poze Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Bator reloaded Distributia: Editat Februarie 5, 2011 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Bator reloaded Alte poze: si culoarea finala: chit suspensie +2 si bucsi cam asa arata cu suspensia Editat Februarie 5, 2011 de sean70 postare poze Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Bator reloaded M-am apucat sa-i fac un portbagaj si praguri din ce mai aveam prin hala http://img11.imageshack.us/i/31807717.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/27928863.jpg/ si am vopsit si jantele de pe donator (3 de un fel si 2 de alt fel) http://img407.imageshack.us/i/78686168.jpg/ Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Bator reloaded Bator a primit urmatoarele organe interne,cu multumiri pentru Catalin -Land Atelier: -Detroit TrueTrac fata + rulmenti -Detroit Locker pe spate + rulmenti -kit suspensie +2 inci -arcuri Bearmarch si amortizoare ProComp -amortizor directie Terrafirma -set bucsi poliuretan Polybush -bucsi bari stabilizatoare -flansa cardan spate -toate crucile -kit distributie -kit ambreiaj -intinzator curea alternator -furca ambreiaj -conducta ambreiaj prelungita cu teava cupru - home made -set flanse distantiere 30 mm -set furtune frana -toate zemurile de peste tot -caucioace 245/75/16 Hankook Dynapro MT RT03 -proiectoare Hella reconditionate (de pe englezoi) -Safari snorkel - e pe drum -home made : portbagaj,scara,praguri,bara fata (poate si spate) - in lucru Editat Ianuarie 10, 2011 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Bator reloaded Uitasem: -parbriz -bujii -baterie In plan -proiectoare de prins pe portbagaj - 4 fata,1 spate -statie si altele,astept sugestii La interior cam am de lucru,o sa vad eu ce si cum. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Bator reloaded Frumos! Sa ai parte de ea! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Bator reloaded Bravo ! arata bine . Pune o poza cind este gata . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Bator reloaded Bravo sa-ti traiasca !!!!. Bine ai venit in club LR.Mult succes la modificari si restaurari. Am inteles eu bine ca i-ai pus blocant pe spate?M-ar interesa si pe mine asta.Cam cat ar costa? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Bator reloaded Multumesc! I-am pus blocante si pe fata si pe spate. Diferenta e ca Locker-ul de pe spate blocheaza 100% iar TrueTrac-ul de pe fata lucreaza asemanator cu un LSD (dar nu cu discuri de frictiune,are un sistem de pinioane elicoidale) si blocheaza cam 80%.La ambele blocarea se face mecanic cand exista diferente intre vitezele unghiulare ale rotilor pe care le leaga. Truetrac-ul cam 2600,Locker-ul cam 3100 ron. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Bator reloaded Multumesc! I-am pus blocante si pe fata si pe spate. Diferenta e ca Locker-ul de pe spate blocheaza 100% iar TrueTrac-ul de pe fata lucreaza asemanator cu un LSD (dar nu cu discuri de frictiune,are un sistem de pinioane elicoidale) si blocheaza cam 80%.La ambele blocarea se face mecanic cand exista diferente intre vitezele unghiulare ale rotilor pe care le leaga. Truetrac-ul cam 2600,Locker-ul cam 3100 ron. Merci pt raspuns. Sa inteleg ca blocarea dif de punte de face mecanic? Adica ele sunt blocate tot timpul sau se blocheaza doar cand este nevoie si le comanzi din interior?. Nu stiam de sistemul asta . Ceea ce stiam eu despre dif blocabil este ca actionarea se face cu ajutorul unui compresor. Dar incepi sa devii din ce mai interesant sean 70. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
transylvanian_brit Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Bator reloaded An English phrase... NICE ONE!!! It is good to see a disco reborn!! In Uk it is easy to order parts and they arrive next day! At good prices too.... Here life is not so simple and passion/hard work/igenuity is needed!! Cant wait to see the finished car!! I think a Romanian 'Disco' Party should be organized for the summer in Transylvania! Gavin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Bator reloaded Frumos Bator`ul :h5 Cand am citit titlul topicului ma gandeam ca e vorba de vreo struto-camila , apoi am avut un sentiment placut vazand LR`ul nu doar recuperat , dar renovat de la 0. Sa ai parte de el si el de tine vreme multa de acum incolo si cel mai important, fara reparatii :banana:h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Bator reloaded . Ceea ce stiam eu despre dif blocabil este ca actionarea se face cu ajutorul unui compresor. Dar incepi sa devii din ce mai interesant sean 70. Alea cu aer comprimat sunt de la ARB si-s mai complicat de montat, ai de umblat si cu relee, fire, tuburi, etc.....astea Detroit doar le pui si-si fac treaba singure......acum adun si eu pentru asa ceva. @sean70 >> Faina treaba......am impresia ca Bator va fi imbatabil prin noroaie/coclauri.....sa-l talpalesti indelungat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Bator reloaded Alea cu aer comprimat sunt de la ARB si-s mai complicat de montat, ai de umblat si cu relee, fire, tuburi, etc.....astea Detroit doar le pui si-si fac treaba singure...... Este f adevarat ceea ce spui insa eu ma gandesc ca nu vei avea asupra blocantului nici un control si stim cu toti ca transmisia la Discovery este cam fragila . Ceea ce ma atrage insa este pretul si faptul ca nu mai adaugi o gramada de alte fire , conducte , relee etc. Poate ne ajuta cineva care are deja montat un asa blocant sa ne spuna cum se comporta masina in teren si ceva legat de fiabilitatea in timp a acestuia. Multumesc LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Bator reloaded Mi se pare ca Mihail are pe una din punti Detroit Locker sau Truetrac. Imi creste inima cand vad reconditionari de LR. Felicitari sean70! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Bator reloaded Azi am fost la vanatoare si am tras de Bator prin mocirle si araturi. E peste asteptarile pe care le aveam de la el,am trecut fara probleme majore si fara sa blochez centralul pe unde tractorul s-a chinuit. Anvelopele sunt ok,se incarca destul de usor dar la fel de usor descarca la turatii. In schimb Detroit-urile isi merita si ultimul banut,sunt acolo si isi fac treaba foarte bine fara fire,butoane,compresoare si alte chestii,iar pe asfalt nici nu simti ca le ai la un stil de condus normal. Per total sunt foarte multumit si incantat de masina. O sa revin cu poze pe masura ce mai o accesorizez.:h5 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Bator reloaded Am o problema,imi vibreaza cardanul spate intre 80-90-100 la ora.Peste suta se echilibreaza singur. Unde echilibrez cardanul in Bucuresti? Merita sau mai bine unul nou? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Bator reloaded Firma Rune. http://www.rune.ro/prod05unicardan.html Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Bator reloaded Nu prea are cum sa se echilibreze singur. Parerea mea este ca ai o banala problema cu una dintre crucile cardanice. Daca nu ma insel toate sunt la fel, si pe fata si pe spate. Cumperi una si o schimbi. Daca iei cu gresor, adica HD, mai bine cumperi 2 si pui niplu de gresare in tandem...adica la crucea din fata sus si la cea din spate jos. Cardanul se echilibreaza cu greutati lipite sau sudate. Si nu se deregleaza decat daca il indoi. Eu la UniCardan (Rune) nu am vazut niciodata sa scoata, sa mute sau sa adauge greutati pe cardan. Totul este sa pui semn la cardan si la flanse...ca sa il pui la loc exact cum a fost... From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Bator reloaded Crucile sunt noi dar le-am montat pe celalalt cardan,parea mai ok. La o anumita turatie poate sa apara dezechilibru iar peste sau sub aceasta turatie sa se echilibreze dinamic. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Bator reloaded Poze cu evolutia lui Bator - gume si constructia barii fata Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Re: Bator reloaded Vopsitoria cu polyzinc de protectie Editat Februarie 22, 2011 de Astral Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Bator reloaded Asa arata cu bara si scut. pragurile si portbagajul cand se mai incalzeste afara. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Bator reloaded A iesit super !!! Frumoasa lucrare . Eu as fi facut bullbar-ul dintr-o teava olecuta mai groasa.Bravo. Asteptam poze in continuare in special cu roof rack-ul.:10.Apropo l-ai cantarit? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate