sean70 Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Bator reloaded Saracu' Bator tragea el dar datorita raportului marit in cutie mergea ca melcul,cand l-am luat cu noile cutii aveam impresia ca-i patineaza ambreiajul,se tura dar nu pleca asa cum o facea inainte de operatie. Buna decizia de schimbare a gumelor dar acum ai grija,deja e mult pentru planetarele lui - solicitarea lor a crescut substantial -mai ales ca exista blocanti. Pune si tu niste poze pentru nostalgici!:al Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Bator reloaded Sorry de delay :P Uite cateva poze cu Batoru' - mai nou il alint Cricket Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Bator reloaded Si inca cateva :) Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Bator reloaded Sper sa vin cu el la Paltinis. In principiu e stabilit dar tre sa fac o tura mai lunga cu el sa vad daca ma tin genunchii :old. O sa mai pun poze cu el dupa ce il luam de la liftuit :P. Ii schimbam proiectoarele de sus si o sa-i mai punem si in spate 2. Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Bator reloaded Ii schimbam proiectoarele de sus si o sa-i mai punem si in spate 2. Led, nu, ca asa ii sta bine.:wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Bator reloaded Stiu ca sunt faine si mie imi plac dar nu lumineaza cum trebuie. Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Bator reloaded Raluca pregateste-te bine, lasa genunchii.....nu ai nevoie de ei. Pe cand un LR Lady Raid? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Bator reloaded Hmmmm, stai sa ajung acolo si vdm :). Cat despre LR Lady Raid, il pun pe Nick sa ma antreneze :grin: si discutam :) Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Bator reloaded Nu trebuie antrenament ca masina impreuna cu soferita ies singure din noroaie si paduri VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Bator reloaded Si inca cateva :) [ATTACH=CONFIG]137545[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]137544[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]137546[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]137547[/ATTACH] In poza a doua ce s-a intamplat,ai iesit de acolo sau nu ca pare ingropat spatele? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Bator reloaded Am iesit pe camp exact dupa ce s-a mai topit zapada si era o mocirla de-aia cleioasa de nu puteai nici sa mergi ca iti ramaneau cizmele in el. Am iesit (adica Nick- ca el conducea)-tras cu troliu :P. Eu am putut iesi afara din masina pe partea cealalta ca daca deschideam pe partea dreapta era noroiul prea mare si nu puteam deschide usa. Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
444dfs Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Bator reloaded Am iesit pe camp exact dupa ce s-a mai topit zapada si era o mocirla de-aia cleioasa de nu puteai nici sa mergi ca iti ramaneau cizmele in el. Am iesit (adica Nick- ca el conducea)-tras cu troliu :P. Eu am putut iesi afara din masina pe partea cealalta ca daca deschideam pe partea dreapta era noroiul prea mare si nu puteam deschide usa. parca am vazut filmul asta:) Range Plover de oras Jimny de noroi ( under construction) Atv si Cross care mi-au dat microbu’ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Bator reloaded Oare unde l-ai vazut? :wink: Era si un patrol pe undeva :) ca sa-ti raspund la intrebarea anterioara care nu stiu unde a disparut, dar era mai in spate cand am ramas noi ca ne lasa sa testam noi terenul :grin: . Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Re: Bator reloaded Poze de noapte :) Editat Aprilie 27, 2012 de Astral Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
444dfs Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Re: Bator reloaded Poze de noapte :) [ATTACH=CONFIG]138364[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138365[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138366[/ATTACH] Da' Patrolu' .....unde-i Patrolu'???? Editat Aprilie 27, 2012 de Astral Range Plover de oras Jimny de noroi ( under construction) Atv si Cross care mi-au dat microbu’ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Bator reloaded Patrolul nu a participat. Era inca la SPA:grin: Insa la urmatoarea isire va fi prezent :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate