Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bator reloaded

sean70

Postări Recomandate

Re: Bator reloaded

Saracu' Bator tragea el dar datorita raportului marit in cutie mergea ca melcul,cand l-am luat cu noile cutii aveam impresia ca-i patineaza ambreiajul,se tura dar nu pleca asa cum o facea inainte de operatie.

Buna decizia de schimbare a gumelor dar acum ai grija,deja e mult pentru planetarele lui - solicitarea lor a crescut substantial -mai ales ca exista blocanti.

Pune si tu niste poze pentru nostalgici!:al

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sper sa vin cu el la Paltinis. In principiu e stabilit dar tre sa fac o tura mai lunga cu el sa vad daca ma tin genunchii :old. O sa mai pun poze cu el dupa ce il luam de la liftuit :P. Ii schimbam proiectoarele de sus si o sa-i mai punem si in spate 2.

Discovery I, 1995
Link spre comentariu

Si inca cateva :)

[ATTACH=CONFIG]137545[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]137544[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]137546[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]137547[/ATTACH]

In poza a doua ce s-a intamplat,ai iesit de acolo sau nu ca pare ingropat spatele?

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Am iesit pe camp exact dupa ce s-a mai topit zapada si era o mocirla de-aia cleioasa de nu puteai nici sa mergi ca iti ramaneau cizmele in el. Am iesit (adica Nick- ca el conducea)-tras cu troliu :P. Eu am putut iesi afara din masina pe partea cealalta ca daca deschideam pe partea dreapta era noroiul prea mare si nu puteam deschide usa.

Discovery I, 1995
Link spre comentariu

Am iesit pe camp exact dupa ce s-a mai topit zapada si era o mocirla de-aia cleioasa de nu puteai nici sa mergi ca iti ramaneau cizmele in el. Am iesit (adica Nick- ca el conducea)-tras cu troliu :P. Eu am putut iesi afara din masina pe partea cealalta ca daca deschideam pe partea dreapta era noroiul prea mare si nu puteam deschide usa.

parca am vazut filmul asta:)

Range Plover de oras

Jimny de noroi ( under construction)

Atv si Cross care mi-au dat microbu’

Link spre comentariu

Oare unde l-ai vazut? :wink:

Era si un patrol pe undeva :) ca sa-ti raspund la intrebarea anterioara care nu stiu unde a disparut, dar era mai in spate cand am ramas noi ca ne lasa sa testam noi terenul :grin: .

Discovery I, 1995
Link spre comentariu

Poze de noapte :)

[ATTACH=CONFIG]138364[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138365[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138366[/ATTACH]

Da' Patrolu' .....unde-i Patrolu'????

Editat de Astral

Range Plover de oras

Jimny de noroi ( under construction)

Atv si Cross care mi-au dat microbu’

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare