Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reclama prea agresiva-contacte nedorite

Unimog

Postări Recomandate

Nu stiu cum va simtiti voi cand tot primiti tot feluri de oferte superbombe pe e-mail : tranzactionare actiuni pe bursa

contract valutare futures etc

Pana aici mai zic si eu ca le sterg e-mailurile si gata

dar

Am ajuns sa ma tot sune si sa nu mai scap de unul dintre cei care au reclama aici pe forum si chiar nu are nici o legatura cu domeniul forumului promitindu-mi profit de 35% pe an etc ( nu vad de ce s-ar folosi cineva de nr de tel postate aici cu un interes clar comercial si fara sa fi solicitat aceste oferte)

Ca sa nu ma intrebati cine este FOREX este reclama

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Reclama prea agresiva-contacte nedorite

Nu stiu cum va simtiti voi cand tot primiti tot feluri de oferte superbombe pe e-mail : tranzactionare actiuni pe bursa

contract valutare futures etc

Pana aici mai zic si eu ca le sterg e-mailurile si gata

dar

Am ajuns sa ma tot sune si sa nu mai scap de unul dintre cei care au reclama aici pe forum si chiar nu are nici o legatura cu domeniul forumului promitindu-mi profit de 35% pe an etc ( nu vad de ce s-ar folosi cineva de nr de tel postate aici cu un interes clar comercial si fara sa fi solicitat aceste oferte)

Am citit si eu, il suna.

Eu cred ca are abonament smecher la cosmote si are minute. :grin:

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Vizitator mao

".... Am ajuns sa ma tot sune si sa nu mai scap de unul dintre cei care au reclama aici pe forum si chiar nu are nici o legatura cu domeniul forumului promitindu-mi profit de 35% ....."

simplu, i-l suna doar unul.

Link spre comentariu

Si pe mine ma suna amanta noapte! Ma puteti ajuta?

Hai ca asta are legatura mare cu forumul!

Acum serios...daca cineva te streseaza cu telefoanele si nu intelege ca nu vrei sa te mai deranjezeze ai mai multe obtiuni:

1.il bagi in....

2.suni la compania de telefonie la care esti abonat si le explici ca cel in cauza te streseaza.ei il vor contacta si daca nu inceteaza i se blocheaza apelul catre tine

3.daca nici atunci nu se potoleste...stabilesti o intalnire "de afaceri"

Link spre comentariu

Am citit si eu, il suna.

Eu cred ca are abonament smecher la cosmote si are minute. :grin:

Da, man, dar eu i-am raspuns la prima parte e mesajului lui !!!

Aia cu sunatul, se rezolva simplu asa cum zice alex22.....

Link spre comentariu

Nu stiu ce inseamna porcaria aia cu Forex desi o vad pe orice site pe care intru si care are locuri de reclama pt Google AdSense. Observ ca google-ul ii promnoveaza foarte intens. Numarul de telefon poate sa ti-l ia si de pe site-ul tau nu neaparat de aici (desi nu e exclus). Mai ai numarul de telefon de pe care te-a sunat?

Link spre comentariu

Daca te-a sunat de pe un singur numar de telefon e simplu...poti restrictiona accesul acelui numar catre tine

Link spre comentariu

Eu zic ca intalnirea de "afaceri" e cea mai buna in cazul asta! Ia si protectia consumatorului cu tine sa vezi distractie!!!

Bani au firmele astea, gaseste un avocat bun si dai bataie...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare